zondag 29 augustus 2010

Zo! En dan nu de beloofde update!

zolang de pc mee wil werken tenminste. Sinds een maand hebben we problemen met de internetverbinding op zolder. Kan nog wel met de laptop op internet maar ja laat nou net alle foto's op deze pc staan...

Goed, zoals ik de vorige keer al zei, met mijn mannen gaat het prima. Max is intussen 2,5 jaar. Een echte jongen. Wil het liefst de hele dag met zijn auto's spelen. Het is een druk baasje. Zijn mond staat geen seconde stil. Hij kletst de oren van je kop. Wat voor heel wat leuke uitspraken zorgt!
Bij Max is het nu ook echt zo: Ik ben 2 en ik zeg nee! Lekker tegendraads, driftig, schreeuwen, stampvoeten, boze buien en vooral niets doen wat mama vraagt! Best vermoeiend... komt vast wel goed, toch?!

Jim is nu 4 maanden en echt Hollands welvaren zoals ze hier zeggen! Hij doet het super! Het is echt zo'n vrolijk, gezellig en tevreden kereltje. Slapen ho maar, maar gelukkig wordt hij er niet lastig van. Intussen heeft ie zijn eerste fruithapje gehad en lukt het hem af en toe om om te rollen. Hij is tot nu toe een stuk rustiger dan zijn broer. Toch houden ze me met zijn tweetjes de hele dag bezig. Lekker druk maar ooh zo gezellig.

In de afgelopen weken is er vanalles op mijn pad gekomen. Soms leuk, soms minder leuk.

Zo vertelde ik jullie laatst al dat ik overgeplaatst ben naar een andere school. Ik zou daar groep 4 gaan doen. Een hele verandering. Nieuwe team, nieuwe school maar ik vond het allemaal prima. Totdat ik ineens 2 dagen voor de 'door-draai-middag' (dan komen alle kinderen kennismaken in de nieuwe groep) te horen kreeg dat ik opeens de kleuters moest gaan doen. Nu moet je weten dat ik daar haast geen ervaring mee heb. Ik vind de kleuters heel leuk maar niet om elke dag, een jaar lang mee te werken. Voor mijn gevoel heb ik wat meer uitdaging nodig. Meer het idee dat ik echt lesjes kan geven...
Voordat ik dit te horen kreeg, was er ook nog even sprake van dat ik weer terug zou gaan naar mijn 'oude' school. Uiteindelijk was dat niet het geval. Alles bij elkaar een heel verhaal waar ik nu de helft nog maar even van achterwege laat...
Kortom een heleboel gedoe rondom mijn werk. Uiteraard moet ik blij zijn dat ik nog gewoon werk heb in deze tijd. Maar ja, al dat gedoe tijdens mijn verlof, daar werd ik echt niet vrolijker van! Ik voelde me echt een pion die ze zo maar heen en weer schoven.
Ik ben nu intussen wel wat gewend aan het idee gewend dat ik kleuters ga doen. Morgen weer overleg met mijn nieuwe collega's. Even kijken wat ik de week erop kan gaan doen met de kids!

Eind vorige maand heb ik nog een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen. Ik bleek een infectie/ontsteking te hebben. Ik werd opgenomen en kreeg een infuus met antibiotica. Opzich viel het mee. Behalve dan dat Jim nèt dat weekend gedoopt werd! Gelukkig was mijn koorts die dag gezakt en mocht ik toch even naar de kerk en naar huis. Mijn infuus werd even losgekoppeld en zo mocht ik weg. Na het eten lag ik weer keurig op mijn bedje...
Dan nog even een leuke verandering. Wij gaan verhuizen! Tja, jullie herinneren jullie misschien nog wel dat we nog niet zo lang geleden, onze zolder helemaal opgeknapt hebben. Prachtige dakkapel etc. En dan toch verhuizen. En wel naar de overkant van de straat! We hebben een hoekwoning kunnen kopen. Het is echt een bouwval. Het komende jaar staat in het teken van slopen, breken, verbouwen, klussen en weer opbouwen! Maar er zijn zoveel mogelijkheden met dit huis! We kunnen een veel ruimer huis creëeren omdat het een hoekwoning is. Stuk aanbouwen/uitbouwen. Wel zonde van ons prachtige huis. Ik woon hier heel graag maar ja, de benedenverdieping mag gewoon wel wat groter. En dat kan nu. Het zal een pittig jaar worden. Het zal een lange rit zijn maar we krijgen er wel iets moois voor terug. Dit huis houden we aan want met 2 kids kunnen we niet bij ouders of schoonouders inwonen.
Ik zal jullie op de hoogte proberen te houden met foto's!

