vrijdag 22 mei 2009

Herinneren jullie je deze nog?


Gemaakt tijdens een workshop van Corine op de SAL. Jullie hebben hem hier een tijdje geleden al kunnen zien.
Een aantal weken geleden kwam ik, door deze workshop, op een leuk moederdag-cadeau-idee voor de kids op school. Zie hier het resultaat!


Wat een creatievelingen hè?!
De kinderen vonden het echt zo gaaf om te doen. En heel bijzonder natuurlijk omdat de juf het zelf ook gedaan had.
Werken met ecoline is super en je kunt er zoveel leuks mee doen. Ik moet alleen eerlijk zeggen dat ik in de 6 jaar die ik als juf werk, nog nooit gedurfd heb!
Het is zo'n troep!
Maar gelukkig hebben ze het er heel goed vanaf gebracht. Geen potjes omgestoten, geen ecoline op de grond of op elkaar gesmeerd. Nee complimenten hebben ze gekregen hoor!
Ik heb zo'n lol gehad tijdens het maken van dit cadeau. Rode koppies, spuug op het papier en hoofdpijn van het blazen maar wat hebben ze hun best gedaan.
Vervolgens heb ik alle 'schilderijtjes' op karton geplakt.
Ik had een hoop nepbloemen verzameld en heb ze allemaal met een bosje bloemen op de foto gezet. Mijn duo-partner heeft van klei de standaard gemaakt.
Juffen blij, kids blij en de moeders hopelijk ook! Altijd jammer dat je er nooit veel reacties op terug krijgt...

Helaas kan ik jullie verder niets creatiefs laten zien. Ik heb nog steeds 2x per week therapie. Zolang ik mijn pols niet te veel belast gaat het goed. Helaas moet de strijk en alle andere huishoudelijke klusjes ook gedaan worden. Dat is voorlopig al genoeg overbelasting...Scrappen zit er dus nog echt niet in.
Gisteren heb ik wel eindelijk even een rondje geblogd! Werd tijd.

Volgende week een workshop bij Papers en Pictures. Ik doe het dus rustig aan deze week want die wil ik zeker niet missen!

Nog even wat foto's van onze schurk. Het is zo'n klauter kabouter. Op de bank, de stoelen, de salontafel... als hij de kans krijgt staat of zit hij erboven op. Ook op zijn zandbak:
En die snuiten die hij hier tegen de geitjes/bokjes trekt, wat een ding hè!

Heel fijn weekend allemaal en bedankt voor jullie bezoekjes en belangstelling!

xoxox

16 opmerkingen:

Viv zei

Wat heb je de moeders van je leerlingen toch verwend zeg :)
Dat ziet er echt super leuk uit!!

Veel plezier volgende week bij paper en pictures!

Fijn weekend, Viv

Romy zei

Wat een leuk idee om de kids ook ecoline te laten blazen. Het resultaat ziet er heel leuk uit. Ik weet zeker dat hun moeders er erg blij mee waren.

En hihi, jullie kleine mannetje met dat bokje. Superleuke foto.

Heel veel sterkte verder met je pols! Ik hoop dat de therapie een beetje aanslaat.

Lean zei

heerlijk dat de kinderen er zo in op gaan.Moeders zijn maar weer verwend.
Doe het rustig aan zodat je lekker mee kan doen in Doorn en beterschap.
prettig weekend,Lean

Angèle zei

Leuk, leuk, Iris! Jij zult wel raad weten met je restjes papier!

Max met de bok... dat gezichtje!

Sterkte met je pols en geniet van je workshop bij P&P

Fijn weekend, groetjes, Angèle

Angelique zei

Wat een onwijs leuk moederdagkado, ik weet heel zeker dat alle moeders hier heel blij mee waren. Het is zeker jammer dat ze dat niet zeggen, daar heb je gelijk in. Waarschijnlijk gaat het bij die moeders hetzelfde als bij deze moeder, je vergeet het helemaal door alle stress.

Sterkte met je pols.

