vrijdag 20 februari 2009

Vakantie

tja ik durf het bijna niet te zeggen maar na 6 weken werken heb ik alweer vakantie. Toch wel een voordeel van werken in het onderwijs!

Vandaag ben ik gezellig wezen carnavallen met de kids op school. Zo leuk, al die kinderen in verschillende outfits. Ieder jaar is het weer een verrassing om te zien hoe creatief ze weer zijn geweest. Ik kan je vertellen, ook dit jaar zaten er weer super ideeën tussen!
Voor het eerst dit jaar hadden wij met het team ook dezelfde outfit aan. 'Safari' was het thema. Erg leuk om er allemaal hetzelfde uit te zien. We kregen leuke reacties. Moet nog even de foto's kijken maar mochten ze een beetje leuk zijn, post ik er hier nog een.
Eigenlijk zou ik als Roodkapje gaan. Dat pak trek ik morgen maar uit de kast. Max gaat mee naar de optocht. Als piraatje! Hoop dat ie zijn pak nog past want het is al een tijdje geleden dat ik het gekocht heb. Uiteraard volgen hier foto's van!

Ik wil iedereen nog bedanken voor alle felicitaties, hier en op Max zijn blog.
Wat is ons mannetje verwend zeg!
Het TOPcadeau was een politiemotor op accu. Zo leuk!
Ik moet hem gewoon in de gang zetten want anders wil Max er de hele dag op!
Hij weet hoe hij 'gas moet geven' (lees het pedaal intrappen) maar ja hij kan natuurlijk nog niet sturen...

We hebben zijn verjaardag in 2x gevierd. Beide dagen waren toch erg druk. Soms werd het hem echt even teveel en namen we hem even mee naar boven. Daarna ging t weer.
Hij heeft het echt super goed gedaan! Heel lief geweest, fijn gespeeld en zich heerlijk aangesteld!
En ondanks alle prikkels heeft Max toch beide nachten goed geslapen! Heerlijk!

Hieronder wat foto's van onze feestneus. Ik heb weinig mooie foto's. Ik heb er minstens 225 gemaakt maar echt geweldig zijn ze niet. De tijd van stil zitten en poseren voor de camera is helaas voorbij!


Natuurlijk, DE TAART!


Hhhhhhhhhhhhhhhap!


Yum!


Dé motor


Met papa en de motor natuurlijkNou ik laat het hierbij voor vandaag!
Voor iedereen een heel fijn weekend enne voor alle Brabanders (en alle anderen die gaan carnavallen) een hele fijne, gezellige carnaval!

xoxox Iris

10 opmerkingen:

sollie zei

Bij ons is de krokusvakantie ook begonnen. Zalig hé. Het was ook carnaval bij ons op school. Echt leuk om te zien hé

Romy zei

Geniet van je vakantie. Ook hier is het al na 6 weken weer vakantie. Heerlijk! Wat een leuk thema: Safari. Ik ben benieuwd naar de foto's:) En wat een gaaf cadeau heeft Max gekregen zeg. Een echte motor... Gelukkig heeft hij goed geslapen, want jullie zullen vast ook wel een beetje kapot zijn geweest na die twee dagen feestvieren. Die laatste foto's zijn ook super. Hihi, dat koppie met al die slagroom. Alvast een hele fijne Carnaval! Ook voor Max in zijn piratenpakje.

Miranda zei

He super zeg die foto's!!! Kan me voorstellen dat het soms wat te veel was als het zo druk was maar gelukkig is het goed gegaan!
Ik vind die politiemotor helemaal geweldig en wil die ook voor Jop zijn 2de verjaardag kopen... Weet alleen niet of hij dan egelijk te groot is? Nee toch?

Nou geniet van de carnaval en je vakantie!!!

Je@net zei

Oooooh die verjaardagsfoto's.....wat zijn ze leuk geworden!! Ik voel zo ineens een super leuk lootje of boekje aankomen ;-)
Geniet van je vakantie meis!

**SCRAP-GEK** zei

vakantie! ooooooh heerlijk meid...geniet er maar lekker van joh! wat een prachtige foto's van Max! ik vind ze goed gelukt hoor! ik ben wel benieuwd naar de foto's in safari-outfit hoor! LOL! en max als Piraat en mama als Roodkapje willen wij ook zien! dat snap je wel toch? hihihi! hier mogen de kindejs morgen ook verkleed komen! leuk! fijne vakantie! groetjes marije.

marije zei

schattig die foto's met taart!!

Mika zei

Enjoy the holiday! Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Jackie zei

lekker vakantie,
de jongens hier ook, maar ikke niet..

ohoho, wat een geweldige foto's max met Taart..

Enne, mijn jongens hebben ook zo'n scooter gehad, is nu al ff kapot, maar ze waren er allebei helemaal weg van...

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]