zondag 12 oktober 2008

vakantie!

Hè, hè daar ben ik weer. Tja het zijn behoorlijk drukke dagen hier. Zoals ik vorige week al zei, Max tijgert. Sinds deze week kan ie ook echt kruipen, gaat ie steeds op zijn knieën zitten en soms trekt hij zich op zodat ie staat!
Hij gaat ineens als een speer vooruit! Deze week probeerde hij zelfs de trap op te 'kruipen'. Vandaag MOET papa dus echt de traphekjes op gaan hangen.
De nachten gaan nu al bijna 1,5 week weer goed! Op een enkele uitzondering na. Maar goed, wij komen in ieder geval weer aan onze lange ruk slaap toe! Het is 's morgens nu meestal wel 6 uur maar met een beetje geluk valt ie na een huilbuitje weer in slaap.

De deadline voor de CmF heb ik gehaald. Ik ben zelf heel erg tevreden met het eindresultaat al zeg ik het zelf ;)
Deze week heb ik herfstvakantie. Ik wil deze week heel veel gaan scrappen. Ik zit nu ook al een uur achter mijn bureau maar helaas geen inspiratie! Honderden foto's liggen klaar. Bakken vol papier en allerlei frutsels! Ik hoop dus snel op ideeën te komen. Misschien maar beginnen met liften van mooie lootjes...

Ik ben deze week nog een dagje naar Den Haag geweest. Nou ja 1/2 dagje. Ik ging met een vriendin gezellig met de trein. Eerst natuurlijk vertraging maar uiteindelijk waren we er. Gelijk met de bus naar Voorburg. Scrapbook Nederland een bezoekje gebracht. (Thuis enthousiast alles opgeruimd voordat ik eraan dacht om foto's te maken) Ik heb wat pakken Thickers gekocht (ik geloof dat ik alle soorten onderhand al had, maar ja ze waren hier een stuk goedkoper dan bij andere winkels) Jenni Bowlin mini albumpje, een aantal Maya Road chipboard keychains, embossingpowder, lintjes, boekbindringen, nog meer chipboard figuren, stickers etc. Geen papier want we zouden de hele middag nog gaan shoppen in Den Haag.
Tja beginnen we net aan een lekkere lunch, wordt mijn vriendin gesmst door oma. Haar oudste was ziek geworden en de jongste hield niet op met huilen. Nou dan ga je niet gezellig door met winkelen. We zijn dus maar weer naar het station gegaan en de trein naar huis genomen. Ik ben in Tilburg nog even snel de stad in gegaan. Max had nog wat nieuwe kleren 'nodig'. Ik had ook nog een muts, sjaal etc nodig. En geslaagd hoor! Hij staat zo schattig! (Max kijkt alleen een beetje scheel op de foto)


Hieronder nog wat foto's van ons boefje. Kijk maar eens hoe hij zich aan kan stellen zodra de camera in de buurt is.
Ik ben deze week trouwens nog naar het theater geweest met mijn klasje! Wij hadden meegedaan met een knutselwedstrijd van de bibliotheek rondom de kinderboekenweek. En jullie raden het al, onze groep 3 had gewonnen! Hihi, ik was super trots op 'mijn' kindjes. Wij mochten met de hele klas naar de voorstelling 'Grootmoeders grote oren' van Jacques Vriens. Helemaal leuk! Wij kregen het boek er ook nog bij cadeau! Jacques Vriens is mijn favo kinderboekenschrijver dus ik vond het natuurlijk helemaal geweldig!
Het was echt zo gaaf! De kindjes hebben er van genoten. Ze mochten na afloop ook nog met Jacques op de foto, kregen een handtekening etc. Helemaal leuk dus!
Vrijdagmiddag hadden we de afsluiting van de kinderboekenweek. Iedere klas moest een gedicht voordragen/uitbeelden oid. Hieronder een fotootje van ons stukje... schattig hè al die kaboutertjes.Nou ik hoop snel terug te komen en jullie wat foto's te laten zien van mijn lo's!

Fijne zondag allemaal,

xoxox

6 opmerkingen:

M@risk@ zei

Klinkt allemaal weer heel gezellig en vakantie is even genieten en hopelijk komt de inspiratie weer snel op gang zodat je lekker kunt scrappen. Max is idd een boefje met mooie foto's als resultaat.

Hanneke zei

Super om te lezen allemaal zeg!! Wat heerlijk die foto's van Max!!

XxX

Jackie zei

lekker vakantie, en ook echt aan de scrap ??
Bij mij lukt het nog niet echt..

Lekker ff scrapshoppen, ik wacht ook met smart op de pakketpost, hahaha


En max is idd een klein boefje..

Miranda zei

Heel leuk om allemaal te lezen!! Wat gaat het snel he met de kleintjes....Super lieve foto's!
Geniet van je vakantie!!

Scraps~from~a~Boy zei

Heej Iris... wat leuk om dit allemaal van je te lezen... zo te horen gaat het allemaal lekker z'n gangentje... en Max tjah dat blijf een kleine lieve boef volgens mij ... heerlijk ventje!!!

De foto's zijn in elk geval weer helemaal super!!

XOXO Peter

Mireille zei

jeetje wat is het toch een lekker manneke!! Geniet van je vakantie!