zaterdag 31 oktober 2009

De vakantie zit er weer op!

en ik heb nog steeds niet geblogd en gescrapt. Mijn mojo is nog steeds heeeeeeeeel ver te zoeken. Ik heb intussen wel 2 nieuwe lijnen van October Afternoon besteld dus wie weet borrelt het langzaam weer naar boven als mijn doos binnen is!

Tja de vakantie is voorbij gevlogen. Om heel eerlijk te zijn heb ik weinig 'leuke' dingen gedaan. Ik ben voornamelijk in huis bezig geweest. Ik heb boven alle kledingkasten eens flink uitgemest en heel veel weggedaan! Daarnaast ben ik begonnen aan de zolder. Die was echt toe aan een flinke opruimbeurt. Intussen kon ik ook gelijk alles uitzoeken en kritisch kijken naar wat ik wil bewaren. Er staan een hoop dozen klaar die naar de rommelmarkt kunnen. Ook heb ik mijn broertje blij kunnen maken met dozen vol uitzetspullen. Over een week of 6 is de dakkapel klaar. Mijn hobbykamer moet naar de zolder verhuizen. Vandaar dat er echt ruimte gemaakt moet worden! Max krijgt een nieuwe, grote kamer. Intussen al veel ideeën opgedaan over hoe ik die wil hebben. Ik wil zo graag aan de slag en alles afhebben! Volgens manlief heb ik nu al last van nesteldrang....beetje vroeg toch?

Verder heb ik de nodige huishoudelijke klusjes gedaan en met Max gespeeld natuurlijk. Gisteren hebben we wel een leuke dag gehad. We zijn gezellig naar Blijdorp geweest. Dat vind ik echt de allerleukste dierentuin. Neefje Jesper mocht mee. Die vond het ook helemaal leuk. Max keek zijn ogen uit in het Oceanium. Helaas waren mijn batterijen al snel op.... en had ik geen reservebatterijen bij me. Hoe me dit kon overkomen weet ik niet. Ik controleer t altijd maar nu dus niet...
Maar goed, het was een hele geslaagde dag!
Hier toch een paar foto's


Een hele tijd terug heb ik een award gekregen van Miranda en Romy.
Vandaag zal ik hem hier eindelijk plaatsen!
Deze heeft een paar regeltjes.
* Zeg dank je wel tegen de geefster. Bij deze dames, bedankt!
* Vertel 10 eerlijke dingen van jezelf.
* Geef hem door aan 9 anderen.
Eerst de 10 dingen over mezelf:
1. schandalig dat iemand die 12 weken vakantie heeft in een jaar dit zegt, maar ik vind de vakanties altijd te snel voorbij gaan!
2. ik heb een hele grote hekel aan huishoudelijk werk. Vooral aan de badkamer poetsen!
3. ik heb ook een hekel aan koken. Het liefst ga ik iedere dag uiteten...
4. ik heb er 8 jaar over gedaan om mijn VWO diploma te halen... uiteindelijk had ik die niet eens nodig omdat ik naar de Pabo ben gegaan.
5. ik heb 'bang' voor de Mexicaanse griep. Iedere keer die spookverhalen op t nieuws en in de krant. Word er niet goed van. Nu weer een paar kinderen overleden...
6. ik ben ZO nieuwsgierig of we een jongen of een meisje krijgen...
7. 17 november hebben we een echo en horen we (als het goed is) wat het wordt!
8. ik ben verslaafd aan de carpaccio van het Eiland (restaurant hier in t dorp). Daar kun je me 's nachts voor wakker maken! Helaas mag ik t nu niet hebben.
9. ik vind Max zo'n wijze knul. Iedere dag verbaas ik me weer over wat hij zegt en
doet. Ik ben zo trots op hem. Ik moet echt opletten dat ik niet te veel over hem vertel tegen iedereen. Anders vinden ze me nog een opschepper....
10. ik ben VRESELIJK bang voor spinnen... vooral die grote dikke met harige poten! Laat me die deze week net een tegenkomen toen ik de zolder aan t opruimen was. Had er gewoon een nachtmerrie van!

