maandag 28 april 2008

Slechte blogger

Ik had me nog zo voorgenomen om wat vaker te bloggen. En ook om andere blogs te lezen. Helaas is het er weer bij in geschoten deze week. Ik ben ook zo aan het genieten van mijn laatste weekjes verlof.
Max is echt een heerlijk ventje. Hij is heel vrolijk en erg tevreden. De nachten slaapt hij nog steeds door!
Hier even mijn favo foto op dit moment... *zwijmel*Vorige week zijn ben ik met een stel vriendinnen en John naar de Lama's geweest. Zij traden hier op in de schouwburg. Het was echt heel erg leuk! Misschien dat er iemand van jullie ook nog heen gaat. Veel plezier alvast! De show was net als op tv. Je mocht allerlei dingen roepen. Ook werden er mensen uit het publiek gehaald. Wij zaten gelukkig niet vooraan!
Erg jammer trouwens dat de Lama's ermee gaan stoppen. Ze maken het programma nog maar 1 seizoen...

Verder hebben we in de tussentijd nog wat feestjes gehad. De oma van John vierde gisteren haar 90e verjaardag! Het was een gezellig feest.
Er zijn een hoop foto's gemaakt. De laatste foto is oma met de achterkleinkinderen (en de moeders, hihi)

Ik heb nog 1 lay-out gescrapt deze week. De rest van mijn 'vrije tijd' ben ik bezig geweest met foto's van Max. Zijn 2e fotoalbum is inmiddels al klaar! Ik maak albums via de hema albumservice. Nu ga ik het maar even rustig aan doen. Anders heeft ie straks in een jaar 12 albums! Dat is een beetje teveel van het goede.Nou ik ga nog even tv kijken. "Womens murderer club" volg ik. Leuke serie!

Fijne week nog! Lekker wat vrije dagen voor de meesten!
Geniet ervan,

10 opmerkingen:

Akinol zei

See Please Here

SCRAP-GEK! zei

oooooh wat een schatje is Max zeg! wauw! en die foto's van jullie samen als gezinnetje zijn ook helemaal top!!! en die van oma en alle klein(kinderen) prachtig!!! :-) en heel begrijpelijk dat je niet zoveel blogt hoor...ik zou ook lekker genieten ls ik zo'n mooi mannetje thuis had....veel plezier nog engeniet maar leker van je laatste vrije weken!!! fijne dagen!!! en die LO...suuuuuuuper!!!! groetjes marije.

helga zei

Hai Iris,


Bedankt voor je berichtje en Max is echt een schatje, geniet ervan.

Miranda zei

Wat een onwijs leuke foto's zeg!!!
Die van jullie 3-tjes! Leuk!
En je lo is ook leuk! Mag ik hem opslaan?

Geniet nog lekker, en de rest komt wel hoor!

Mireille zei

meis wat een prachtige foto's !!!
Super!
Vind dat je nog super actief bent!!!

rev zei

wat een scheetje is het ook. en lekker genieten hoor!! lieve foto's, en je lo is super!! he, 12 foto albums per jaar is toch niks mis mee. ik ga daar ruim overheen. ahum.

Je@net zei

Wat een prachtige foto's Iris!!
Geniet jij maar zoveel mogelijk van je kleine mannetje hoor, dat bloggen komt vanzelf wel weer!!

sollie zei

Leuke foto's van jullie samen.

Scraps~from~a~Boy zei

Wat is Max toch een superrrr lief ventje zeg... geweldig! Enne super dat je naar de Lama's bent geweest... mooie foto's zeg! Super geweldig en die layout zoals altijd geweldig weer!

Enne, een kado voor jullie ligt hier al klaar, dusse..... als we naar Den Bosch gaan kan ik et voor je meenemen (hihi al nieuwsgierig)?

XOXO Peter

Hanneke zei

Bedankt voor je bezoekje op mijn blog, nieuwschierig als ik ben neus ik hier ook even rond :o)...
Wat een lekker jochie is Max zeg, mooie Lo heb je ook gemaakt!
Zal ook hier zeker nog eens komen!

XxX