vrijdag 27 november 2009

Ziek

afgelopen dinsdag was Max aan de beurt voor de prik tegen Mexicaanse griep. Stoere kerel, liet geen kick!
Helaas had hij rond etenstijd ineens hele hoge koorts. Bijna 40 graden. Gelijk de huisartsenpost gebeld omdat Max nog nooit een reactie heeft gehad op een inenting.
We moesten hem gewoon even goed in de gaten houden.
De volgende ochtend nog steeds dik boven de 39 graden... een klein zielig hoopje ellende had ik op de bank zitten. Zó zielig.
Gelukkig knapte hij gisteren weer wat op.
Vandaag was ie ontzettend vervelend. Volgens mij kwam al het kattenkwaad van de afgelopen dagen eruit... dus ons kleine mannetje is weer beter.

Verder gaat alles prima hier. Een druk weekend voor de boeg. 3 feestjes én ik moet mijn rapporten dit weekend nog afronden.

Hebben jullie nog gezellige plannen voor het weekend?
Veel plezier dan alvast!

xoxox

Iris

7 opmerkingen:

Viv zei

Gelukkig dat het weer beter gaat met Max! Ik las vandaag in de krant dat er meer kinderen last hadden van hoge koorts na de inenting.

Voor jou ook een fijn weekend, groetjes uit Geldrop, Viv.

sollie zei

Wij moeten zondag gaan eten met m'n ma en vandaag heb ik nog heel wat schoolwerk te doen. Punten uitrekenen en dan nog een proefwerk opstellen. Pffff, zal er maar vlug aan beginnen.
groetjes Isolde

**SCRAP-GEK** zei

Aaaah wat sneu, gelukkig gaat het nu weer beter met Max! Hopelijk heeft hij bij de volgende inenting niet zo'n last! Veel plezier met alle feestjes en succes met de rapporten schrijven!Groetjes Marije.

marlies zei

He Ilse, beetje late reactie maar gefeliciteerd met het krijgen van nog een jongentje.

Wat sneu dat Max zo een last heeft gehad. Elise gelukkig niet.

Tja en wat ik dit weekend ga doen.... voorbereidingen treffen voor Elise's eerste verjaardag.

fijne zondag nog !

Romy zei

Ach gos, wat sneu! Ik hoop dat Max snel een beetje opknapt.

Miranda zei

Jeetje arme man! Dat is heftig! Gelukkig kan hij weer lekker kattekwaad uithalen! ( hoewel soms is het ook wel even stiekum lekker dat ze zo heerlijk bij je komen hangen en lekker kroelen, maar altijd fijn dat ze weer beter zijn... )
Je hebt een druk weekend gehad zeg! Wel rustig aan blijven doen he?! :D
Doei doei

Marit zei

Gaat het nog steeds goed met Max? En had je een goed weekend? Nog eventjes Iris, en dan is het lekker weer 2 weken vakantie... of heb je het NOG drukker met kerst? Rustig aandoen he, met die kleine in je buik! Laat anderen maar eens rennen...