maandag 3 maart 2008

Update

Even een kleine update over hoe het hier allemaal gegaan is de afgelopen 2 weken.
Max doet het uitstekend. Hij huilt natuurlijk wel en slaapt niet door. Maar ja dat is met alle baby's. Kwestie van wennen en soms even doorbijten. Zo'n huiltje gaat soms echt door merg en been.
Moeders is lekker aan het sukkelen geweest. Begon al na de bevalling met flauwvallen...borstvoeding die niet goed op gang kwam, uiteindelijk wel tot flinke kloven toe, veel last van stuwing, heeeeel veeeeeel kraamtranen, na 8 dagen besloten te stoppen met de borstvoeding ondanks dat Max het er goed van deed, begonnen met afbouwen tot ik deze week een paar dagen plat kon met een flinke borstontsteking. Kortom het waren voor mij geen weken die ik beleefde op een roze wolk. Gelukkig voel ik me nu stukke beter. De anti biotica slaat goed aan. John is 2 weken vrij geweest. Dat was echt super! Helaas is hij vandaag weer begonnen met werken.
Nu maar hopen dat het zo stopt met regenen. Dan kunnen we als ie zo wakker is, even lekker wandelen.

Iedereen bedankt voor de leuke, lieve reacties!!! Enorm leuk om te lezen.
Het zal even duren voordat ik weer bij iedereen actief zijn blog kom bezoeken. Jullie weten waarom ;)Kijk eens hoe goed ik ben ik gekke bekken trekken!

8 opmerkingen:

SCRAP-GEK! zei

oooooh wat een schatje is het toch! wauw! heel bijzonder allemaal hoor! en jeetje...wat een toestand allemaal de afgelopen weken...gelukkig gaat het nu weer wat beter met je meid! doe het maar rustig aan en geniet maar lekker van je kleine mannetje...natuurlijk heb je nu geen tijd (en zin) om iedereens blog af te gaan...kan ik me heel goed voorstellen hoor...er komt zoveel nieuws op je af...zo'n lief klein kereltje waar je de hele dag van wilt genieten...dat begrijpen wij volkomen...zou ik ook doen als ik jou was...hihihi! :-) ik hoop dat je vanmiddag nog lekker kunt gaan wandelen! groetjes marije.

marlies zei

Wat heb jij veel meegemaakt zeg de eerste weken dat je mannetje bij jullie is. Fijn dat het nu de goede kant op gaat. Geniet maar lekker van elkaar

wat een prachtig ventje om te zien zeg ! smelt-smelt

M@risk@ zei

Dat ging zeker niet allemaal van een leien dakje. Hopelijk knap je zelf weer op en als ik je kereltje zie gaat het met Max reuze goed. Sterkte en lekker wandelen straks.

Miranda zei

oh jeetje zeg dat valt niet mee meid, idd die roze wolk is dan ver te zoeken! Gelukkig voel je je nu beter en hopelijk kan je nu gaan genieten van je mooie mannetje! Wat een super lieve foto's zeg!!!!
Nou rustig aan en de tijd van de blogs komt wel weer!!

sollie zei

Oei oei, klinkt allemaal best wel pijnlijk. Gelukkig gaat het nu wat beter, hé.
Dikke knuffel aan je kleine ventje.
xxx, Isolde

Je@net zei

Ach meis, wat jammer dat het eerst zo tegen zat!! Nu maar duimen dat je je gauw weer wat beter voelt!! Sterkte hoor!!
En wat een lieve foto's! Wat een schatje is die kleine Max zeg!! Geef 'm maar een dikke knuffel!

Mireille zei

awwww
wat een schatje is het ook!
Heerlijk!
Moeilijke eerste weken meis.. gets..
maar uhmm
Flessenkinderen doen het ook hardstikke goed hoor.. kijk maar naar die van mij =)
Hoop dat de rust er een beetje inkomt en dat je kunt gaan genieten.. uiteindelijk komt die roze wolk wel..
valt gewoon soms niet mee =)
*knuf*

Akinol zei

See Here or Here