donderdag 6 augustus 2009

Wat een weer hè

ik heb het echt te doen met de mensen die met dit weer moeten werken. Manlief is ook de pineut. Het is echt te warm om iets te doen. Ik zit alleen maar op de plaats in de schaduw of in het badje van Max. Die vermaakt zich overigens uitstekend. De hele dag in en uit zijn zwembadje en tussendoor even een dutje doen.
Wonder boven wonder slaapt hij goed ondanks de hitte.

Eindelijk heb ik zeeën van tijd om te scrappen maar na bijna 2 weken vakantie, nog steeds niets gedaan. Ik kan mijn draai maar niet vinden. Ik heb al 3x het hele internet afgespeurd naar leuke ideeën. Niets waarbij er een belletje gaat rinkelen of mijn vingers gaan kriebelen. Mooie layouts genoeg om te liften maar het lukt me gewoon niet om er mijn eigen draai aan te geven. En ik had me er nog zo op verheugd om in de vakantie even de achterstand weg te werken. NIET DUS!

Ik probeer iedere dag even een paar blogs te bezoeken en een reactie achter te laten. Als ik ertoe kom. Want ondanks het nietsen, vliegen de dagen hier voorbij!

Ik hoop snel weer wat inspiratie te hebben. Intussen is mijn 'verloren' album van Max weer opnieuw gemaakt. Tja ben ik toch nog een beetje bezig geweest met foto's.

Fijn weekend alvast voor iedereen!

Hier nog wat foto's van Max in zijn badje! En uitgeteld op de bank, dvdtje op, komt ie nog een beetje tot rust.xoxox Iris

8 opmerkingen:

Romy zei

Ja, het is gewoon te heet om iets te doen... In de schaduw is het gelukkig iets beter vertoeven. De foto's van Max zijn weer heel leuk. Wat schattig in zijn badje!

Angèle zei

Scrappen met klamme handen is ook niet echt prettig. Mijn tempo is gezakt, maar niet getreurd: het is vakantie!
De foto's zijn in ieder geval heel leuk om te scrappen Iris. Vooral de bovenste. Dan beginnen mijn handen te jeuken.

Fijn weekend, Angèle

Angelique zei

Wat een leuke foto's van Max in zijn badje. Wat is het toch heerlijk om kind te zijn, lekker in je badje hangen op zo'n dag. Geniet nog lekker van het mooie weer.

Groetjes Angelique

Jenneke zei

Dankjewel voor je leuke berichtje op m'n blog!!! En dan kom ik nu hier even een kijkje nemen.
Schattige foto's van je zoon! Lekker jochie hoor!
Ik hoop dat je scrapmojo weer snel terug komt, een beetje rondsnuffelen op andere blogs wil mij in iedere geval nog wel eens helpen!

Nou, tot blogs dan maar!
Fijn weekend alvast!

XXXJenneke

marlies zei

Tja balen hoor als je mojo gewoon even weg is. Hier helpt het om gewoon te beginnen met een lo te liften.

Wat een heerlijke foto's van Max, hij zit echt te genieten zeg.

fijn weekend !

groetjes

Viv zei

Tja ik ben ook de pineut ;) Maar gelukkig hebben we airco op het werk dus heb ik niet zo`n last van de hitte!

De foto`s van Max zijn enig, heerlijk om hem zo te zien genieten van zijn zwembadje.

Zodra ik tijd heb om lekker te gaan scrappen mis ik ook de inspiratie, zeker met zo`n lekker weer. Je bent dus niet de enige!

Fijn weekend, groetjes viv

Marit zei

Prachtige foto's van Max!! Wat een leuk ventje is het toch! Ennuhh... scrappen HOEFT niet perse hè - het komt heus wel weer. Geniet gewoon van de dagen, je vakantie, je mannen - dat heb je verdient!

Lean zei

De foto´s van Max zijn weer heel mooi geworden.En ja met dit warme weer scrap je ook wat minder en het is ook lekker om s´avonds langer buiten te zijn.Maar aan je foto´s kan het niet liggen.
gr,Lean