donderdag 3 januari 2008

Beste wensen!

Bij deze wil ik alle lezers van mijn blog een ontzettend goed, geweldig, gezellig, gezond etc etc 2008 wensen!!! Ik hoop dat jullie ook in dit nieuwe jaar nog regelmatig hier terug te vinden zijn. ;)
Voor ons beloofd het een goed jaar te worden vol verassingen. Ik hoop dat het ook voor jullie een heel bijzonder jaar mag worden!

Ik heb weinig geblogd de laatste weken. Zo te lezen op jullie blogs, ben ik niet de enige. Maar goed, nu alle feestdagen weer voorbij zijn even een korte update.
Om te beginnen met de kerstdagen. Die zijn we heerlijk relaxed door gekomen. Alle dagen waren we ergens uitgenodigd. Erg fijn want ik zag het niet zo zitten om nu voor een hoop gasten te zorgen. We hebben het erg gezellig gehad.
Afgelopen week natuurlijk oud&nieuw. Dat vieren wij ieder jaar met onze vriendengroep. Ook dit jaar was het weer ontzettend gezellig! Helaas had ik erg veel last van buikpijn (harde buiken?) en ben ik om 1.30 naar huis gegaan. Het feest was toen nog in volle gang.

Verder heb ik mijn vakantiedagen volgemaakt met het wassen en strijken van babykleertjes, lakentjes etc. Erg leuk om te doen. Zo op je strijkplank lijken de pakjes nog veel kleiner! Het aftellen is nu echt begonnen. Nog 5 weken officieel! Ik vind het zo ontzettend spannend allemaal. Gelukkig voel ik me nog prima. Al merk ik wel dat ik de laatste week steeds minder kan. Ik dacht de hele wereld aan te kunnen maar op sommige momenten word ik toch teruggefloten. Ik heb besloten om de komende tijd dus maar wat rustiger aan te doen.

De afgelopen dagen is het me ook nog gelukt om weer wat te scrappen. Mijn inspiratie is weer een beetje terug. Al ben ik nog niet erg tevreden over alle lo's. Maar goed, ik zal ze jullie laten zien, tips zijn welkom! Vooral de lo met mijn buikfoto vind ik een beetje saai...

14 opmerkingen:

sollie zei

Waw!!!! Je LO's zijn schitterend. Ik heb ook nog enkele dagen kerstvakantie en die wil ik ook scrappend doorbrengen maar dat zal wel weer niet lukken.
Veel succes nog met je laatste weken met z'n tweetjes.
Happy 2008!!
Isolde

butterfly zei

Wat een mooie foto's van je buik. Een collega die ook zwanger was heeft haar buik door haar man laten beschilderen en toen gefotografeerd als geboortekaartje. Heel apart.
Sterkte met de laatste loodjes.

judith zei

He Iris, de beste wensen voor 2008! Een heel bijzonder jaar voor jullie :) Ik vind de LO's erg mooi, vooral hoe je de 3 als E gebruikt, leuk hoor!! En ik vind de LO van I love you. Mooi met die cirkel! Leuk om weer wat werk van je te zien, veel succes met de laatste weekjes...

Mireille zei

wat een prachtige lootjes weer!

anokas zei

Beautiful Layouts!! =) I adored! kiss. Ana

anokas zei

and happy new year!
kiss

marlies zei

Jij natuurlijk ook de beste wensen voor het nieuwe, spannende jaar. Jee 5 weken wat gaat het snel zeg ! spannend hoor !

Je lo's vind ik weer helemaal super Iris, je geeft me veel inspiratie en ook ik wil je succes wensen met de laatste loodjes !

SCRAP-GEK! zei

hoi Iris, jij ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!! en nog maar vijf weekjes...SPANNEND joh!!! leuk leuk leuk! geniet er maar lekker van....lief he...al die kleine kleertjes en lieve spulletjes! groetjes marije.

SCRAP-GEK! zei

ooooh en je LO's zijn natuurlijk ook allemaal helemaal super!!! LOL! ben zo in de ban van je zwangerschap...hihihih....vergeet ik helemaal te zeggen dat je LO's dus toppie zijn! ;-) groetjes marije.

Je@net zei

Hoi Iris, ook voor jou natuurlijk de betse wensen voor dit bijzondere jaar!
Wat een gave lootjes heb je weer gemaakt!
Groot gelijk om deze laatste weken rustig aan te doen! Wat gaat het toch snel he!
Geniet er van en zorg goed voor jezelf!

Miranda zei

Alsnog een heel gezond en gelukkig 2008 voor jullie gewenst!
Kan me voorstellen dat het wat zwaarder wordt allemaal! Denk goed aan jezelf! ( en de kleine! :D)
Je lo's zijn echt helemaal super! Ik zou ze zo laten! " i'm in love with your dad" vind ik echt een mooie titel zeg!!!

Jackie zei

Voor jouw ook een heel gelukkig nieuwjaar...

Moet je die kleine pakkies eens op de waslijn hangen tussen je eigen dingen, dan zijn ze pas mini (waarom ik daar geen foto van heb, geen idee)

Layouts zijn weer geweldig !!!

M@risk@ zei

Wat ben jij lekker creatief bezig geweest. Super! Goed van je dat je het de laatste periode rustig aan doet. Geniet van dit kleine tijdje met z'n tweeen.

Lisa's Blessed A Latte zei

Wow...I so love these layouts...As always your work is terrific!!!