woensdag 2 december 2009

Ziek, beter, ziek, snotverkouden...

Het is me toch wat. Max was zaterdag gelukkig weer redelijk opgeknapt. Zondagochtend gingen we even naar Sinterklaas. Nou heel even want Max was t zo beu. Eenmaal thuis was het weer helemaal niets met hem. Weer ziekjes... vuurrode, tranende oogjes en flink snotteren. Fijn!
Gelukkig is hij, op een flinke verkoudheid na, wel weer in orde! Hij heeft in ieder geval weer genoeg praatjes en streken bij zich!

Gisteren kregen we bezoek van een heel gezellig Pietje. Max vond de pepernoten en de cadeautjes veel interessanter... toch is het gelukt om ze samen (met neef Jesper) op de foto te krijgen.

Verder gaat hier alles weer prima hoor! Ik doe t nog steeds rustig aan. Goed hè ;)
Was nu eigenlijk van plan om de badkamer te poetsen... haha, maar had er geen zin meer in!

Komende dagen wordt het hier een flinke puinhoop. De zolder lijkt momenteel wel een houthandel. Vrijdag komt er (als t weer meewerkt) een dakkapel! Zaterdag moet ie klaar zijn en dan kan alles afgewerkt worden. Hopelijk zit alles mee en is het snel gebeurd! Dan kan ik in de kerstvakantie op zolder aan de slag om mijn nieuwe hobbyhok in te richten! Max komt namelijk op mijn scrap/copmuter kamer te slapen. Genoeg werk aan de winkel dus. Voorlopig echt geen ruimte om te scrappen. Mijn hele tafel staat hier vol met dozen etc.
Een ding is dan wel weer leuk. Mijn wasmachine en droger zijn afgesloten. Die staan ook op zolder. Kan deze week dus al mijn was naar mijn moeder en schoonmoeder brengen :)
Ik zal jullie een beetje op de hoogte houden met wat foto's. Zo ziet het er nu uit: (ben vergeten foto's te maken voordat alles aan de kant moest...)

En hebben jullie leuke plannen voor komend weekend?
Ik heb er echt zin in. Morgen en overmorgen 2 leuke maar drukke dagen met de kids op school.
Zaterdag Sinterklaas samen met de schoonfamilie. Sinterklaas én zwarte piet komen dan langs.
Zondag Sinterklaas bij mijn ouders.
Kortom een druk maar gezellig weekend met veel blije gezichtjes en lekker eten!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn en gezellig Sinterklaasweekend!

xoxox Iris

9 opmerkingen:

Lean zei

Ja als ze praatjes gaan krijgen zijn ze weer aan de betere hand..mooi foto´s piet en de jongens gaaf hoor.Fijne dagen en succes met de verbouwing,Lean.

Romy zei

Gelukkig gaat het inmiddels wat beter met Max. Mooie foto's en pepernoten zijn toch ook gewoon veel interessanter dan de Pieten;) Veel succes met de verbouwing en alvast een fijn (Sinterklaas-)weekend:)

Natasja zei

Succes met de verbouwing!

En wat een vrolijk Pietje. Leuke foto's..

Je@net zei

Ach gossie toch, fijn dat Max nu weer aan het opknappen is!
En wat een leuke foto's van de jongens met Piet.
Fijn Sinterklaasweekend!

Viv zei

Wat een leuke foto`s weer :) Bij ons geen Sint en pieten...misschien over een paar jaar ;)

Wat gaaf dat je een hobbyzolder krijgt, dat is echt heerlijk (weet ik uit ervaring!)

Geniet maar lekker van het weekend, groetjes Vivian.

Jackie zei

Wat een leuke foto met die zwarte piet erbij..

En houthandel, wahahaha
Als het daarna maar mooi word, dan maakt het niet uit..

Marit zei

Oei, ik HAAT verbouwingen... maar dit klinkt als een snelle klus, en een dakkapel in je hobbykamer is natuurlijk fantastisch!!! Heb een fijn weekend Iris!

**SCRAP-GEK** zei

Gelukkig is Max weer beter, maar wat balen dat hij zo kwakkelt! Heel veel succes met jullie ozlder, alles gaat vast super worden! Gelukkig kun je de was naar de (schoon)moeder brengen! ;-D Heel fijn Sinterklaas weekend! Hopelijk worden jullie lekker verwend! :-D Groetjes Marije.

Mika zei

Blijft toch leuk he, al die sinterklaas foto's. Good luck met de verbouwing. Mika