maandag 15 september 2008

Awards, RAK gewonnen, filmpje, fotoalbumpje

een heleboel om te vertellen/laten zien dus! Allereerst zien jullie mijn nieuwe banner. Thanks Peter! Eindelijk een smalle banner. Ik was een beetje uitgekeken op de mijne. En nog een keer een hele grote DANKJEWEL voor Peter. Ik heb namelijk een RAK gewonnen van hem! Jippie!!! Verder heb ik 2 awards gekregen. Een van Michelle
En eentje van Miranda Dames ontzettend bedankt! En bedankt voor jullie lieve woordjes over mij. :) Natuurlijk moet ik deze awards nu doorgeven aan 5 anderen. Maar ja, ik weet dat er al meerdere mensen zijn die deze awards gekregen hebben. Vandaar dat ik vind dat iedereen hem verdiend! Dus ik gooi deze 'ketting' een beetje in de war.

In een van mijn vorige berichten vertelde ik dat Max druk aan het oefenen was met kruipen en dat ie op handen en voeten ging staan. Nou dat doet ie nog steeds hoor. Het is me eindelijk gelukt om er een 'redelijk' filmpje van te maken. Meneer begint zich meestal gigantisch aan te stellen zodra ik met de camera aankom. Nu heb ik het met mijn fotocamera gedaan. Dat werkte! Enne het lukt hem een beetje om zich vooruit te verplaatsen. Het is geen tijgeren of kruipen maar hij komt toch beetje bij beetje vooruit. Hier een kort filmpje:Manlief is vorige week toch nog even met Max naar de huisarts geweest. Ons kleine zeehondje bleef zo erg hoesten. Nu blijkt dat hij een ontsteking aan de luchtwegen heeft. We hebben een peniciline kuurtje voor hem gekregen. Als het over een week niet over is, krijgt hij een 'puffertje'. Gelukkig gaat het inmiddels weer wat beter met hem.

Zoals ik in mijn vorige bericht al zei, hadden we een druk weekend. Alles was erg gezellig! Gezellige feestjes en een lekker etentje!
Ik heb nu al zin in het volgende feestje, a.s. vrijdag, als de volgende vriendin trouwt!

Nu ben ik nog fijn 2 dagen vrij. Vanmorgen ben ik met mijn nicht en haar zoontje Finn lekker gaan wandelen in het bos. Daarna heerlijk samen geluncht! Natuurlijk moest het fototoestel mee. Kijk ze eens zitten, de 2 neefjes, samen op een bankje. (Natas was erachter gaan zitten en trok ze intussen aan hun jasjes zodat ze niet zouden vallen) De rest van de 'bankfoto's' is een beetje mislukt. Ze vonden het niet zo heel gezellig om zo stil te moeten zitten. Zeker niet met die zon in hun ogen.Ook nog wat foto's van mij met Max.

Tenslotte had ik jullie nog beloofd wat foto's te laten zien van het vakantiealbum van Max. De basis is een album van 7Gypsies. Het papier is van Doodle Bug. Lekker vrolijk met al die felle kleurtjes. De kaften heb ik gemaakt met een heleboel dunne reepjes. De binnenkant is heel simpel. Op iedere pagina een brede strook papier en een foto van 9x13. De randen zijn bewerkt met zwarte inkt. Op iedere linkere pagina is een journalingspot-stempel gebruikt. Op iedere rechter pagina heb ik een leuk dierenstempeltje gezet. Hier wat (slechte) foto's.

14 opmerkingen:

invest the stock market zei

its good to know about it? where did you get that information?

best ever rates zei

yeah! its much better,

game for mobile phone zei

thats amazing story.

M@risk@ zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
M@risk@ zei

Leuk je nieuwe banner en gefeliciteerd met je gewonnen RAK. Hopelijk knapt Max nu snel weer op. Leuk je filmpje en het vakantieboekje is super met al die kleuren. Ter info: De randen van de layout zijn met distress inkt(blauw en groen) gedaan.

José (It's a Dutch Girlsname!) zei

Ik dacht huh wat heb jij nou voor een reacties! Zware spam! hihi!

Leuk albumpje! Errug leuk!

Enne... Mijn moeder zei net dat Max precies mijn broer is.. Die kon ook niet echt kruipen, maar stond ineens rechtop in zijn bedje! haha!

Liefs, José

scrappermimi zei

The pictures in your post are just too cute and I just love the fun papers you used for your mini!

Miranda zei

Je banner is echt super leuk!!!
En wat leuk om het filmpje van Max te zien! Hopen dat hij snel helemaal opknapt!
Je boekje is ook gaaf zeg! Leuk al die felle kleurtjes!
Gewoon alles weer helemaal leuk dus! :D

Je@net zei

Wat een gave foto's Iris!! En je boekje is leuk geworden joh!! Gaaf met al die vrolijke kleurtjes!!
Beterschap met Max!!

~Nancy~ zei

Wat zielig zeg voor jullie kleine zeehondje.. hoop dat hij zich snel weer wat beter voelt! Enne.. wat een leuk filmpje en fotos.. en minialbumpje! HElemaal super! Fijn weekend alvast he!

Jackie zei

hé wat is dat boekje geweldig,
heerlijk die kleurtjes..

Je banner is geweldig,
en wat gaat het toch vlug met dat kleine mannetje (komt oma Jack weer door de bocht)

**SCRAP-GEK** zei

hoi iris, wat fijn voor Max dat hij nu een pufje heeft gekregen, hopelijk is hij gauw van zijn hoestje af! en dat filmpje, echt schittterend! ik blijf het zeggen, maar wat is het toch een vrolijk kereltje!!! lief!!! je boekje is ook helemaal gaaf joh! gefelciteerd met je awards! enne...gave banner hoor! groetjes marije.

sollie zei

Wat een leuk boekje! Daar zal hij later heel blij mee zijn.
Leuk om Max eens bezig te zien.
groetjes Isolde

Mireille zei

geweldige foto's!! helemaal fantastisch.. jeetje wat word ie groot zeg! Helemaal leuk! Beterschap voor het kleine mannetje!