maandag 7 april 2008

Hallo!

Ja, ja ik ben nog niet van de aardbodem verdwenen...
Het is hier in huis lekker druk. Af en toe mag een dag van mij echt wat meer uren hebben!
Gelukkig maken we het allemaal prima. Max is nog steeds een heerlijk tevreden mannetje. Hij slaapt 's nachts ook steeds beter door. Hij heeft al 2 nachten achter elkaar doorgeslapen tot 6.45 (Jippie!!!). Helaas was het hem vannacht niet gelukt. Maar goed, we zijn op de goede weg.

Morgen krijgt ie zijn eerste prikjes.... ik zie er echt tegenop! Ik neem ook echt iemand mee hoor want volgens mij ga ik nog harder huilen dan Max.
Intussen is ons wondertje alweer 7 weken. Het gaat hard. Nog 5 weken verlof en dan mag ik weer gaan werken. Deze week gaan we met Max even naar mijn werk (basisschool). Even showen aan alle kindjes. De kindjes uit mijn klas (groep 3)komen hier thuis allemaal op bezoek. Afgelopen vrijdag hebben we de eerste lichting gehad. Wat een drukke boel zeg! Maar ontzettend leuk om ze weer te zien.

Vandaag ben ik weer voor het eerst wezen sporten. Lekker rustig. Het beviel me uitstekend! Ik ben gelijk even op de weegschaal gaan staan. Mmm, dat had ik misschien beter niet kunnen doen want het viel een beetje tegen. Maar goed, daar denk ik maar aan als ik mezelf niet kan beheersen en de snoepvoorraad aan wil vallen...

Ik zal proberen om voortaan wat vaker te bloggen. Al zijn het maar wat foto's...
Ook probeer ik deze week om het scrappen weer op te pakken. Dat schiet er nu bij in. Zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen. Gelukkig zitten we nu in een goed ritme. Tussendoor heb ik wat meer tijd. Dus wie weet kan ik snel weer aan de slag.
Helaas heb ik een opdracht voor de CmF af moeten zeggen wegens tijdgebrek. Maar goed, de oorzaak van mijn tijdgebrek is meer dan de moeite waard!
Het is echt heel bijzonder om moeder te zijn. Ik vind het af en toe nog steeds onwerkelijk dat dat kleine kereltje echt van mij is!

Gisteren las ik op de blog van Marije dat ik een award heb gekregen van haar! Ik voel me vereerd Marije! Thanks!I was surprised by getting the Arte y Pico
now I have to pass this on to five other bloggers that I think deserving this award for their creativity, design or what else and no matter what their language is.
- Each award has to have the name of the author and also a link to her/his blog to be visited by everyone.
- Each award winner has to show the image of the award and put the name and blog link of the person that has given you the award.
- Award winner and the person that has given the award have to show the link of Arte Y Pico blog for everyone to know the origin of this award.
- Last but not least show these rules.
Now I have to choose Five very talented ladies/men:

Peter: hij is de enige mannelijke scrapper die ik ken en hij is erg goed! Ik ken Peter nog van toen we ooit bij Akkefietje in het designteam zaten. Dat was onderling altijd erg gezellig!
Revlie: ik ben helemaal fan van het werk van Revlie! Ik vind haar stijl echt super! Ik ben daar wel een beetje jaloers op hoor! Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe creaties die ze showt op haar blog. Ook de verhalen over haar kids zijn leuk om te lezen.
Mireille: de blog van Mireille gaat over de belevenissen van haar kids Amber en Noah. Altijd erg leuk en vaak grappig om te lezen! Soms showt Mireille haar eigen creaties op de site. Die zijn altijd erg gaaf!
Miranda: deze blog is ook altijd heel leuk om te lezen. Ik vind de lo's van Miranda altijd erg gaaf! Ik heb er al enkele opgeslagen bij mijn afbeeldingen. Die ga ik vast nog ooit liften. (okè Miranda? ;) )
Ana: zij krijgt deze award van mij omdat ik het zo leuk vind dat iemand uit Portugal ooit eens op mijn blog beland is. Sindsdien laten we vaak berichtjes bij elkaar achter. Erg leuk om te zien wat zij maakt!
(translation for Ana: I think it's great to be in contact with you. Somehowe you found my blog a while ago, and now we often leave messages for eachother. I love to see what you create..)

Nou dat waren er vijf... natuurlijk zijn er nog veel meer getallenteerde en gezellige dames waar ik vaak de webblogs van bezoek!

Ik laat het hierbij voor nu. Er is er eentje ontwaakt....

10 opmerkingen:

Rianne*Z zei

Aaah wat een lieve foto, wat gaat de tijd snel!!! Geniet er maar lekker van!

Je@net zei

Ha die Iris, fijn te horen dat alles goed gaat bij jullie!
Sterkte morgen met de prik...zoooo zielig! Zelf nam ik altijd een nat navelbandje mee in een plasticzakje. Dat na de prik meteen er tegenaan om te koelen en gewoon laten zitten als je gaat aankleden. Hielp hier elke keer prima!

SCRAP-GEK! zei

hoi iris, fijn dat het allemaal zo goed gaat joh! en zeven weken alweer...jeetje...wat gaat dat snel he! het is echt een lief mannetje zeg...*zucht* zoooo schattig! en is alles goed gegaan met het prikje? heel veel pleizer met je ventje en geneit er maar lekker van!!! groetjes marije.

Ice-Angel zei

Aaaah wat een schatje is t toch!! Zo'n mooi ventje :-D
Tjee al 7 weken, de tyd vliegt echt hè! dat merk ik by mezelf ook!
Nou nog even genieten meid!
X T@M
Succes met de prik :-S

Miranda zei

Oh wat leuk om wat van je te lezen!!! En heerlijk dat het goed gaat! Hopelijk vallen de prikjes mee, zielig altijd he, moet ook altijd erg mijn best doen om niet mee te gillen!!! ;)
En een award?!?!?! Super meid, voel me helemaal vereerd! Dank je wel!! Ga morgen proberen mijn blog bij te werken!
Rustig aan en lekker genieten nog!!
Doei doei

Anoniem zei

See Please Here

*fauve* zei

Wat een HEERLIJK mannetje!

Scraps~from~a~Boy zei

Wat een super foto!! En fijn dat alles goed gaat zeg!!

Dank je wel voor de Award... ik zal em zaterdag ff op mijn blog zetten, ik heb nu ff geen tijd!

XOXO Peter

M@risk@ zei

Leuk om weer even van je te horen en lezen hoe het me je gaat. Je mannetje ziet er heel tevreden uit. Hoop dat het niet tegen gevallen is met de prik.

rev zei

thanks!
wat een poepie is het ook he!