zondag 14 maart 2010

Verwend

Tja, zo ben je weken niet in blogland en zo ineens 2x per week. Helaas nog geen tijd gehad om jullie avonturen en creaties te lezen en bekijken maar dat komt nog!

Alles nog steeds zijn gangetje hier hoor. Nog 4 dagen werken! En ik heb er zin in. Morgen beginnen de cultuurweken bij ons op school. 2 weken lang werken aan het thema 'kunst'. Kortom, heerlijk knutselen en creatief bezig zijn met de kids!
Wel een beetje spannend want ik heb samen met een collega de cultuurweek georganiseerd. Even duimen dus dat alles goed gaat. Ik heb er alle vertrouwen in!
Mijn collega heeft super leuke dingen bedacht voor bij ons in de klas. Ik was zelf ook al aan de slag gegaan. Ookal hebben jullie er waarschijnlijk niets aan, toch wil ik jullie even een link geven van een hele leuke blog! Mijn collega's en ik bekijken (en gebruiken) deze regelmatig! Misschien ken je iemand in het onderwijs die er wat mee kan: http://tekenenenzo.blogspot.com/
Echt geweldig wat Jacquelien verzint!

Afgelopen vrijdag waren mijn mannen samen de stad in gegaan. Toen ik thuiskwam uit mijn werk, stond er een leuke verrassing voor me klaar:


Een paar hele gave sneakes van Diesel! Daar ben ik echt super blij mee!

En gisteren weer een verrassing van manlief! We waren even naar Breda gereden om Max zijn beschadigde bedje om te ruilen (tja we moesten toch zelf weer op en neer...). Vlakbij de Woonboulevard. Daar zijn we ook nog even gestopt. Ik had een usbstick nodig dus even snel naar de Media Markt. Zijn de Ipod's in de aanbieding. Die stond nog op mijn verlanglijstje...
En tatataa:Dit knalroze exemplaar Ipod Nano is van mij! (en manlief wil er ook gebruik van maken... hij vond het niet erg dat ik persé een rose wilde ;) )
Dus ik ben echt mega verwend!

Inmiddels is ook het beschadigde onderdeel van Max zijn kast binnen. Eindelijk alles weer netjes! En echt, foto's volgen!

We zijn de afgelopen week bezig geweest met het uitzoeken van een zomervakantie. Na lang wikken en wegen hebben we toch besloten om er 2 weken tussenuit te gaan in de zomer. Naar de westkust in Frankrijk. Ik twijfelde enorm omdat kleine uk dan pas 3 maanden is. Maar goed, we willen het er toch op wagen.
Dus mocht iemand nog een leuke camping-tip hebben ergens rond Vendée dan hoor ik het graag!

fijne week!

xoxox

8 opmerkingen:

Hanneke van der Linde zei

Oh.... jij bent goed verwend zeg! Geniet ervan ;-)

xoxo

Romy zei

Wauw, die schoenen zijn gaaf, net als de IPod trouwens. Dat is nog eens heerlijke verwennerij:) Veel succes nog met de laatste werkdagen! En wij gaan toevallig ook naar Frankrijk op vakantie in de zomer...volgens mij ook naar het westen (ben er niet helemaal zeker of het nu in het westen of noorden ligt, ik ben niet echt goed in Franse topografie, hihi).

Viv zei

ohhh wat ben je lekker verwend zeg :)
De sneakers zijn echt te gek, en een te gekke roze Ipod!!!

Fijn dat alle meubeltjes nu compleet en onbeschadigd zijn, weer een last minder.

Fijne cultuurweek, groetjes Viv

Mika zei

Die sneakerlijn van Diesel is echt super. En lekker naar de camping gaan hoor. Hebben wij ook gedaan toen Puck twee en halve maand was en beviel prima. Het enige nadeel is dat het een hele volks verhuizing was.
Tot snel, Mika

Angelique zei

Wat ben je heerlijk verwend. Geniet nog even van de laatste dagen werken en dan met je voetjes in de sneakers omhoog heerlijk genietend van je ipod ;-). Ik ga zo even op de link kijken. Ik zit zelf in de ouderraad en help veel mee op school met het organiseren van van alles.

Groetjes Angelique

Miranda zei

Wat een leuke nieuwe dingen heb je allemaal zeg! ( ga meteen ff kijken bij Media Markt! :D )
Leuk thema op school, heeft Lotte net gehad! Die kwam met hele kunstwerken thuis! :D
Nu gaat het helemaal snel, nog even werken en dan helemaal genieten!!!
Ben benieuwd naar defoto's van Max zijn kamer ( jaja ik vraag het weer...;-) Heb geen geduld!!! Wil Jop zijn kamer ook opknappen en ben opzoek naar ideetjes! :P)
Camping in Vendee weet ik niet, vorig jaar zijn wij in Les Landes geweest, was erg leuk, maar stuk verder rijden....Je gaat er vast uitkomen! Succes!!!

Marit zei

Een beetje verwennerij is nooit weg... en dat mag toch best wel eens? Veel plezier met de cultuurweken op school, dat wordt vast ook voor JOU inspirerend!!! En geniet van het zonnetje... dat eindelijk (vandaag) is gaan schijnen!

Je@net zei

Zoooo, jij bent lekker verwend zeg!! Super!