dinsdag 30 maart 2010

Op verzoek...

mijn buikje! De foto is vorige week gemaakt. (36 weken). Heel charmant in mijn pyjama maar daar kunnen jullie vast wel tegen!



Verder nog een foto van mijn reuze-appelflap.


En nog een heerlijk taartje dat een collegaatje voor me gebakken had!


Tja en verder ben ik aan het genieten van mijn verlof. Ik ben nog wat (verlate) kraamcadeautjes aan het afmaken, babykleertjes aan het wassen, (digitale)fotoalbums aan het bijwerken etc. Tussendoor op zijn tijd even een dutje doen. Anders red ik het niet tot 's avonds. Helaas zijn de nachten wat minder maar ja, dat hoort erbij natuurlijk. Verder mag ik niet klagen!
Wekelijkse controle bij de verloskundige en daar ziet alles er steeds prima uit. Het is nu dus echt nog een paar weken afwachten tot de kleine man eruit wil! (en daar denk ik nog steeds maar niet te veel over na ;) )

Het is me alleen nog steeds niet gelukt om jullie blogs te bezoeken. We hebben gisteren weer een monteur van Ziggo over de vloer gehad. Nu hebben we EINDELIJK na 4 weken gedoe weer fatsoenlijk internet! De afgelopen week hebben we bijna de hele week zonder gezeten.
Dussss ik kom snel weer bij jullie langs! Tenzij er iets 'anders' tussenkomt....

xoxox

dinsdag 23 maart 2010

VERLOF!!!

Yes! Sinds vandaag officieel verlof!
Gisteren heb ik mijn laatste werkdag gehad. Het was een gezellige dag en ik ben lekker verwend door de kids en mijn collega's.
Het allerleukste wat ik kreeg was toch wel een reuze appelflap!
Ik zal even kort uitleggen vanwaar een appelflap. Er zit nl een jongen in de klas en die noemde ik voor de gein wel eens appelflap. Als hij iets vergat of iets geks deed ofzo. Ook zeg ik wel eens tegen de kinderen dat ze me een appelflap moeten geven als ze iets niet kunnen vinden. Ze trekken hun la vaak open en zeggen dan gelijk dat ze het niet vinden. Als ik kom kijken vind ik het praktisch altijd. Dussss: appelflap voor de juf. Natuurlijk zijn dat grapjes maar goed, waarschijnlijk heb ik het iets te vaak gezegd. Die betreffende jongen kwam gisteren om 15.30 met een big smile de klas terug in. Met een gebaksdoos in zijn handen. Ik voelde al nattigheid natuurlijk. In de doos zat echt een joekel van een appelflap! Nou tranen gelachen hoor! Erg leuk!

En nu is het dus nog een week of 4 voordat de kleine man zich aan zal dienen. Althans, als hij niet eerder wil komen. Ik hoop van niet want ik heb deze 4 weken echt nodig om even tot rust te komen (voor zover dat gaat met een pubberende peuter in huis) en alles klaar te stomen voor zijn komst!

Ik heb EINDELIJK de beloofde foto's van Max zijn kamer. Her en der moet er nog wat veranderd worden. Ook twijfel ik nog of ik de muur met dierenkoppen zo moet laten of dat er toch nog een gekleurde streep onder de koppen moet komen. Maar goed, hij is zo goed als af.





Nou tot blogs maar weer!

zondag 14 maart 2010

Verwend

Tja, zo ben je weken niet in blogland en zo ineens 2x per week. Helaas nog geen tijd gehad om jullie avonturen en creaties te lezen en bekijken maar dat komt nog!

Alles nog steeds zijn gangetje hier hoor. Nog 4 dagen werken! En ik heb er zin in. Morgen beginnen de cultuurweken bij ons op school. 2 weken lang werken aan het thema 'kunst'. Kortom, heerlijk knutselen en creatief bezig zijn met de kids!
Wel een beetje spannend want ik heb samen met een collega de cultuurweek georganiseerd. Even duimen dus dat alles goed gaat. Ik heb er alle vertrouwen in!
Mijn collega heeft super leuke dingen bedacht voor bij ons in de klas. Ik was zelf ook al aan de slag gegaan. Ookal hebben jullie er waarschijnlijk niets aan, toch wil ik jullie even een link geven van een hele leuke blog! Mijn collega's en ik bekijken (en gebruiken) deze regelmatig! Misschien ken je iemand in het onderwijs die er wat mee kan: http://tekenenenzo.blogspot.com/
Echt geweldig wat Jacquelien verzint!

