zondag 18 mei 2008

Werken, Max, CmF en meer...

Mijn eerste werkweek zit er weer op! Ik was helemaal vergeten te vertellen hoe het was. (Jeanet, bedankt dat je erna vroeg en me eraan herinnerde! )

Afgelopen dinsdag en woensdag mocht ik weer aan het werk. Even geen mama meer maar 'juf' en 'collega'. Het viel me 100% mee hoor! Max gaat naar beide oma's toe dus hij is in goede handen.
De kinderen waren blij dat de juf er weer was. Ik heb 2 leuke dagen gehad. Ik zit er weer helemaal in. Alsof ik amper weggeweest ben... en ach het is nu nog maar 7 weken werken en dan heb ik weer zomervakantie. (klinkt best schandalig of niet? ;) )
Max heeft het prima gedaan. Hij heeft zich goed vermaakt. Veel moeders zeiden al tegen me dat ik nog meer kan genieten van Max wanneer ik weer ging werken. En het is inderdaad zo! Het is echt zo'n leuk kereltje!
Iedereen die op hem gestemd heeft, nog bedankt daarvoor!

Max heeft sinds 2 weken zijn handjes helemaal ontdekt. De hele dag ligt hij ze te bestuderen of stopt hij ze in zijn mond. Het liefst 2 vuistjes tegelijk. En dan mopperen als het niet lukt...
Hij begint ook steeds meer naar dingen te grijpen die boven hem hangen. Dat heb ik vanavond gemerkt! Ik wilde even wat foto's van zoonlief maken en dit is wat ie deed:En gelijk in zijn mond natuurlijk!

Intussen heb ik mijn opdrachten voor de CmF opgestuurd. Het zijn 15 layouts geworden in totaal. Het was even hard doorwerken maar het is gelukt!
Verder heb ik weinig tijd meer gehad om te scrappen. Ik heb dus helaas niets te showen.

Zitten er 'Kane-liefhebbers' onder de bezoekers van mijn blog?
Ik heb de cd vorige week gekocht. Ik ben hem echt grijs aan t draaien. ZO GOED!!! Ik zit nu ook mee te swingen van achter mijn computer.. maar goed dat jullie dat niet kunnen zien ;) Ik ga 28 juni ook weer naar hun concert!

Vorig weekend hebben we trouwens met de vriendengroep een 'voetvolley-tournooi' gehouden. Nou ja, de mannen gingen voetvolleyen en de dames ontfermden zich over de kids. Het was een heerlijke dag met dat mooie weer! Het was erg gezellig. We hebben inmiddels zoveel kids in de groep. Hier nog even een fotootje van Joy, Max en Robin. (14-16-18 februari!)


Bedankt weer voor het bekijken van mijn blog allemaal en een fijne week!

doeiiiii

8 opmerkingen:

SCRAP-GEK! zei

hey iris, fijn dat het werken je meegevallen is! het is in ieder geval al een fijn idee dat je weet dat max in goede handen is bij zijn oma's! wat een leuke foto's van max joh...wat is het toch een mooi ventje! enne...lekker genieten joh!!! voor je het weet zijn ze groot! :-) fijne week! groetjes marije.

Miranda zei

Oh gelukkig, klinkt allemaal goed zeg!
En die foto's !!! Super!!!
ik ben heel erg benieuwd naar je lo's!

Jackie zei

het is echt een lekker mannetje...
Lekker he weer werken, fijn dat het je ook god bevallen is..

en WOUW 15 layouts, ben benieuwd !!!

Scraps~from~a~Boy zei

hej, leuk weer wat van je te horen, fijn dat het werken zo goed gaat... en Max is en blijft een schat zeg... heerlijk!! Ben alweer benieuwnd naar de CmF met jou lootjes hoor, leuke foto's!!!

XOXO Peter

sollie zei

Oooooh, die foto's zijn zo leuk. Die moet je zeker scrappen. Ben benieuwd naar je nieuwe LO's voor cmf.
groetjes Isolde

marlies zei

het klintk allemaal super Iris ! SUper foto's ook weer zeg ! Vooral die met het kapje van je camera.

Van de week zat ik murder womans club te kijken (of was het womans murder club ? nou je weet vast wel wat ik bedoel) Moest aan jou denken dat jij die serie zo leuk vond. Toen ik de serie keek moest ik aan de boeken denken. Ze zijn geschreven door James Patterson en zeker een aanrader. weet niet of je een lezer bent maar dan zou ik echt op zoek gaan naar deze boeken

Iris zei

marlies, thanks voor de boekentip! Ga zeker op zoek!

Je@net zei

Fijn om te horen dat het werken mee gevallen is! En inderdaad, Max is bij z'n oma's vast in goede handen!! Wat zullen die van elkaar genieten!
Ben benieuwd naar je werk voor het CmF, je hebt je best weer gedaan hoor!!
Wat een gave foto's van Max, moest er wel om lachuh....dat wordt weer scrappen!! LOL

Nog een fijne week!