dinsdag 15 januari 2008

Eindelijk verlof!

Tja intussen zitten er al 3 dagen van mijn verlof op. Ik moet zeggen: HEERLIJK! Hier kan ik wel aan wennen... Ik ben bezig met de 'laatste grote schoonmaak' voordat ons wondertje komt. Nesteldrang heet dat geloof ik ;) Niet gedacht dat ik daar last van zou krijgen...
De klusjes wissel ik uiteraard af met leuke dingen. Lekker afspreken met vriendinnen, scrappen, relaxen etc. Mijn agenda komt wel vol.

Afgelopen donderdag had ik natuurlijk mijn afscheid op school. Sommige kindjes hadden iets voor me meegenomen. Erg lief. Zo kreeg ik o.a. dit kaartje. Zooo schattig! Mijn excuses voor de slechte foto's maar ik vind de tekst zo leuk!
Na schooltijd kreeg ik van mijn collega's traditiegetrouw, een grote mand vol cadeautjes. Ook zat er nog een soort van schoenenzak bij (geen idee hoe ik dit ding moet omschrijven) vol cadeautjes. Die hebben John en ik 's avonds lekker uitgepakt. Het leek wel sinterklaas! Hieronder een paar foto's van een gedeelte van de spulletjes. Kijk even naar die ontzettend schattige slofjes en dat rompertje met dat vilten hertje erop. Ik ben er helemaal verliefd op!Donderdag zijn we ook nog even naar de verloskundige geweest voor een laatste echo. Alles was weer uitstekend. Het kindje ligt al mooi ingedaald. Gelukkig!

Tenslotte nog wat foto's van een paar layouts die ik deze week gemaakt heb.

Fijne week nog allemaal en bedankt weer voor het bekijken van mijn blog.

13 opmerkingen:

Rianne*Z zei

Wat heb je leuke dingen gekregen op school, dat kaartje *te* lief!!! Je layouts zijn ook gaaf zeg!! Nu lekker genieten en succes met de schoonmaak ;)

marlies zei

Jee wat een kadootjes, kan me voorstellen idd net sinterklaas. Je lootjes zijn top en succes met de laatste loodjes !

sollie zei

Zo lief, die kaartjes van de kinderen. Ik vind het ook altijd heel leuk om die tekstjes te lezen.
Schitterende LO's!!
groetjes Isolde

SCRAP-GEK! zei

oooooh heerlijk joh...ze bent echt lekker aan het genieten van je zwangerschapsverlof hoor ik....dat heb je goed joh! wauw...wat super leuk al die leuke cadeautjes...alles is zo klein en zoooo schattig! *zucht* nog eventjes en dan zijn jullie lekker met z'n drietjes! heel veel plezier nog met je zwangerschapsverlof en straks natuurlijk met jullie kleintje....geniet er maar met volle teugen van! en wat een gave layouts heb je weer gemaakt....die van je buik is prachtig (beiden) echt een super herinnering voor later ook! en wat een super lieve en leuke tekening heb je van het kindje uit je klas gekregen..cutie! leuk he...hoe ze dan schrijven...zo recht uit het hart! wauw! echt vertederend! hihihi! fijne avond nog...groetjes marije.

M@risk@ zei

Verdiend verlof en van die schattige kaart en kadootjes raakt iedereen toch ontroerd. Ze hebben je heerlijk verwend.

MirandaF zei

Heerlijk, meid, lekker blijven genieten hoor!!!
Wat gaaf al die cadeautjes en vooral dat kaartje!
Je lo's zijn ook helemaal super! Ben verliefd op de laatste!!
Rustig aan he?!

Jackie zei

Wat leuk zo'n mand vol cadeautjes....
en dat kaartje, to cute !!!

En nesteldrang !!! Daar had mijn moeder last van maar ik niet, hahaha

Je@net zei

Ooooo, wat een lieve en leuke cadeautjes Iris!! En dat kaartje....zoooooo lief!!
Je lootjes zijn stuk voor stuk allemaal even super!!
Geniet lekker van je verlof meis! Je hebt het verdiend!

Mandy zei

Lekker hoor, verlof!
Leuke lootjes heb je gemaakt!

saffiertje zei

Wat een verwennerij Iris! en wat vliegt de tijd! geniet maar van alles klaar maken voor de komst van jullie wondertje! Wat een schattige cadeautjes heb je gekregen zeg!

GROETEJS MIRANDA

anokas zei

what beautiful Layout's!! kisses. Ana.

Scraps~from~a~Boy zei

wat een leuke kadootjes zeg... echt helemaal leuk!!! enne, liefff dat kaartje joh! Je layouts zijn ook weer helemaal geweldig!!

Sterkte met de laatste loodjes!!

Lisa's Blessed A Latte zei

Love this....it's the cutest!!! You are so Amazing with what you Create!!!!