zaterdag 26 januari 2008

Nee, nog geen niet bevallen

Ik ben nog niet bevallen hoor. Helaas...
Ik heb gewoon geen zin gehad om mijn blog bij te houden. Ik was te druk bezig met 'mijn project'.
Na mijn wintersportalbum van 2006 en een geboortealbum van Sam die bijna 1 wordt (hoezo, ik loop achter???) ben ik nu bijna klaar met het volgende.
Vier jaar geleden werd ons petekindje Jesper geboren. Ik had uiteraard beloofd een mooi album te maken van zijn 1e jaar. Nou vol goede moed begonnen. In toen nog een gebonden album. Halverwege begon het album te scheuren en had ik geen zin meer...
Nu na al die tijd vond ik het toch tijd worden om alsnog iets te maken. Dat gescheurde album laat ik voor wat het is. Dat krijgen ze zo cadeau ;). Ik had nog 2 albums liggen die ik aan het vullen ben. In totaal 40 12"x12" lootjes! Gelukkig had ik er al een aantal liggen uit de tijd dat ik nog voor Akkefietje scrapte. De rest heb ik afgelopen week gemaakt. Heel snel en simpel maar al met al ziet het er leuk uit. Ik moet er nog 2....
In de slideshow een kleine impressie van wat ik gedaan heb.Verder gaat het hier prima. De laatste loodjes beginnen echt zwaar te wegen. En dan heb ik niet eens een mega buik. Ik hik echt tegen de laatste 2 weken aan. En wie weet worden het er nog vier! Ik moet er niet aan denken.
duimen jullie voor me dat hij/zij niet meer te lang op zich laat wachten! Thanks)
Mijn collega is deze week bevallen. Ik ben zo jaloers! Bij hun is het al zover.
Ik had echt nooit gedacht dat ik zo'n moeite zou hebben met die laatste weken. Ik heb immers nog bergen foto's liggen om te scrappen.

We krijgen trouwens wel een erg eigenwijs baby'tje hoor. Van wie zou ie het hebben?
Met de 36 weken werd gezegd dat ie al mooi naar beneden aan het zakken was. Met de 37weken zat het hoofdje in het bekken maar het zat nog niet 'vast'. Nou met de 38 weken klautert ie weer lekker omhoog! De verloskundige zei dat ze hem er als het ware zo uit kon floepen.... aaarggh, dat was nou net niet de bedoeling!
Eigenlijk had ik het al aan voelen komen. Vanaf week 36 eindelijk geen last meer van brandend maagzuur en zere ribben maar de afgelopen week weer wel. Tja geen wonder dus.
Opzich maakt het nog niet zoveel uit want hij past in ieder geval in mijn bekken. Maar mochten de vliezen nu breken, moet ik gelijk plat.... Ik hoop dus dat ie snel de weg terug vindt naar beneden!

Fijn weekend allemaal en bedankt weer voor het bezoeken van mijn blog!
Enne duimen hè!

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wow, je bent lekker aan de scrap geweest!! Mooi album voor je neefje joh!!
Succes met de laatste loodjes Iris, doe het maar lekker rustig aan meis!!

marlies zei

Jee wat een super album Iris, en tja die laatste loodjes he ? wanneer ben je precies uitgerekend ?

Jackie zei

Geweldig album...

Ow en die laatste weken, vreselijk !! ik was gewoon aan het werk dus had echt voldoende afleiding, maar hoe vaak ik niet moest zeggen mag ik zo terug bellen moet ff plassen, hahah Vreselijk !!!

Succes meid,
en ik duim voor je..

M@risk@ zei

Wat zijn ze leuk, daar zal deze kleine man (en z'n ouders) wel heel erg blij mee zijn. Take care!

SCRAP-GEK! zei

hoi Iris,,,spannend....de laatste loodjes...duimen gaan hier in turbostand hoor!!! hihihi! je bent echt druk geweest joh...mooie loodjes hoor! echt super gaaf! heel veel succes de komende weken....spannend....groetjes marije.

Mandy zei

Heel veel succes de laatste loodjes!!
Enneh echt super leuke lootjes heb je gemaakt!

xxx Mandy