De afgelopen 2 weken zijn we ook nog op vakantie geweest. Naar Fouras, Frankrijk. Een hele fijne vakantie al had het weer wel wat beter mogen zijn. Het was vaak echt te koud om te zwemmen. Maar goed, de kids vermaakten zich prima dus dan doen wij dat ook! We hebben veel gezien en gedaan. Ook lekker kunnen relaxen, veel kunnen lezen en vooral van elkaar genoten!

Al met al een hele drukke tijd waarin ik niet 1x heb gescrapt. Het is al minstens een half jaar geleden volgens mij. Ik hoop binnekort toch wel weer aan de slag te kunnen. Ik ben een tijd terug weer benaderd door de CmF of ik weer wat wilde doen voor het blad. Over een tijdje bellen ze weer dus ik hoop dat ik dan wel ja kan zeggen.

Goed, jullie zijn weer helemaal op de hoogte!
Bedankt voor jullie berichtjes!

tot blogs!

xoxox

Iris

20 opmerkingen:

Hanneke van der Linde zei

Wat heerlijk om weer een verhaal van je te lezen. Genoeg meegemaakt en beleefd dus! Ik hoop voor je dat je weer gauw de rust en creativiteit vind om lekker aan de slag te gaan, mis je creaties namelijk wel!

Lfs!

Angèle zei

Dat is een heel verhaal geworden Iris! Ik wens je heel veel succes met alles wat er op je pad komt komende tijd. Leuke foto's van de jongens ook!

Groetjes, Angèle

Lean zei

jee wat een verhaal zeker niet saai geweest lees ik.de jongens zien er goed uit en houden je van de straat hihihii....scrappen komt ook wel weer.Je hebt foto's genoeg .
groetjes en werk ze van de week,Lean.

Romy zei

Wat een verhaal zeg. Goed om weer wat van je te horen:) Wat zijn Jim en Max al groot geworden. Zo te zien zijn het twee heerlijke mannetjes en heb je je handen vol aan dit stel. Het klinkt als een heerlijke vakantie in Frankrijk en een heel mooi huis. Heel veel succes met alles en ik kan niet wachten om weer wat scrapsels van je te zien:)

Jackie zei

Hey,
daar ben ik ook weer, haha
Wat een leuke blog, je hebt echt veel te vertellen...

Nog een weekje, en dan naar school..
Kleuters, nee zou ook niets voor mij zijn, haha.. Je zal bijv een klas vol Jaydens hebben, hihi
Nee, gaat jouw als juffie vast lukken...

Vakantie ziet er heerlijk uit,
enne je jongens zijn al weer groot zeg, gaat snel..
En met Max, en zijn ik zeg Nee komt het ook goed, dat kan best even duren hoor, hihi..

En verhuizen, dat word idd pittig zoals je omschrijft..
Maar ook dat komt helemaal goed, en jullie krijgen er wat moois voor terug..

Viv zei

Jeetje wat heb je veel mee gemaakt afgelopen 4 maanden!
En wat is Jim groot geworden :)

Heerlijk dat jullie op vakantie zijn geweest en een nieuw huis hebben gekocht, hopelijk kunnen jullie er weer even tegenaan ;)

Veel liefs, Viv

Arianne zei

Jeetje, wat een gedoe met je werk. Ik weet nog hoe blij je was toen je een vaste school had en nu dit weer..... Maar goed, ook dit gaat jou lukken!
Net als de verbouwing/verhuizing!

Anoniem zei

Wat zijn het toch lekker mannetjes, onze neefjes!
Enne, zoals je weet mogen ze altijd komen spelen!

kuzzzzzz van (tante) Marielle

sollie zei

Amaai, dat zullen nogal een veranderingen zijn de komende maanden. Veel succes op je nieuwe school!
groetjes Isolde

Marit zei

Nou zeg... wat een verhaal! En niet allemaal even leuk ook, wat een gedoe met je werk en dan ook nog aan het infuus - meissie toch! Hoop dat je je nu een stuk beter voelt en dat het allemaal lekker gaat lopen op school! Je boys zien er geweldig uit, leuk om foto's te zien!!! Geniet van ze!

Angelique zei

whoho dat was even alles in een notendop. Je hebt veel meegemaakt en best wel heftige dingen in een leven als moeder met 2 kindjes. Gelukkig gaat het allemaal weer de goede kant op. En die kleuters, dat gaat vast goed komen. Als ik mijn 2 kleuters hier in huis zie lijkt me daar toch wel heel veel uitdaging in te zitten ;-). Wie weet ga je het nog wel leuker vinden dan je had verwacht. En wat heb je 2 mooie mannetjes. Geniet van ze het gaat allemaal zo hard.

Grtjes Angelique

Rosy Scraps zei

Wat een boel beleefd Iris! Mooie foto's van de vakantie! Heel veel succes met alles en geniet van je gezinnetje! Dan komt scrappen wel weer :)!

Rosy Scraps zei

Trouwens ;-)!

Ik heb voor de vakantie 4 maanden een groep 2 gehad en ook ik zei dat is niet echt iets voor mij.. Maar heb echt een supertijd gehad! En veel geleerd!! Joh lekker thematisch werken en die uitspraken soms, geweldig!

Je@net zei

Jeetje Iris, wat een veranderingen! Succes ermee de komende maanden!
Enm wat een leuke foto's van de boy's!

Anoniem zei

vwmfvjanhzvjeexdnlxw, justin bieber baby, agwgefu.

Miranda zei

Jeetje wat een verhaal!!!! En dat heb ik helemaal gemist?! *schaam, schaam*Ik dacht ga even kijken hoe het met Iris is....! Nou druk dus!
Balen van je werk, en je ziekenhuiopname, zal niet meegevallen zijn zeg.... Wel super dat het zo goed met je ventjes gaat en ook nog een huis gekocht!!!
Gewoon rustig blijven en vooral proberen te genieten! Dan komt het scrappen idd vast wel weer, hoop van wel want mis het ook!
Leuk als je weer in de CMF komt!

Rustig aan meid!
Doei doei

M@risk@ zei

Lang niet hier geweest. Wat een mooie foto's van je mannetjes. Kan me voorstellen dat het niet van scrappen komt als ik zo lees hoe druk het op dit moment bij jullie is. Veel plezier met alle plannen voor jullie nieuwe huis. Heerlijk zoveel ruimte in het vooruitzicht. Ons nieuwe huis is over 4 weken klaar met ook veel meer ruimte als we nu hebben. Ik wens je een heel gezellig weekend.

Anoniem zei

Advice in old age is foolish; for what can be more absurd than to increase our provisions for the road the nearer we approach to our journey's end.
[url=http://www.flukiest.com/b/chopardhappy]Watches[/url]
Watches

sbo zei

coolsbobet

Anoniem zei

Whether you seek out a pair of high
Asics Tiger heels for a prom or your wedding, there is usually a huge selection of the most chic and sophisticated styles offered to you, helping you choose a pair of evening shoes to perfect your special
Hogan Shoes occasion. Dress to impress in a fashionable pair of heels. From prom shoes to wedding shoes, I believe there must be the perfect pair of evening shoes for you.