zondag 9 augustus 2009

I finally did it!

maar of ik er nu heel tevreden over ben is iets anders. Ik heb iig gescrapt! 2 hele layouts wel te verstaan! Helemaal iets anders dan ik normaal doe denk ik. Misschien dat ik daarom nog moet wennen aan t eindresultaat.
Goed, bij deze de foto's, kunnen jullie zelf oordelen.







Met de 3e ben ik gisteren begonnen. Ook daar ben ik nog niet tevreden over. Ga direct dus maar t een en ander veranderen. Maar goed, ben blij dat er eindelijk iets uit mijn handen komt!

Ik ben afgelopen dinsdag met mijn schoonzusje naar Den Bosch geweest. Lekker een dagje geshopt én heerlijk gegeten! Mocht je ooit in de buurt zijn, dan is Pink Lemon echt een aanrader. Geloof me daar hebben ze de HEERLIJKSTE bagels, grote OVERHEERLIJKE stukken carrotcake, lekkere fruitsapjes en nog veel meer. ZO lekker gegeten daar! Het is ook zo'n gezellig tentje. Overal gekke dingen aan de muren, kleurige meubels etc.
's Avonds ook nog een keer heerlijk gedineerd bij Tante Pietje. Ookal zo heerlijk! We hebben er dus even goed van geprofiteerd die dag. Ook nog veel geshopt maar uiteindelijk bijna niets gekocht. Maar goed, t was een erg geslaagde dag!

Vrijdag zijn manlief en ik met Max nog even naar t Strand en Speelland van de Beekse Bergen geweest. Max heeft zich uitstekend vermaakt. Het water was wel een beetje koud maar dat mocht de pret niet drukken.
Hier een kleine impressie:



Gisteren mochten we bij vrienden komen bbq. Robin, hun dochtertje, heeft een glijbaantje. Max klautert altijd overal op. Zo ook hierop. Hij kan dat heel goed alleen maar toch blijven we altijd in de buurt. Dit glijbaantje was iets smaller waardoor hij bovenop de draai niet goed kon maken. Hij gaat altijd eerst met zijn knietjes op de glijbaan en dan draait hij zijn voetjes een voor een onder zijn bips uit. Nadat Max klaar was met eten, ging hij nog even lekker spelen. Ondanks dat er een stoel voor de glijbaan stond, lukte het hem (natuurlijk) nog om op de glijbaan te klauteren. Ik voelde hem al aankomen dus liep vlug naar de glijbaan maaaaaaaaaarrr ik was nét te laat. Hij wilde de draai maken maar viel zo achterover van de glijbaan af... met zijn gezicht in het grind! ZOoooooo zielig! Manlief vloog er ook meteen op af. Koude doeken erop maar dat wilde zoonlief niet. Het eerste 'ongeluk' denk ik waarvan Max even heel erg van onder de indruk was. Maar Max zou Max niet zijn als hij 10 minuten laten gewoon WEER van de glijbaan afging!
Zo ziet ons 'spikkeltje' eruit:


Gelukkig valt het mee. Gisteren zag het veel roder en waren zijn lip en oog helemaal dik.

Nou ik ga nog even proberen te scrappen.
Fijne week iedereen!

xoxox

15 opmerkingen:

Romy zei

Ik vind beide layouts helemaal top geworden!! Vooral de eerste vind ik heel gaaf. Maar met beide layouts mag je heel tevreden zijn, hoor:)
Heerlijk zo'n dagje shoppen en de eettent ziet er super uit. Wat sneu van Max z'n ongeluk. Tja, een ongelukje zit in een klein hoekje. Hopelijk trekken de vlekjes en de pijn snel weg.

MvM-design zei

Oeiii Max z'n koppie heeft een tikkie gehad zo te zien!!
Je LO's vind ik toppie, niets mis mee! ;)

marlies zei

ach gossie, kijk het ventje zeg, dt zul jezelf ook wel gevoeld hebben.

