zondag 17 januari 2010

korte update

Jaja er zit schot in! Het dakraam is geplaatst en de electra is voor een groot deel klaar op zolder. Manlief is druk bezig met het plafond. ALles ziet wit en zit onder de stobber maar goed, nog even en dan kan ik EINDELIJK de zolder op om alles grondig schoon te maken. Schoonvader komt woensdag schilderen dus dan gaat het echt wat worden. Ik heb de afgelopen weken heel veel gemopperd omdat het maar niet opschoot. Nu wordt het eindelijk wat!
Intussen zijn we ook begonnen met het afstomen van behang op mijn hobbykamer. Daar is het nu echt een hele grote bende! Maar goed, hopelijk kan alles binnen nu en een paar weken naar boven!

Ik ben ook eindelijk een beetje creatief geweest. Ik heb de uitnodigingen voor Max zijn 2e (jaja hij wordt over 4 weken al 2! Gaat echt zo snel!) verjaardag.
Het zijn dezelfde geworden als vorig jaar. Maar dan uiteraard met andere foto's. Ik zal deze week een foto maken van het eindresultaat. Hier iig wat foto's van de kleine shoot die ik met Max had voor op t kaartje. Hij vond er weinig aan. Uiteindelijk heb ik hem omgekocht met een snoepje.... ik wilde dat hij de 2 omhoog hield of voor zijn buik. Hij bedacht zelf dat het veel leuker was om 'kiekeboe' te spelen door het 'gat' van de 2. Vond ik eigenlijk ook veel leuker!Hier is intussen iedereen weer virusvrij. Beetje verkouden maar dat is half Nederland volgens mij.

Ik bedank jullie allemaal weer voor het bezoeken van mijn blog. Ik probeer snel weer al jullie blogs te bezoeken... op de een of andere manier komt het er maar niet van de laatste tijd.
Fijne zondag nog,

xoxox

Iris

12 opmerkingen:

Jackie zei

2 alweer over 4 weken, het gaat idd snel...
Vind die foto dat hij daar de 2 kijkt, echt geweldig !!

En fijn dat de verbouwing opschiet..

sollie zei

Die 'kiekeboe' foto is echt heel leuk. De andere trouwens ook hoor!

Romy zei

Goed om te horen dat de verbouwing opschiet. Max' foto's zijn geweldig! Vooral de 'kiekeboe'-foto:)

Lean zei

Heerlijk voor je dat de verbouwing op schiet de foto's zijn super.
gr,Lean.

Viv zei

Wat een leuke foto`s van Max, hij wordt al een echt mannetje!
Ben benieuwd hoe de uitnodiging is geworden :)

Heerlijk dat het opschiet op zolder!

Groetjes Vivian

Angèle zei

Wat is dit toch een heerlijk manneke! Die appelrode wangetjes!
Zo lief.

Mandy zei

Wat een super schattige foto's! Dat gaat zeker weten een leuke kaart worden!

Marit zei

Ach, wat een lieve foto's! De "kiekeboe" foto vind ik ook het leukste hoor! Fijn dat er nu eindelijk schot komt in de verbouwing - en dan komt ook de lente nog in zicht (en een nieuw kindje...!) Het gaat de goeie kant op he???!!! Fijn weekend Iris!

Mika zei

Love the first pic!!! Mika (www.mikascrap.typepad.com)

**SCRAP-GEK** zei

Whahahahaha...wat een deugniet...het straalt van de foto's af! :-D En 2 alweer...time flies...wat word die toch groot!!! Succes met klussen nog even...ik ben benieuwd naar het resultaat! hoe gaat het verder met jou? Groetjes Marije.

Je@net zei

Wat een kei leuke foto's joh!!
Fijn dat de verbouwing nu lekker vlot verloopt!
Werk ze de komende week!

M@risk@ zei

Fijn dat je straks je eigen plekkie hebt en alles kunt laten liggen. Max alweer bijna twee, wat gaat het snel. Je foto dat hij zich achter de twee verschuild is wel erg leuk met z'n lekkere rode wangen.