dinsdag 22 december 2009

Let it snow, let it snow....we've had enough!

Hoi hoi, wat een weertje hè!
Ik ben echt een liefhebber van sneeuw maar nu begin ik er eerlijk gezegd wel een klein beetje genoeg van te krijgen. Ookal ziet het er prachtig uit en speelt Max zo nu en dan heerlijk in de sneeuw (voor 15 min, dan heeft ie er genoeg van)
Ik zit zowat aan huis gekluisterd nu. Fietsen is geen optie, manlief heeft de auto mee (en ik rijd nu toch niet met dit weer) en er doorheen met de wandelwagen is een drama. Echt een applaus voor alle lieve mensen die hun eigen stoepje schoonvegen! Bij de besneeuwde stoepen is er haast geen doorkomen aan. Maar ja, er moeten toch boodschappen in huis gehaald worden.
Ik had nog zoveel plannen. Met de trein weg, shoppen in de stad, op pad voor Max zijn nieuwe kamer, afspreken met vriendinnen etc. Alles valt een beetje in het niets nu. Van mij mag de sneeuw na de kerst wel verdwenen zijn.

Het is ook eigenlijk nooit goed hè. Als t regent heb ik liever dat het sneeuwt, als de zon schijnt in de zomer is het soms te heet.....

Zijn jullie nog een beetje happy met dit wintersweertje?

Natuurlijk is het wel leuk om er met je nieuwe camera op uit te trekken samen met manlief en Max...die was het sleeën alleen al na 2 minuten beu. DRAMA! Hij gilde de hele straat bij elkaar. Weg dus leuke, gezellige winterse foto's. Gelukkig is het me gisteren wel gelukt om een paar foto's te maken toen hij op de plaats aan t spelen was.Op die laatste foto zie je wat voor komiek het kan zijn. Hij roept de hele dag "oehhh koud, neeuw!"

Tja en verder heb ik jullie eigenlijk heel weinig te vertellen. Ik maak niet zoveel bijzonders mee. Ook nog geen update over de zolder/scraphok want er is niets meer aan gedaan!

Ga nog even een filmpje afkijken. Van die heerlijke romantische vrouwenfilms! ;)

Enne iedereen natuurlijk alvast een hele fijne kerst! Maak er gezellige dagen van!

xoxox

12 opmerkingen:

Lean zei

Een voordeel deze sneeuw je hebt weer prachtige foto´s.
Jij ook fijne dagen groetjes,Lean.

Viv zei

Mooie, leuke foto`s heb je gemaakt!
De sneeuw is inderdaad leuk voor even, het is ook altijd wat hè met het weer hier in Nederland ;)

Voor jullie ook hele fijne dagen, geniet ervan!

Groetjes Vivian

Angèle zei

Super foto's van Max! Voor jullie ook een hele gezellige Kerst!

Groetjes, Angèle

marlies zei

ach gossie wat een heerlijke foto's ! Tja en dat niet op de slee willen..... hier hebben we ook zo'n kleine draak. Dacht van de week leuk samen op de slee, nou mooi niet huilen, huilen, en ál die mensen maar kijken en ik me maar verantwoorden hahahahaha

jij ook hele fijne kerstdagen Iris, geniet ervan !

Romy zei

Hihi, dat vroeg ik mezelf gisteren ook af: waarom zeur ik zomers om de hitte en 's winters om de kou...? Gave foto's van Max! Vooral de komiekenfoto:)

MvM-design zei

Hey lieve foto's weer!!
Jij ook fijne dagen meis!! ;)

Je@net zei

Fijne Kerstdagen Iris!
En wat een leuke foto's ;-)

Marit zei

Nou, de sneeuw is weer verdwenen en je kunt weer zonder slee om boodschappen! Wel leuke foto's van Max... bevalt de camera? Hoop dat je leuke kerstdagen had, op naar het nieuwe jaar!!!

*Rianne* zei

Bij mijn ouders was het ook geen doorkomen aan, maar nu is het toch zoetjes aan allemaal weg! Maar het heeft je wel hele mooie foto's opgeleverd zeg! Alvast een heel goed nieuwjaar toegewenst!

Mandy zei

Wat een geweldige foto's! Super leuk zo in de sneeuw.
Ik heb eerlijk gezegd een hekel aan sneeuw. Ik ben echt een zonnekind. Ik ben ook niet te genieten met dit donkere weer ;)

Groetjes Mandy

scrapsfromaboy zei

Wat een prachtige foto's van het ventje zeg... top gewoon! Dat snoetje van hem!

XOXO Peter

nora zei

Schattige foto's Iris!Groetjes Nora