Jullie krijgen de award allemaal van mij. Als je zin hebt om 10 dingen over jezelf op te biechten op je blog, ga je gang.

Goed, genoeg gekletst voor vandaag. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend, en bedankt weer voor het langskomen!

xoxox Iris

ooh als afsluiting nog een heel schattig filmpje van Max. Let vooral NIET op mij!

12 opmerkingen:

sollie zei

Onze herfsvakantie is nu begonnen. Heb veel scrapplannen (hopelijk komen ze uit) en ik ga ook en dagje naar de grootste boekenbeurs van België.
groetjes Isolde

Lean zei

Ja en weer een vakantie om..zucht op naar de kerst.En blijdorp vind ik ook gaaf.Leuke foto´s uhhh en nu scrappen he!!!

Viv zei

Wat een leuk filmpje, zo schattig hoe Max de kabouters roept :)

Jammer dat je mojo nog niet terug is, maar dat komt vast wel weer met het nieuwe papier van october afternoon!

Nog een fijn weekend, groetjes Viv

Romy zei

Wat een schattig filmpje! Heel erg lief. Zo te lezen hebben jullie een heerlijke vakantie gehad. Blijdorp willen wij ook nog steeds eens heen gaan, het lijkt me zo'n mooie dierentuin. Leuk om de 10 eerlijke dingen te lezen. En veel succes met de pretecho!

Mika zei

Time flies op naar de kerstdagen, leuk om weer even bij te lezen. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

**SCRAP-GEK** zei

Ooooh wat word Max al groot joh! Wat een leuke filmpje! :-) Die foto's van Blijdorp zijn ook erg leuk! Ik vind de vakanties ook voorbij vliegen hoor, van te voren denk je altijd YES vakantie, maar het is zo om! Je bent wel druk geweest lees ik, dat geeft denk ik ook wel een fijn gevoel om alles opgeruimd te hebben! Ik moet ook nog heel veel opruimen en uitzoeken als ik een huisje heb straks! Ik ben druk bezig dus...spannend! Nou meis, doe het rustig aan en geniet van Max, je zwangerschap en werkse weer...

Groetjes Marije.

Angelique zei

Jullie zijn naar Blijdorp geweest, wat leuk, was je niet ver bij mij vandaan ;-). Leuke foto's en natuurlijk balen dat de baterij opwas. Heb je wel weer een goede rede om nog een keer te gaan ;-). Het filmpje is erg leuk. Wat heerlijk dat je kinderen op dit leeftijd nog zoveel kan wijsmaken.

Groetjes Angelique

Miranda zei

Je moet ook eerst je dingen afmaken die in je hoofd zitten anders lukt scrappen vaak toch niet! ( tenminste heb ik... ) misschien lukt het je snel weer! Mij is het uiteindelijk ook een beetje gelukt! :D
Jammer dat de vakantie weer om is! Foto's zijn leuk zeg en het filmpje: geweldig!!!!Dat koppie!
Rustig aan en werkse weer!

José zei

Max is zo'n schatje! Arme kerel, hij maar wachten tot er een kabouter naar buiten komt! :-D

Ik zal de award van je overnemen!

Groetjes José

Marit zei

Klinkt als nesteldrang ja.... ach wat! Geniet er gewoon van! En je HOEFT niet te scrappen hoor, je moet lekker doen wat je zelf wilt! Het komt vanzelf wel weer terug! Leuk om al die feitjes van jou te lezen! (en ik hou dus ook niet van koken & poetsen... liever op een terras in de stad aan de koffie en daarna uit eten...LOL)

scrapsfromaboy zei

Nou je hebt toch een lekkere vakantie gehad... jammer dat die altijd zo snel om zijn hé!! En wat een super gezellig foto's van een dagje dierentuin, is altijd leuk toch!

En dat filmpje van Max.. wat is het toch een schatje!

PS: Als je nog superr leuke foto's hebt... je weet mijn mailadres hé!!!

XOXO Peter

Je@net zei

Leuke foto's Iris en wat een leuk filmpje!!
Fijne week gewenst!