zondag 30 mei 2010

Hallo daar!

hier ben ik weer even tussen de kraambezoeken, flesjes, wasjes, strijkjes etc... De mannen slapen lekker dus ik heb even wat tijd voor mezelf. Manlief heeft me vanmorgen HEERLIJK lang uit laten slapen dus ik hoef nu zelf niet even terug mijn bed in!
Hier gaat alles prima! We zijn inmiddels helemaal gewend aan onze nieuwe bink en ons nieuwe ritme. Al hoop ik nog steeds iedere nacht dat Jim lekker door gaat slapen. Tot nu toe heeft ie dat nog niet door. Zijn grote broer deed dat met 7 weken dusssss hopelijk doet Jim het ook over een week of 2.
Volgende week moeten we nog even op controle op de kinderpoli. Ik verwacht dat we weer na 2 minuten buiten staan. Er is helemaal niets meer te merken aan Jim. Sinds hij thuis is gekomen uit het ziekenhuis is het gewoon hartstikke goed gegaan. Gelukkig is zijn gehoortest ook goed na 3x (moest een paar keer over omdat het aan een kant steeds niet goed was)!

Intussen is Max ook beter gewend aan zijn broertje. We moeten nu zelfs opletten dat hij hem niet zomaar optilt of wakker maakt!

Hier gelijk nog wat foto's van 'mijn kroost':Het is nog steeds druk en ik heb weinig tijd voor mezelf. Dat komt vanzelf wel weer als de visites voorbij zijn en de nachten voor mij wat langer worden. Heel af en toe neus ik wat rond op jullie blogs maar daar houd het ook mee op.

Ik heb in mijn kraamweek overigens een bericht gekregen waar ik niet zo blij mee ben. Na de zomer ga ik op andere school werken. Dat was geen vrijwillige keuze. We zitten in een bestuur met 4 scholen. Ik word overgeplaatst omdat wij teveel leerkrachten hadden op basis van het aantal leerlingen. Er moesten 2 fulltime banen verdwijnen. Uiteindelijk zijn dat 4 parttime banen geworden. Niemand krijgt zijn ontslag hoor maar we moeten allemaal ergens anders gaan werken.
Ik heb er enorm van gebaald. Ik heb het zo naar mijn zin hier op school. Ik kan na 5 jaar alle kinderen, ouders, opa's oma's, oppassers etc en heb een goede band met mijn collega's. Tja, daar moet ik nu weer helemaal opnieuw mee gaan beginnen. Gelukkig kan ik het al snel goed vinden met mensen maar toch. Het is wel weer een hele nieuwe start.
Wat ik erg dubbel vind, is dat ik nog 1 week moet gaan werken. Mijn verlof houdt het weekend voor de laatste schoolweek op. Ik moet dus nog 1 week naar mijn huidige school. Ik heb de ouders, kinderen en collega's dan 16 weken lang zo goed als niet gezien. En dan moet ik ineens weer terug voor 3 dagen! Waarom? Om hallo te zeggen en vervolgens weer afscheid te nemen....
Waarschijnlijk heeft t nog even zijn tijd nodig voordat ik een beetje aan t idee gewend ben. We zullen zien.
Ik heb wel even jullie advies/leuke ideeën nodig. Op mijn huidige werk heb ik echt een hele leuke collega. We kunnen het zo goed vinden samen. We zullen elkaar echt gaan missen. Ik wil graag een origineel/symbolisch cadeautje geven. Op had ik een vriendschapsbiggetje gezien. Zoiets bedoel ik. Deze is alleen piepklein.
Het moet iets zonder foto's zijn want die heb ik nauwelijks van ons samen.
Dusssss wie o wie heeft er een leuk ideetje wat ik als afscheidscadeautje/herinnering aan mijn collegaatje kan geven???

Nou dames, bedankt weer voor jullie bezoekje en wie weet tot snel!

xoxox

9 opmerkingen:

Romy zei

Jeetje, wat een mooie en lieve ventjes heb jij! Goed om te horen dat het goed gaat met jullie alle vier. Nu maar hopen dat Jim snel doorslaapt, zodat voor jullie de nachten ook weer wat langer worden. Dat is inderdaad niet echt leuk nieuws, van de overplaatsing. Wat vervelend, en zeker als je het zo naar je zin hebt op je huidige school:(

In ieder geval: geniet lekker van je mannetjes en een fijn weekend nog!

Lean zei

Hele mooi foto's van je binken .Balen dat je van werkplek moet veranderen.
Ik hoop dat het allemaal mee valt.
Geniet nog maar lekker van al je mannen...hihihi.
gr,Lean.

Arianne zei

Jeetje, zo'n bericht hakt er wel ff in. Altijd balen als het gedwongen is.

Een collega van ons is eind vorig jaar verhuisd en zij heeft ons allemaal zo'n klein plastic eendje gegeven met een kaartje eraan: 'Jij bent me er eenTje!". Heel veel collega's hebben 'm ergens hangen (sleutels, klas). Werd erg gewaardeerd.

marlies zei

wat een heerlijke foto's zeg. Jim is donkerder qua haarkleur dan Max he ? schattig hoor !

wat heftig zeg om zo in je verlof te moeten veranderen van werkplek.... het duurt nog even maar succes meis

Viv zei

Wat een schattige foto`s van Max en Jim, je kunt goed zien dat ze aan elkaar gewend zijn :)

Jammer dat je een andere werkplek krijgt. Ik zou er zelf ook ontzettend van balen. Geniet nog lekker even van je kraamtijd en de vakantie die daarop volgt!

Groetjes Viv

Angelique zei

Wat een rijkdom 2 van die mooie mannetjes. Geniet ervan en laat de zorgen nog maar even voor over een paar weken.

Grtjes Angelique

Miranda zei

Oh wat een schattige foto's zeg!!! Wat wordt Jim alweer groot!!! Fijn dat het allemaal goed gaat, ook de met de broers onderling! :D
Jeetje wat balen joh van je overplaatsing, helemaal dat je het in je verlof te horen krijgt en nog een weekje terug moet.... Vin dik ook raar!
Ik heb even geen idee als cadeautje... Misschien een klein doosje ( lucifer ) scrappen met erin iets nog kleiners als aandenken?

Nou lekker genieten nog nu hoor!!!

Marit zei

Wat een vervelend nieuws Iris! Ik zit al meteen te piekeren over een klein cadeautje maar mij schiet niks te binnen.... als ik iets weet meld ik me weer!

en wat een heerlijke mannetjes zo samen! Nu nog de nachten doorslapen... ik duim voor je dat dat snel gaat gebeuren! Geniet van het mooie weer dit weekend!

Anoniem zei

t-shirts etc. by this label Franklin Marshall are thought to be very comfortable. Abercrombie Fitch clothing is deemed as a performer in their clothing line. the north face outlet The clothes and accessories from Abercrombie Fitch clothing focus urbanity and lifestyleMoncler Jackets couture.