Ik vind allebei je lo's super, en als ik dit zie denk ik waarom doe ik dit niet voor mijn Elise ? Ben al blij dat ik gewoon af en toe kan scrappen; ben wel begonnen met maandoverzichten te maken, misschien moet ik me daar weer eens op focussen.

fijne zondag nog

Viv zei

Je LO`s vind ik helemaal super, helemaal zomers en vrolijk en de journaling is erg leuk voor later :)

Bij Pink Lemon ben ik ook al eens geweest, ziet er zo leuk uit daar binnen. Maar helaas wij hadden niet gereserveerd en er was op dat moment geen plek :(

Hopelijk gaat het snel beter met Max, zijn gezichtje ziet er zo zielig uit.

Geniet nog van je vakantie, groetjes Viv

Unknown zei

Je lo,'s zijn beide heel mooi geworden.De 1 is mijn favoriet.Gelukkig ging hij zelf weer na de glijbaan toe en zijn gezichtje valt gelukkig mee[jij gauw een foto maken ergggggg].
gr,Lean

Miranda zei

Oh jeetje wat een schrik!!!! Arme mannetje en arme jullie!!! Je staat helemaal stijf dan he, gelukkig vergeten hun het snel....
Je lo's vind ik helemaal super !!! Niets meer aan doen hoor!!! Leuk hoe je de journaling erbij hebt geschreven bij die 2de!
Nou kom maar op met je 3de! :D

Geniet nog lekker van je vakantie!!

Romy zei

Er staat een award voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/08/award-van-marlieke.html

Jackie zei

Sja jongens hé, daar ga je nog veel meer enge dingen mee mee maken (zoals in een rubber bootje naar Engeland, hihi)

Ik vind je layouts echt wel leuk,
helemaal niets mis mee..

Marit zei

Ik herhaal nog maar eens wat al gezegd is: je lo's mogen er zijn hoor!
En "djeeezzz" - ik voelde het gewoon in m'n buik: Max van de glijbaan! Oh ja, ik herken zo'n koppie wel! (en zal maar niet vertellen wat er nog meer mis kan gaan...) maar de eerste keer is echt erg hè! (hoewel je het ALTIJD in je buik blijft voelen, elke keer opnieuw!)

*~SCRAP-GEK~* zei

Hoi Iris, wat een prachtige LO's heb je gemaakt joh! Ik vind ze geweldig leuk! Die foto's van Max bij het water zijn ook prachtig!!! Hij heeft echt plezier! En wat een stuntpiloot is die toch! Hihihihi! Hij ziet er wel zielig uit met dat koppie zo! En ooooh het is herkenbaar, bij ons op het kdv zijn ook kinderen die 1 op 1 begeleiding nosig hebben...whahahaha! LOL! Groetjes Marije.

Marjan zei

Hoewel ik al een aantal jaren uit de kleine kinderen ben vind ik het erg leuk om je blog te lezen. Las jouw reactie op het blog van Angelique over quotes.
Ik ben er ook gek op en tegenwoordig hoef ik ze niet meer op te schrijven, ze staan gewoon in mn mail. Ik ben gratis geabonneerd op dagelijkse gedachte.net en dan verschijnt er elke dag 1 als ik mijn mail aanzet. En dar zitten hele mooie en pakkende tussen!

Groetjes Marjan

scrapsfromaboy zei

Ach dat arme ventje...!!!

Marre, je lootjes zijn superrrr!! Echt heel gaaf gedaan! Enne met je foto's ga ik het komende weekend beginnen, het komt in de volgende .........!

XOXO Peter

Je@net zei

Ooooh, die arme Max!! Ha, ha, maar de schrik duurde maar even, begrijp ik al. Stoer binkie hoor ;-)
Leuke lootjes Iris, ben benieuwd naar de derde!

anokas zei

love, love, love these layouts!! beautiful! =)**

Diers Eve zei

You did a great job. Congrats!