vrijdag 9 mei 2008

Druk...

...bezig met scrappen. Ik heb de afgelopen paar dagen 8 lootjes gemaakt. Helaas kan ik jullie er nog niets van laten zien. Ze zijn voor het augustusnr van de CmF. Ben afgelopen maandag in Heesch geweest om spulletjes op te halen. Erg leuk materiaal!
Ik zit dus nu al een paar dagen, lekker in het zonnetje in de tuin, te scrappen. Heerlijk toch!
Intussen speelt Max er vrolijk op los op een kleed. Die vermaakt zich ook uitstekend.
Gisteren heeft ie zijn eerste echte uitstapje gemaakt! We zijn naar de Ouwehands dierenpark geweest. Natuurlijk heeft Max er nog niets aan. Maar neefje Jesper wel. Die heeft er ontzettend van genoten. En wij ook. Kan ook niet beter met het prachtige weer.
In Ouwehands is een tijdje terug een baby ijsbeer geboren. Laat ik nu net IJsberen de leukste dieren vinden die je in een dierentuin ziet! Helaas was het mega druk rondom het verblijf van de babyijsbeer en zijn moeder. Foto's maken lukte nauwelijks. Deze is genomen door glas... helaas ook nog een van de achterkant. Maar is het niet schattig, zo'n ukkie!

Vanmorgen heb ik al een beetje kunnen wennen. Ik ben namelijk wezen 'werken'. Nou ja, de school is natuurlijk nog dicht. Voor de vakantie is onze klas leeggehaald en is de vloer geboend en opnieuw in de was gezet. Nu moesten wij alles weer inruimen. Kon ik gelijk met mijn vervangster alles even doorspreken en kijken waar ik de draad weer op kan pakken. Begin er steeds meer zin in te krijgen. Heb wel zin om 'mijn' kindjes allemaal weer te zien. Al zal ik Max vreselijk gaan missen 3 dagen! En het wordt natuurlijk wel een hoop gesjouw en geregel zo s'morgens vroeg. Maar goed, 8 weekjes werken en dan is het weer zomervakantie. :D

Ik hoop dat jullie deze week ook lekker van het prachtige weer hebben kunnen genieten! Zo niet, dan dit Pinksterweekend! Het blijft mooi weer. Jippie!

Fijn weekend enne bedankt weer voor t kijken!

5 opmerkingen:

Miranda zei

Oh ik ben echt benieuwd naar je lo'tjes.... Pfff duurd nog lang zeg!! ;-)
Leuk dagje naar de dierentuin en foto is toch onwijs leuk gelukt hoor!
Zal zeker even wennen zijn weer werken maar dan geniet je ook weer extra van de dagen dat je thuis bent!
Heel goed weekend nog en die foto van jullie saampies is ook leuk zeg!!! Lief!!

SCRAP-GEK! zei

acht LO's!!!! zohe...jij bent goed bezig!!! hihihi! ben benieuwd! leuke foto van ouwehands joh...vind het een erg leuke dierentuin! en het weer is inderdaad heerlijk!!! van mij mag het altijd zo zijn! en nu heerlijk genieten van het weekend!!! YES! fijne eerste moederdag!!! leuk joh! laat je maar leker verwennen! en voor volgende week..werkse!!! groetjes marije.

ps. leuke foto van jou en Max!!! :-)

sollie zei

Ik ben heel erg benieuwd naar je LO's.
Waw, je mag alweer gaan werken. Tijd gaat toch vlug hé. Hier in België hebben we 15 weken bevallingsverlof. Is het bij jullie ook zoveel?
groetjes Isolde

scrap-lady zei

Hoi Iris.

Je hebt weer hele leuke lo`tjes gemaakt.Ik kan niet wachten tot ik de cmf van augustus heb.Ik heb trouwens op de foto van Max gestemd voor je.Wat is dat toch een lekker manneke.Nog een fijne eerste moederdag en werkse weer volgende week.

Groetjes Miriam.

Mandy zei

Heey!

Ik ben benieuwd naar je layouts!
Die hieronder zijn trouwens super leuk!
Ik zal nog even stemmen op Max! Hij ziet er echt super cute uit! En een hele mooie foto met jullie tweetjes!

Oh, en ik ga je nog ff tussen mijn links zetten!
xxx Mandy