Groetjes Angelique

scrapsfromaboy zei

Wat gaaaf met je leerlingen. Heb wel eens met ecoline gewerkt, maar ik zat er zelf helemaal onder, ff lekker spetteren met de kwast, nou pfff was me mijn middag toen wel!

Maar dit zit er wel super gaaf uit hoor!! Wat een manneke heb je toch zeg, echt liefff!

Ik ga je nog ff mailen over volgende week!!!

XOXO Peter

Nicole zei

hee nichtjee
heb deze blog ook weer gevonden :P die andere die duurt echt te lang voor er weer een nieuw berichtje komt :(
super leuk moederdag cadeautje die hou ik in gedachte ;) misschien niet het blazen mar iets in die richting is wel erg leuk!!
max die is toch echt een bezig mannetje en een super knap ventje! k wil er snel een x mee komen spelen als hij dat ook wil
groetjes nicole
xx
knuffel aan maxx

Miranda zei

Oh wat een super leuke moederdagcadeautjes!!!! Leuk om te maken lijkt me en helemaal als de kids het zo leuk vinden om te doen!!!

Balane van je pols, maar dan merk je pas hoevaak je hem gebruikt he?! Rustig aan hoor, kan je lekker workshoppen!!! LEuk!
En die foto van Max met het boekje ( de eerste ) echt helemaal SUPER!!! Waren het soms berggeitjes?? Dat hij nu ook overal op klimt? ;)
Je houd je hart vast dan he?!

Nou fijn weekend nog!!

marlies zei

Wat een super leuk moederdagkadootje.... idd jammer dat er zo weinig reactie op is he ? Je besteed er toch veel aandacht aan....

Die foto van Max en de bok héérlijk ! Wat een koppie !

Doe je rustig aan, dan kan je hopelijk lekker van de week scrappen bij P&P

Mireille zei

oh meis wat heerlijk dat je dat met "je kids" gedaan hebt! Super.. ik kan me nog herinneren dat IK dat op school deed en ik vond het ZO fantastisch!!!
zit nog steeds in mijn herinnering!

Marit zei

HOERA VOOR DE JUFFROUW!!!!!!!!! Geweldig idee Iris! Echt SUPER leuk dat je dit met de leerlingen deed! Zal ik je dan maar belonen? Er staat namelijk een award voor je op mijn blog, en je hebt hem van harte verdiend!!!! (maar ik had 'm al aan jou gegeven voordat ik dit las hoor!) Groeten, Marit

Angèle zei

Iris, op mijn blog staan maar liefst 2 awards voor je klaar!

Groetjes, Angèle

marije zei

wat leuk zeg ecoline!! ik heb met m'n dochterje vandaag weer een kaart gemaakt, zij vetkrijt en waterverf, samen cuttlebuggen en ik maak hem dan af met lint en lijm.leuk samen knutselen. ik zet de kaart er straks op. is misschien ook nog een leuk idee voor je! jammer van de weinige reacties, maar ik moet eerlijk ook bekennen dat ik anna-marije wel hebt bedankt en geprezen, maar de juf ook nog niet voor het bord voor moederdag, ga ik dus nog snel doen! hahaha
ps leuke foto's

**SCRAP-GEK** zei

WAUW!!!! Wat een super gaaf meoderdagcadeautje heb je met je kids gemaakt joh! maar inderdaad wel jammer dat je altijd zo weinig reactie terugkrijgt, ik ervaar dit op het kdv precies hetzelfde hoor...wij en de kids zijn er druk mee, maar reacties...ho maar! Jammer! Beterschap met je pols joh...en heel veel plezier bij P&P hoor! Welke workshop ga je doen? En tja...ik blijf het zeggen...wat is Max toch een stoere vent! SOOOOO CUTE! :-) Groetjes Marije.

Jol@nd@ zei

Wat een leuk idee om dat voor moederdag met de kinderen te maken!!!

Groetjes Jolanda

Mika zei

Het blijft leuk die technieken met ecoline.
ga er zelf denk ik ook even mee aan de slag.
Hoe was de workshop bij Paper en pictures?
Mika