Afgelopen vrijdag waren mijn mannen samen de stad in gegaan. Toen ik thuiskwam uit mijn werk, stond er een leuke verrassing voor me klaar:


Een paar hele gave sneakes van Diesel! Daar ben ik echt super blij mee!

En gisteren weer een verrassing van manlief! We waren even naar Breda gereden om Max zijn beschadigde bedje om te ruilen (tja we moesten toch zelf weer op en neer...). Vlakbij de Woonboulevard. Daar zijn we ook nog even gestopt. Ik had een usbstick nodig dus even snel naar de Media Markt. Zijn de Ipod's in de aanbieding. Die stond nog op mijn verlanglijstje...
En tatataa:



Dit knalroze exemplaar Ipod Nano is van mij! (en manlief wil er ook gebruik van maken... hij vond het niet erg dat ik persé een rose wilde ;) )
Dus ik ben echt mega verwend!

Inmiddels is ook het beschadigde onderdeel van Max zijn kast binnen. Eindelijk alles weer netjes! En echt, foto's volgen!

We zijn de afgelopen week bezig geweest met het uitzoeken van een zomervakantie. Na lang wikken en wegen hebben we toch besloten om er 2 weken tussenuit te gaan in de zomer. Naar de westkust in Frankrijk. Ik twijfelde enorm omdat kleine uk dan pas 3 maanden is. Maar goed, we willen het er toch op wagen.
Dus mocht iemand nog een leuke camping-tip hebben ergens rond Vendée dan hoor ik het graag!

fijne week!

xoxox

dinsdag 9 maart 2010

Alles goed hier!

Ik ben alleen druk met vanalles en nog wat. Ik zit wel achter de pc maar heb weinig tijd om te bloggen. Laat staan om te reageren op jullie blogs...

De weken vliegen hier voorbij. Nog 6 te gaan! Pfff... het is echt veel te snel gegaan deze 2e zwangerschap hoor. Niet te geloven.
Momenteel ben ik mijn best aan het doen om nog 2 weken te werken. Nog 6 dagen...
En dan gaat mijn verlof in. Ik wil heel erg graag tot de 36 weken door werken. Dat is gunstiger voor mij. Ik hoef dan nog maar 1 week werken en dan is het gelijk zomervakantie. Sowieso heb ik liever 12 weken als de baby er is, ipv van 10 weken. Maar goed, nog even doorbijten dus. Mocht ik het echt niet redden, dan stop ik een weekje eerder. Gelukkig voel ik me nu weer goed dus heb ik er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

Intussen slaapt Max sinds zondag op zijn nieuwe kamer! Dat ging niet zo makkelijk als wij eigenlijk gedacht hadden. Hij wilde niet in zijn grote bed. We hebben het ledikantje nu naast zijn grote bed gezet. Gelukkig heeft hij daar nu nog maar 1x in geslapen. De andere keren heeft hij steeds in zijn nieuwe bed gelegen! Gelukkig maar!
Foto's van de kamer heb ik nog steeds niet.... komt nog hoor dames!

En nog meer veranderingen voor onze kanjer. Hij gaat sinds 2 weken naar de crèche! Ook dat gaat nog niet helemaal vlekkeloos want hij is nog wel huilerig. De 1e keer belde ze me om 10.15 op met de vraag of ik hem een uurtje eerder op wilde komen halen. Hij was zo verdrietig. Gelukkig gaat het nu steeds beter. Het is natuurlijk ook wel wennen, een hele ochtend spelen zonder papa of mama in de buurt. Maar goed, ook dat komt vanzelf goed!

Verder gaat hier alles zijn gangetje. Er moeten nog steeds wat kleine dingen afgewerkt worden hier in huis.
De babykamer kan ook in orde gemaakt worden nu Max daar niet meer slaapt.
Het blijft een gek idee dat hier over een paar weken nog zo'n klein hummeltje woont. Alles weer opnieuw beleven.

Dit was even in het kort hoe het hier gaat nu. Ik hoor een klein ventje zijn kamertje uitglippen. Tja, dat hebben nu wel natuurlijk hè. Dat kan ie nu zelf!
Ga snel kijken!

Tot snel maar weer,

xoxox



Nog wat foto's van de zolder. Die had ik al wel gemaakt!

voor:



na: