maandag 27 augustus 2007

Het feestje gisteren was erg gezellig. Voordat we gingen, ben ik nog even bij Zeger langsgeweest in het ziekenhuis. Gelukkig gaat het een stuk beter met hem. Hij was erg vrolijk en zette de boel al een beetje op stelten.

Nou daarna na het feest. Alle ukkies (behalve Zeger natuurlijk) van onze vriendengroep waren er. Die moesten natuurlijk met zijn allen op de foto. En over een tijdje kan die van ons er ook bij ;)
Tja een beetje cliché maar met zijn allen op de bank. Geloof me ik heb wel 20 foto's gemaakt maar er zit geen een goede bij! Dit is de beste. Van links naar rechts (van jong naar oud) zie je: Sepp (6 weken), Finn ( 11 weken), Sam (5 maanden), Sienna (bijna 1), Lizzy (overmorgen 1)Gisteren heb ik ook nog 2 LO's afgemaakt. Het zijn foto's van onze vakantie in Kenia. Heerlijk om zo steeds weer een beetje in Kenia te zijn!
De LO apenstreken, gaat vooral om de journaling. Dat was zo'n leuk moment. De foto's zijn erg wazig omdat ik snel naar mijn camera moest grijpen.
De 2e LO gaat over de Great Rift Valley. Er was een uitkijkpunt. Je ziet dat we op een vlonder staan. Die zag er alles behalve 'safe' uit. Toch is het ons gelukt om vrolijk te kijken op de foto's!


6 opmerkingen:

Mireille zei

prachtige lootjes.. enne.. wat énig .. dat grut zo op de bank!

scrapgek!!!!!! zei

ooooh wat een schatjes op de bank zeg!!! echt cutie! en de lo's....weer prachtig! groetjes marije.

anokas zei

yah, I can see the pics and you too, but you don't understand portuguese,it is not!?

These Layouts are wonderful!!
kisses. Ana

judith zei

Mooie LO;s! Ik ben net een week terug uit Kenya en Tanzania en ben ook bij het mooie rift valley geweest! Heel erg herkenbaar, die gammele plankjes en die wc.... hihi
Geweldig hoe je dit hebt verwerkt op de lO's!

Natasja zei

Wat een gave layouts zeg!!
Bedankt voor je leuke reacties op mijn blog!

anokas zei

the little boy it is my cousin.. =)
kisses. Ana