vrijdag 21 december 2007

Vakantie!!!

Heerlijk, mijn vakantie is begonnen! Twee weken lekker relaxen en doen waar ik zin in heb. Ik beschouw mijn vakantie al een beetje als mijn verlof. Ik ga het rustig aan doen zodat ik na de vakantie nog 4 dagen kan werken. En dan begint mijn echte verlof.
De tijd vliegt. Inmiddels ben ik al 33 weken zwanger! We zijn echt aan het aftellen. Ik ben intussen ook een babyblog begonnen. Er is nu nog niet veel te zien. In februari wil ik hem gaan gebruiken om iedereen alles te vertellen/laten zien van ons kleine wondertje.

Wat scrappen betreft wil het niet echt lukken. Ben met 2 lo's bezig maar ik kom er niet echt uit. Ik heb gebrek aan inspiratie. Ik hoop dat het snel terug komt, met 2 weken vrij in het vooruitzicht.

Bij deze wil ik iedereen alvast een hele fijne kerst wensen! Ik hoop dat het mooie dagen worden voor jullie allemaal!
Tenslotte nog wat foto's van mijn kleine neefje Finn. Ik mocht wat foto's maken voor de kerstkaartjes. Wat een lekker ding is het hè!

b.t.w Marlies, tuurlijk mag je die qoute een keer gebruiken. Ik heb hem ook maar van het internet gehaald. Enne Tamara, "helaas" hadden ze de laarzen niet in het zwart. Ik denk dat ik anders met 4 paar naar huis was gekomen.... Ze zitten trouwens wel super lekker!

Fijn weekend,
9 opmerkingen:

sollie zei

Ook hier is het Kerstvakantie en heb ik 2 weken vrij, joepie!!!
Vrolijk Kerstfeest en een fantastisch 2008.
groetjes Isolde

Miranda zei

Heeeeeerlijk, lekker 2 weken vrij! En groot gelijk dat je lekker rustig aan gaat doen! Moet je ook zeker doen.... wat gaat de tijd snel he! Leuk van je babyblog! Ben benieuwd! ( maar ben ik altijd! :D )
Wat een leuke foto's zeg van je neefje!!! Welk is het uiteindelijk geworden? Vind de laatste zooo lief....
Jullie ook hele fijne kerstdagen ( laatste keer saampies! ;-) ) en een heel goed en gezond 2008!!

SCRAP-GEK! zei

jeetje...33 weken alweer...wat gaat de tijd toch snel...spannend hoor! en heerlijk joh twee weken vrij en dan nog maar vier daagjes werken en dan zwangerschapverlof! heerlijk toch? geniet er maar lekker van! ik hoop dat je scrapinspiratie alweer een beetje terug is? ik heb zelf ook een dipje en heb al weken niks gescrapt...zelfs geen kaartje! nu maar hopen dat die snel terugkomt (mijn inspiratie), want de deadline van SBM is bijna! oeps! LOL! wat een lief neefje heb je zeg! zooo schattig! *zucht* jij ook hele fijne kerstdagen en een gelukkig 2008 samen met julllie kleintje! jullie laatste kerst en oud en nieuw met z'n tweetjes...bijzonder/raar idee of niet? groetjes marije.

Jackie zei

Hele fijne vakantie, en geniet daarna lekker van je verlof !!

En wat een schattig ventje, zo lieff...

Fijne kerst..

Je@net zei

Ha Iris, lekker dat je 2 weken vrij bent joh!!! Alle tijd om heerlijk te luieren, maar ook om lekker te scrappen!
Ik ben ook 2 weken vrij!! Ben van plan om van elke vrije minuut te genieten!
Wat een leuke foto's zeg....zooo lief!
En voor jullie natuurlijk ook hele fijne Kerstdagen! Geniet ervan!

M@risk@ zei

Heerlijk om even vrij te zijn, geniet ervan. Wat een schatje is die kleine man. Geniet van je laatste tijdje samen en hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2008.

marlies zei

hoop dat je snel inspiratie krijgt, zodat je lekker deze twee weken kan scrappen !
Die foto's van je neefje zijn echt helemaal super, gaan die ook gescrapt worden ?

Fijne Kerst !

anokas zei

Beautiful baby.
Sweet photos!
Merry Chistmas!
=)) kisses.
ana

Mireille zei

oh mijn hemel.. hij is echt MEGA cute!