dinsdag 8 januari 2008

Nog 2 dagen

nog 2 dagen werken.... ik had nooit verwacht dat ik zo'n zin zou hebben om te stoppen met werken. Klinkt waarschijnlijk heel gek maar ik ben zo gehecht aan mijn klasje en 'mijn' kindjes. Toch ben ik blij als het donderdag 15.30 is. Ik ben echt toe aan mijn verlof! Gelukkig is mijn vervangster al fulltime aanwezig. Zij neemt al het grootste deel van de lessen voor haar rekening. Dat is erg fijn. Ik kan op die manier nog wat dingen afwerken en alles netjes achterlaten. Soms wat kindjes aanspreken op hun gedrag. Ik zie nu al dat ze haar flink aan het uittesten zijn....

Ik wilde jullie even bedanken voor alle lieve reacties iedere keer! Het is zo leuk om te lezen hoe jullie allemaal een beetje meeleven! Erg gezellig om steeds alle reacties terug te lezen!

12 opmerkingen:

SCRAP-GEK! zei

wow Iris...ik denk elke keer weer....wat gaat de tijd toch snel als ik op je blog kom...hihihi...nog twee daagjes en dan al met zwangerschapsverlof...gaaf joh! spannend he? nog een paar weekjes en dan zijn jullie gewoon met z'n drietjes! leuk! werkse nog even en dan ...lekker genieten! groetjes marije.

Miranda zei

Kan me voorstellen dat je er nu wel naar uitkijkt! Nog ff'ies!!! Heel veel succes de laatste 2 dagen en idd dan heerlijk genieten!!!

Rianne*Z zei

Oooh wat spannend, nog maar 1 dag!!!! Je zal er ook wel aan toe zijn! Ik hoop dat morgen een leuke dag en een mooie afsluiter wordt en dan heerlijk genieten en uitrusten!!!

~Nancy~ zei

Ooww..wat fijn zeg dat je donderdag al met zwangerschapsverlof gaat! Maar wat is de tijd snel gegaan zeg!! Over een paar weekjes hebben jullie dat kleine hummeltje in jullie handen!!!! Heel veel succes nog even met de laatste loodjes deze week!!!

Ine zei

Hoi Iris,

Ga lekker genieten van je zwangerschapsverlof en straks van jullie kindje!!
Succes met alles, misschien zie ik je nog wel in de winkel tijdens je verlof?

heel veel groetjes
Ine
Scrap-I-Do

Mireille zei

YAY!!! En het is zover. Geniet van je verlof!!!

marlies zei

He dat betekend dat het vandaag je eerste zwangerschapsverlofdagje was ! Hoop dat het een fijne eerste dag was !

Scraps~from~a~Boy zei

heej Iris...

Hoe is het allemaal meid, lang geleden he, maar ik heb het zooo druk! Lekker zeg dat je bijna verlof hebt... kun je heerlijk rustig aan doen!!!

Veel suc6 met de laatste loodjes!!

Lieffffs!

Jackie zei

lekker genieten van je verlof...
En succes met de laatste loodjes..

sollie zei

Geniet maar van je verlof want het zal nog druk worden als het kleintje er is.
groetjes Isolde

M@risk@ zei

Een spannend laatste tijdje. Geniet ervan.

Je@net zei

Hoi Iris, lekker genieten van je zwangerschapsbverlof meis!! Je lichaam is er aan toe, dus heerlijk uitrusten de komende tijd!