zondag 28 juni 2009

Kermis, ziekenhuis, mooi weer etc

Tja dit zijn wat redenen waarom ik weer niet bij jullie allemaal langs ben geweest. En waarom ik alweer een hele week niets gepost hebt.
Mijn opa ligt in het ziekenhuis. Deze week zelfs een paar dagen op IC. Gelukkig gaat het weer een stuk beter met hem. Vanmorgen zijn we weer eventjes langsgeweest.

Wat een weertje hè de afgelopen dagen. Heerlijk dat we eindelijk weer lekker buiten kunnen zitten en 's avonds lekker buiten eten. Al was t gisteren hier wel erg heet!
Wij hebben trouwens nog geen druppel regen gehad terwijl ik hoorde dat er in andere delen van Nederland wateroverlast was. Ik hoop dat het bij jullie allemaal meevalt hoor!

Als Max wakker is gaan we zo naar mijn ouders. We gaan gezellig met de hele familie bbq en naar de kermis. Het is hier kermis deze week. Bij mijn ouders om de hoek.
Gisteren zijn we al even met Max geweest. Dit is de 1e keer dat hij de kermis bewust meemaakt. Vorig jaar was hij nog veel te klein. Nu is hij ook nog wel te klein voor veel attracties maar een aantal kunnen wel. Hij vond het leuk!
(De vliegtuigjes waren iets minder. Na 2 rondjes riep hij "uit". Maar meneer wilde wel in de inktvis...uiteraard niet gedaan, word ik zelf ziek!)

Het was zooo heet op de kermis. Max heeft bij mijn ouders nog even lekker met een emmer water gespeeld. Wat een boef is het ook.
Jullie hadden nog 2 layouts tegoed. Over de 1e ben ik wel tevreden, de 2e nog niet helemaal. Ik denk toch dat ik hem voorlopig zo laat.
Geen uitgebreide post maar toch laat ik het hierbij. Mijn schouder gaat zeer doen van al dat getyp. Helaas is het nog niet over...

Dames (en heer), geniet van het mooie weer!

xoxox

10 opmerkingen:

Romy zei

Zo te zien heeft Max zich goed vermaakt. Wat een boef, zoals hij met die emmer speelt. Maar dat levert wel weer hele leuke (scrapbare) foto's op:) Ik vind je beide layouts heel gaaf geworden. De tweede is ook super. Heel mooi met al die laagjes.

Lean zei

Geen uitgebreide post zegt ze...Fijn dat het wat beter met je opa gaat.Je foto´s zijn heerlijk zomers geworden.En over je lo´s heb je niets te klagen hoor,zien er goed uit.

Angèle zei

Met zulke foto's is scrappen een makkie. Beide lo's zijn weer superleuk!

En Max...wat een heerlijk, fotogeniek joch. Geef ze een emmertje water met dit weer!

Groetjes, Angèle

marije zei

sterkte met je opa!hopelijk is ie er snel weer bovenop!
Hier in het midden van het land wel veel regen gezien helaas!
Maar is ook best lekker even wat afkoelen!
En ik vind de 2e lo zelfs het mooist, dus....
Leuk die gedoodelde randjes, ik vergeet zulke dingen altijd.

MvM-design zei

Mooie LOtjes weer en ik hoop dat je opa weer snel de oude is !! ;-)

Groetjesss

Mika zei

Geniet van het mooie weer en leuke foto's. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Viv zei

Veel sterkte toegewenst voor je opa, ik hoop dat hij er weer helemaal bovenop komt!

En wat een heerlijke foto`s heb je geplaatst! Max is zo leuk op al die foto`s!
En natuurlijk je Lo`s niet te vergeten, ik vind ze beide helemaal top!

Veel groetjes uit Geldrop, Viv

Marit zei

Wat een leuke foto's en wat een geweldig lekker jong!!! Die foto's met die emmer zijn prachtig! De eerste LO is helemaal AF/MOOI! maar ik mis inderdaad ook "iets" bij de tweede - weet niet wat hoor. Je komt er nog wel op!

Hoop dat het met je opa weer wat beter gaat! Geniet van het weer (hoewel ik het nu wel errug heet vind!) en relax op tijd met je arm hè?!!!

Miranda zei

Gelukkig gaat het iets beter met opa, hopelijk knapt hij snel meer op en mag hij naar huis.....
Wat een super leuke foto's van Max op de kermis, heerlijk he om die gezichtjes dan te zien!! Hihihi wat een boef met die emmer water!!

Je lo's vind ik helemaal gaaf!!! Niets aan doen hoor, helemaal af!!!
Rustig aan he met jezelf!!!!

Jackie zei

oei,
hoe is het onder tussen met je opa..

Die foto van max op de Kermis, Stoer !!
en je layouts zijn geweldig, erg leuk...