vrijdag 31 juli 2009

En hebben jullie me gemist ;)

Ik ben er nog steeds hoor. Nog niet op vakantie. Dat duurt nog een paar weekjes. We gaan lekker naar t Gardameer.
Maaaaaaaaaaaar ik heb wel VAKANTIE!
Ben gewoon wat druk met andere dingen.

Tja, 24 juli was mijn laatste werkdag. De laatste ochtend met 'mijn klasje'. Ik vind het echt jammer dat ik ze niet nog een jaartje kon houden. Het is echt zo'n geweldige groep. Blijkbaar vonden ze mij ook wel oké want ik ben ontzettend verwend:Beetje schandalig eigenlijk zoveel vind ik.. maar dat neemt niet weg dat ik het ontzettend leuk en lief van iedereen vind.

De afgelopen week is voorbij gevlogen. Mijn eerste week zit er al weer op. Wat ik heb gedaan? Niet veel bijzonders eigenlijk.
Een dagje ben ik nog wezen werken om alles alvast in orde te maken voor het volgende schooljaar. Ik ben met Max naar de Beekse Bergen geweest, wezen zwemmen, naar de stad geweest en ik ben mijn huis grondig aan t poetsen (BAH!). Ook ben ik met een vriendin nog een dagje gezellig naar Den Haag geweest. Gelijk weer een bezoekje gebracht aan Scrapbook Nederland. Altijd leuk als je in de buurt bent.
Ooh en vanmorgen ben ik met mijn nichtje en de kids naar de speeltuin geweest. Toch eigenlijk wel veel gedaan als ik dit zo lees! Haha
en vanavond is Max uit logeren bij opa en oma. Papa is de bouwvak vieren en ik ga ook lekker een terrasje pikken met vriendinnen!

Ik ben trouwens ook nog naar U2 geweest vorige week. Gaaf! Helaas moesten we de trein halen dus konden we niet tot het einde blijven.

Eigenlijk had ik me voorgenomen om heel veel te gaan scrappen deze week. Ik ben vol goede moed begonnen aan een layout. Die ligt hier nu al de hele week op mijn bureau om afgemaakt te worden... ik dacht mijn inspiratie terug te hebben maar helaas. Ik hoop dat ik snel weer wat ideeën krijg! Tijd is er genoeg nu.
Deze layout is van een tijdje terug. Die had ik nog niet laten zien.Nog een foto van Max met zijn korte koppie. Even lekker laten bijgeknippen voor de vakantie!Tja het is niet echt een geweldig bericht dat ik vandaag achterlaat. Haha, kan er gewoon niet meer van maken!
Ik laat jullie achter met nog wat foto's van Max en dan wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend en natuurlijk een geweldige vakantie voor alle vakantiegangers onder jullie!


xoxox

Iris (tja handtekening is nog steeds foetsie)

13 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, wat ben je verwend door je leerlingen. Leuke spulletjes allemaal! Zo te horen vermaken jullie je wel in de vakantie. De foto's van Max zijn weer heel lief. Dat korte koppie staat hem goed! En je layout is ook superleuk!! Geweldige titel heb je gebruikt.

Viv zei

Wat heb je leuke cadeaus gekregen van de leerlingen, zo lief!
Ben wel een beetje jaloers op je beroep!

Bij scrapbook Nederland komt ik ook wel eens, mijn schoonzusje woont er om de hoek!

De journaling op je LO is helemaal super, ik kan wel lezen dat je in Brabant woont ;)

Geniet maar lekker van de vakantie, en een fijn weekend!

Lean zei

Haha hoe zo verwend.Druk weekje al gehad inderdaad.Mooi lo geworden en je hebt weer mooi foto´s gemaakt...dus volgen er vast wel meer.
fijne vakantie,Lean

Angèle zei

Top lo Iris. En zo'n leuke journaling!

Groetjes, Angèle

sollie zei

Zoveel leuke geschenkjes van je leerlingen. Altijd leuk hé!
Mooie scrappagina trouwens.

Je@net zei

Wat een leuke foto's Iris! Die Max wordt al echt een grote kerel zeg, leuk om te zien!
Wat ben je verwend door je kindjes, lief hoor!
En wat een leuke lo, moest ontzettend lachen om foto en titel!!
Fijne vakantie meis!

**SCRAP-GEK** zei

Hoi Iris, ooooh heerlijk dat je vakantie hebt joh! Lekker genieten! Dat moet met dit weertje wel lukken toch! Ze hebben deze week veel goeds voospeld! Ik bwn al weer 2 weken aan het werk! :-( Bleeeeh! Wil nu alweer vakantie! whahahaha! Je hebt al veel leuke dingen gedaan joh!!! Super! En wat ben je verwend door je klas! Gaaf hoor en verdiend natuurlijk! :-) Je layout van Max is gaaf joh! En die foto's...hihihihi...ik moet er elke keer zo om lachen...het is zo'n boefje...hij straalt het ook uit! hihihihi! Fijne vakantie meis! Groetjes Marije.

Mireille zei

tuurlijk heb ik je gemist =)
wat heerlijk.. bijn a op vakantie.. en U2.. ben toch wel een beetje jalours.. wat ziet max er schattig uit!!! en wat een FANTASTISCHE cadeautjes! =) zooo lief!

marije zei

wat een verwennerij zeg!ben je vast een super lieve juf! en was een lekker ventje is max, prachtig die foto's!

Jackie zei

ik vind Max opeens echt een grote jongen geworden, echt al een echt mannetje, hihi

En soho, ik denk dat deze lieve juf al die cadeautjes ook wel verdient heeft... Krijg nooit iets van mijn chauffeurs, hahaha

En die layout is ook weer erg leuk...

Fijne vakantie,'
ook hier net 1 week er op zitten,
en nog even te gaan voor we op vakantie gaan,..

Marit zei

Gluren bij de buren - hoe kom je erop! Ik zit gewoon te giechelen achter m'n computer! Prachtig die foto ook! Geniet maar lekker van je vakantie (en niet te veel zeggen over huis poetsen en zo - ik moet ook nodig!!!)

Angelique zei

Dank je wel weer voor je lieve berichtje. We zijn allebei nog niet helemaal lekker, maar het gaat de goede kant op.

Wat ben jij lekker verwend, ik kan me heel goed voorstellen dat je ze volgend jaar gaat missen. Van de vakantie een nieuwe groep en dan zal je vast wel aan elkaar moeten wennen.

Wij hopen in deze vakantie ook nog een keer naar de Beekse bergen te gaan. We hebben een kaart voor 50% korting.

Wat een leuke LO over gluren bij de buren. Geniet lekker van je vakantie, het wordt lekker mooi weer en dat is natuurlijk nog meer genieten.

Groetjes Angelique

Mandy zei

Wat leuk wat je allemaal hebt gekregen! Ik wilde in de vakantie ook heel veel scrappen, uiteindelijk heb ik er amper tijd voor gehad :(

Maar goed, de lo is mooi geworden en de foto's van max's korte koppie zijn schattig!

Groetjes Mandy