donderdag 5 juni 2008

haaaaaaaaiiiiiii

Eindelijk weer iets om jullie te laten zien!
Afgelopen weekend is manlief naar Engeland geweest (om een motor te halen...). Ik heb toen lekker zitten scrappen. Ik had zoveel ideeën maar er kwam niets uit mijn vingers... maar goed, uiteindelijk na 2 dagen, toch 2 layouts. Ik heb een hoop nieuwe spulletjes en foto's binnen dus ik hoop dit weekend nog wat te kunnen scrappen. Al hebben we weer een hoop feestjes. Vorig weekend ook al 3 en nu weer een paar! Maar goed, wel erg gezellig natuurlijk! Wij houden wel van een feestje!
Max vindt logeren bij opa en oma ook geen enkel probleem dus dat scheelt! Hij vindt tot nu toe trouwens weinig dingen een probleem. Heerlijk hoor, zo tevreden mannetje!
Hij begint ook steeds meer te ontdekken. Af en toe sta ik er versteld van wat ie allemaal uitspookt in zijn box of op het kleed. Zo leuk om te zien. Aaah ik ben echt super verliefd om mijn kleine vent. Ik had niet verwacht dat het ZO mooi zou zijn... (lekker sentimenteel hè)

Ik heb deze week trouwens 2 super schattige boekenleggers besteld bij Mandy. Ik ben er helemaal weg van! Zo leuk! Daar gaat deze juf het volgende week helemaal mee maken op school ;)En nog even een foto van mijn moppie!


Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!

wow, ik kijk net even op SIStv...een hoop nieuwe reacties op een hele oude post... blijkt dat iemand me gekozen had voor the Catwalk! Hihi, wat leuk!

9 opmerkingen:

Tessa Tegendraads zei

wow, wat een leuke layouts zeg!

Groetjes van Tessa

SCRAP-GEK! zei

gave layouts heb je gemaakt joh! helemaal top! en ik kan me wel voorstellen dat je helemaal verliefd bent op je kleine ventje...hij is ook zo'n knapperd!!! :-) gave boekenleggers joh! super! fijn weekend! groetjes marije.

Scraps~from~a~Boy zei

Wat een gave layouts zeg, helemaal super weer!! Enne... Max is en blijft toch zo'n schatje!!

Die bladwijzers zijn ook super zeg... leuk!

XOXO Peter

Miranda zei

Super lo's zijn het zeg!!!! Heerlijk om dan weer even te scrappen he! Ben benieuwd naard e volgende met je nieuwe spulletjes!
En gefeliciteerd met je plek op de catwalk!!!
Gezellig feest weekend! :D

Ohja, boekenleggers zijn zeker leuk zeg!!!

Mandy zei

Heey je layouts zijn weer super leuk! En leuk dat je layout op de catwalk te vinden is! En wat een schattig mannetje is Max ^__^

M@risk@ zei

Je bent lekker bezig geweest. Mooie layouts en je mannetje doet het goed zo te zien.

Mireille zei

leuke layouts maar.. wat nog het meeste indruk maakte!... je prachtige mannetje!! wat is ie super!!

Je@net zei

Wat een gave lootjes Iris!! Fijn dat je zo lekker aan de scrap bent geweest!!
Boekenleggers zijn inderdaad gaaf!! En de foto's van Max superdepuper!!

marlies zei

wow super lo's weer Iris, heerlijk om weer werk van je te zien. Ik zit een beetje op kolen..... Ik wil zo graag de cmf NU hebben waar jij die lo's in had gemaakt van becoming mum and dad en die lo met de drie d foto's..... En aangezien die nog allemaal in de kelder bij mijn ouders staan baal ik daar flink van.... (hihi) Hoop dat ze snel te voorschijn komen want ik wil scrappen scrappen en nog een scrappen.

ps. geen last van zwangerschapskwaaltjes, buiten het moe zijn, maar dat kan ook van de verhuizing zijn voel me uitstekend !