dinsdag 3 februari 2009

Layouts, getagged, CmF enz

Tja een lange post met veel foto's dit keer. Ik heb jullie nog steeds wat layouts te laten zien van een tijdje terug. Ik zal er vandaag een posten en later deze week ook nog. Helaas is de kwaliteit van de foto echt slecht. Ik scan ze nooit maar maak altijd foto's van mijn layouts. De kleur (ookal is alles wit) komt slecht over.





Afgelopen week ben ik een aantal keer getagged. Dames bedankt! Ik vind het een erg leuke tag. De meeste van jullie kennen hem vast al maar voor degene die het nog nergens gelezen hebben, een uitleg:
Ga naar de map waar je jouw foto's bewaard op je computer.
Ga dan naar het 6e mapje en pak hier de 6e foto.
Zet deze foto op je blog en vertel wat het verhaal rondom deze foto is. Tag hierna 6 personen en vraag hun om hetzelfde te doen.
Laat een berichtje op hun blog achter of stuur ze een emailtje om ze te laten weten dat jij ze hebt gekozen.

En deze foto is dat bij mij:



Op de foto staat een mango boom. Ik heb hem gemaakt tijdens onze vakantie naar Kenia, 2 jaar geleden. Vanaf het eerste moment dat ik in de bus zat voor onze rondreis, keek ik mijn ogen uit. Alles was interessant. Zo was ik ook onder de indruk van deze mango boom. Tja later, na alle safaritochten, was dit natuurlijk helemaal niet boeiend meer. Toch was ie in t begin van mijn reis een fotootje waard.

Nu is het aan mij om 6 mensen uit te kiezen. Ik heb op vele blogs gezien dat mensen deze tag al hebben gehad. Dus voor iedereen die dit leest en de tag nog NIET gedaan heeft, ga je gang! Ik vind deze erg leuk en ben benieuwd wat iedereen voor foto's laat zien!

Vorige week is de nieuwe CmF uitgekomen. Dat betekend dat ik jullie mijn albumpje kan laten zien wat in het vorige nummer stond. Het waren toen maar een paar foto's dus bij deze de rest.




En even een kleine collage voor de inhoud van het boekje:
(als je erop klikt wordt ie groter)



Inmiddels zijn de slapeloze nachten iets verbeterd. Het zijn nu meer slapeloze ochtenden vanaf een uur of 5.30/6.00u. We kunnen nu in ieder geval een lange periode achter elkaar slapen. Ik hoop wel dat het ooit nog 'normaal' wordt want ik ben echt een slaapkop! Ik heb echt een goede nachtrust nodig.
Het was wel ontzettend fijn om zaterdag eens lekker lang en ongestoord te slapen! Wat was dat lang geleden zeg! Doen we vaker denk ik...

Ik wacht al een paar dagen op een pakketje dat ik besteld heb. Ik had er voor gekozen om het via DHL te verzenden ipv de TPG. Scheelde bijna €1,50. Nou dat doe ik nooit meer! Woensdag is het pakketje al verstuurd en ik heb nog niets. Dan maar niets besparen en mijn pakje binnen 2 dagen in huis. Ik heb de 'Night Light' lijn van October Afternoon besteld. Ja ik weet het. Pasgeleden zei ik nog dat ik eerst mijn oude spullen op ging maken. Maar ja, ik vond dit papier echt toepasselijk voor een mini album over Max 1e verjaardag (ja ja nog 2 weken en het is zover!). Ik zit vol ideeën en heb zoveel zin om aan de slag te gaan.... DUS IK WIL MIJN PAKJE VANDAAG!
*en Yes, zojuist kwam de postbode. Ik ga gelijk aan de slag. Als zoonlief dat tenminste toelaat!*

Ooh bijna vergeten. De foto's van Max zijn uitnodiging. Nou ook de kwaliteit hiervan is bar en bar slecht hoor! Het lijkt net of ik alles uitgeprint heb. De achtergrond is echter een foto.



Ik had dit gezien op de blog van Nancy
Ik vond het zo'n gaaf idee. Ik had een fijne uitleg gekregen van Nancy (nog bedankt!)maar photoshop en ik gaan niet echt samen kwam ik achter. Uiteindelijk in Picasa deze collage gemaakt:


Dat werd de basis. Het kleine kaartje voorop is wel geprint.
Ik ben echt blij met de (echte) uitnodigingen! Inmiddels zijn ze allemaal al verstuurd.

