zaterdag 2 januari 2010

En toen was het alweer 2010

wat vliegt een jaar voorbij zeg!
Ik kan me nog zo goed herinneren dat het 2000 werd. Het Millenium en alle stress eromheen of de computers nog wel zouden blijven werken etc... Intussen is het alweer 10 jaar verder.
We hebben het nieuwe jaar ingeluid met vrienden, in hetzelfde huis als 10 jaar geleden en het was weer net zo gezellig. We hebben een heerlijke avond gehad!
Ik hoop dat jullie ook allemaal een heel goed en gezellig uiteinde hebben gehad!
Max mocht bij opa en oma logeren. Hij is overal doorheen geslapen.

Naast oud&nieuw vieren heb ik deze week niet stil gezeten. Ik ben EINDELIJK kunnen gaan shoppen. Kinderkamershoppen wel te verstaan. Ikea, Kidsfactory en vandaag nog een hele leuke winkel. De babykamer kan gewoon blijven zoals hij is met wat nieuwe accessoires. Max krijgt een hele nieuwe kamer. Om jullie even een impressie te geven wat fotootjes. Het wordt een soort van jungle kamer.


Op deze lamp was ik verliefd gelijk toen ik hem zag!
Dierenkoppen aan de muur. De giraffe heeft ie al van oma gehad. Een tijger had ik al en de zebra staat nog op het lijstje...


Een fleurig bomen-behangetje


En natuurlijk niet te vergeten een 'groot bed'

We hebben nog 15 weken te gaan voordat alles af moet zijn. Manlief is de hele week al druk bezig op zolder. Er zit vooruitgang in zullen we zeggen. Er moet alleen nog zoveel afgewerkt worden. En dan alles nog schilderen... dan pas kan de hobbykamer leeg en kunnen we aan Max zijn nieuwe kamer beginnen. Manlief zegt dat we tijd genoeg hebben. Ik vertrouw dus maar op hem. Hij is tenslotte degene die het meeste werk moet doen.

Ooh en ik ben ook nog eens even creatief bezig geweest. Ik heb een schilderijtje gemaakt voor op de babykamer. Helaas heb ik er nog geen foto van gemaakt. Jullie zien hem nog wel een keer voorbij komen. Heerlijk om weer eens wat te doen. Ookal was het geen scrappen maar schilderen. Kreeg gelijk zin om meer schilderijtjes te maken maar ja, zo groot is de babykamer nou ook weer niet...

Goed, ik ga eens even bij manlief kijken. Die ligt ziek in bed. Nr 2 deze week. Ik ben donderdag ook weer met Max naar de huisarts geweest. Die hield helemaal geen eten meer binnen. Het was zo erg dat ik helemaal geen schoon beddengoed meer had... gelukkig is hij weer opgeknapt.

Nou bedankt weer voor jullie bezoekjes en reacties. Maak er allemaal een TOP jaar van!

xoxox

Iris

9 opmerkingen:

Lean zei

Jij ook een gelukkig nieuwjaar en beterschap voor de zieke.
gr,Lean.

Viv zei

ooooo, dat gaat echt een leuke babykamer worden, de lamp is echt een scheetje :)

Veel beterschap voor je mannen, met al dat klussen komt ziek zijn niet echt goed uit hè?

Ben benieuwd naar je schilderijtje.

Groetjes Viv

Angelique zei

Wat een stoere/leuke kamer gaat dat worden. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

Sterkte met de mannen.

Groetjes Angelique

Romy zei

Wauw, dat ziet er mooi uit. Dat bomenbehang is heel gaaf en die dierenkoppen zijn ook al zo leuk. Veel succes met alle kinderkamerperikelen en veel beterschap voor de zieken!

Arianne zei

Ik wens julie een geweldig 2010: geluk, liefde, plezier!

Marit zei

Oei, al die zieken... gaat het weer een beetje beter? Hopen dat je het dan meteen maar gehad hebt voor het hele komende jaar! Je kinderkamer-plaatjes zien er geweldig uit! Leuk om daar mee bezig te zijn - maar NEE, er komt hier echt geen baby meer ;)

Mika zei

Happy new year......en je weet wat ik van het steigerhout vind echt gaaf. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Miranda zei

Een gelukkig nieuwjaar!!! Spannend jaar voor jullie! Leuk!
Toevallig hebben wij het ook over het jaar 2000 gehad.... Zo spannend en het ging zo gewoon! En idd nu al weer zolang geleden....

Wat gaaf die kamer zeg, daar gaat Max het vast helemaal n aar zijn zin krijgen, vind het bed super en ben ook helemaal verliefd op de lamp!!!
Ben benieuwd naar je schilderijtje!
Het gaat jullie vast en zeker lukkenom alles optijd af te hebben, eerst maar eens goed zorgen voor je mannetje! Veel beterschap!

Doei doei

*Rianne* zei

Gelukkig nieuwjaar!!! Wat een tof thema zeg en toffe aankopen! Ben benieuwd hoe het er in zijn totaliteit uit gaat zien! Succes met het afmaken ervan, beterschap daar en een fijne week!