Nou ik wens jullie allemaal een fijne week. Bedankt weer voor het kijken op mijn blog.

xoxox

14 opmerkingen:

José (It's a Dutch Girlsname!) zei

Hee! Ik was nog niet getagged! Dus die komt zsm! (ben nu op m'n werk..) Leuk idee voor de uitnodigingen!
En Max alweer bijna 1 jaar! Kan het me niet voorstellen! De tijd gaat echt zo ontzettend snel!
Liefs, José

Nancy zei

Prachtige uitnodigingen voor Max zijn eerste verjaardag
lieve groejes
Nancy

marije zei

mooi boekje! heel gaaf met die metalic letters!je kaartje is ook mooi geworden!

Romy zei

Zo, wat een lange blog:)

Wat een gaaf lootje. Heel sfeervol met al dat wit. En een leuke manier om al die bloemen te verwerken. Je kleurrijke mini-album is ook heel mooi!

Echt een gaaf kaartje. En wat is Max snel gegroeid als je al die foto's samen ziet.

sollie zei

Amaai, wat is Max groot geworden! Die uitnodigingen zijn schitterend.
groetjes, Isolde

scrapsfromaboy zei

Wat een gave lootjes weer zeg... helemaal mooi! Fijn dat de nachten wat beter gaan hoor! Enne die uitnodiging is echt super super mooi! TOP joh!

Enne heb je mailtje gehad hoor, zal snel eens terug mailen :-)

XOXO Peter

~Nancy~ zei

Wat is je kaartje supergaaf geworden zeg!! WOOOWWW!!! Niet te geloven dat jullie kleine mannetje ook alweer zo groot is joh!! (Enne.. je albumpje uit CMF is ook gaaf!) XXX

Je@net zei

Wauw, wat een leuke projecten weer! Vond het een super leuk boekje, dat je had gemaakt voor de CmF!! En je uitnodigingen voor Max z'n verjaardag zijn zoooooo leuk!! Wat gaat het toch snel hè!
Alvast een fijn weekend gewenst!

Je@net zei

Ha, ha, vergeet helemaal om te zeggen dat ik je lo ook al zo'n toppertje vind!!

Jackie zei

die uitnodiging is echt heel heel erg leuk...

Verhaal bij je foto is goed, kan het me heel goed voorstellen..

En vond dat papier van het boekje echt helemaal super !!

Miranda zei

Zo wat een gave dingen weer allemaal zeg!!! Super!! De lo helemaal in het wit staat ook nog steeds op mijn to do lijstje!
En die uitnodiging is echt SUPER!!! Leuk gedaan, jeetje wat gaat de tijd snel he?!
Een heel fijn weekend!!

*~SCRAP-GEK~* zei

hoi Iris, gave Lo heb je gemaakt joh! hihihihi! leuke titel hoor (b)engel! LOL! :-) je boekje uit het vorige cmf vind ik ook helemaal gaaf! ik hoop dat je bestelling inmiddels binnen is? klinkt goed die papiertjes...scrapse! gelukkig gaat het slapen van max weer wat beter...hij is vast zenuwachtig voor zijn verjaardag! hihihihi! en hebben jullie al geoefend met hiep hiep hoera zingen!!!! vind ik altijd zoooo leuk...als je zit te zingen en die kinderen kijken je echt zo aan van...tja...zal wel! LOL! of die glunderende kopjes bij hiep hiep hoera! fantastisch!!! :-) de uitnodiging is in ieder geval helemaal leuk!!! en time flies...ik kan me nog zo goed herinneren dat je op je blog had staan dat Max geboren was! fijn weekend en een dikke knuffel voor max! groetjes marije.

Mandy zei

Mooie dingen heb je weer gemaakt, super leuk boekje!
En die uitnodiging is echt gaaf! Gefeliciteerd met je mannetje!
Liefs, Mandy

Arianne zei

Hoi Iris,
wat leuk om van je te horen op mijn blog!
Ik zal later nog eens rondkijken hier. Zag in de gauwigheid al een hoop mooie dingen!