dinsdag 9 maart 2010

Alles goed hier!

Ik ben alleen druk met vanalles en nog wat. Ik zit wel achter de pc maar heb weinig tijd om te bloggen. Laat staan om te reageren op jullie blogs...

De weken vliegen hier voorbij. Nog 6 te gaan! Pfff... het is echt veel te snel gegaan deze 2e zwangerschap hoor. Niet te geloven.
Momenteel ben ik mijn best aan het doen om nog 2 weken te werken. Nog 6 dagen...
En dan gaat mijn verlof in. Ik wil heel erg graag tot de 36 weken door werken. Dat is gunstiger voor mij. Ik hoef dan nog maar 1 week werken en dan is het gelijk zomervakantie. Sowieso heb ik liever 12 weken als de baby er is, ipv van 10 weken. Maar goed, nog even doorbijten dus. Mocht ik het echt niet redden, dan stop ik een weekje eerder. Gelukkig voel ik me nu weer goed dus heb ik er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

Intussen slaapt Max sinds zondag op zijn nieuwe kamer! Dat ging niet zo makkelijk als wij eigenlijk gedacht hadden. Hij wilde niet in zijn grote bed. We hebben het ledikantje nu naast zijn grote bed gezet. Gelukkig heeft hij daar nu nog maar 1x in geslapen. De andere keren heeft hij steeds in zijn nieuwe bed gelegen! Gelukkig maar!
Foto's van de kamer heb ik nog steeds niet.... komt nog hoor dames!

En nog meer veranderingen voor onze kanjer. Hij gaat sinds 2 weken naar de crèche! Ook dat gaat nog niet helemaal vlekkeloos want hij is nog wel huilerig. De 1e keer belde ze me om 10.15 op met de vraag of ik hem een uurtje eerder op wilde komen halen. Hij was zo verdrietig. Gelukkig gaat het nu steeds beter. Het is natuurlijk ook wel wennen, een hele ochtend spelen zonder papa of mama in de buurt. Maar goed, ook dat komt vanzelf goed!

Verder gaat hier alles zijn gangetje. Er moeten nog steeds wat kleine dingen afgewerkt worden hier in huis.
De babykamer kan ook in orde gemaakt worden nu Max daar niet meer slaapt.
Het blijft een gek idee dat hier over een paar weken nog zo'n klein hummeltje woont. Alles weer opnieuw beleven.

Dit was even in het kort hoe het hier gaat nu. Ik hoor een klein ventje zijn kamertje uitglippen. Tja, dat hebben nu wel natuurlijk hè. Dat kan ie nu zelf!
Ga snel kijken!

Tot snel maar weer,

xoxoxNog wat foto's van de zolder. Die had ik al wel gemaakt!

voor:na:


13 opmerkingen:

Angèle zei

Wow Iris! Heerlijk zoveel licht van buiten op jullie zolder! Een fijn plekje lijkt me zo!

Top dat alles goed gaat met jullie!
Geniet van deze laatste weken,

groetjes, Angèle

sollie zei

Waw, zo'n mooie scrapkamer!! Zoiets wil ik oooooook
groetjes Isolde

Romy zei

De zolder ziet er echt super uit! Heerlijk om daar te kunnen scrappen. En wat fijn dat Max zijn kamer ook klaar is. Veel succes met de laatste weekjes werken!

Lean zei

Ziet er toppie uit je zolder .Fijne verlof dagen geniet er maar lekker van.
gr,Lean.

Hanneke van der Linde zei

Allemachies... wat gaat de tijd snel zeg!! Nog even.... en dan heb je al verlof!
En wat heb je een gave scrapplek zo zeg, heerlijk ruim en licht!

Succes en sterkte met de laatste loodjes! ;-)

xoxo

Viv zei

OOO, ik ben helemaal weg van je nieuwe scrapzolder! Zelf heb ik ook mijn scrapkamertje op zolder en bij mij staat er ook zo`n wasrek ;)

Hopelijk kun je nog 2 weekjes aan het werk zodat je langer van de kleine kunt genieten, suc6!

Groetjes Vivian

M@risk@ zei

Super hoe je nieuwe scrapkamer eruit ziet. Wat zul je hier heerlijk kunnen werken straks. Woh, nog maar zo'n kort tijdje totdat jullie kleine er is. Kan me voorstellen dat alle veranderingen voor Max zo nu en dan niet makkelijk zijn. Straks is hij in ene een "grote" vent. Geniet nog van je laatste tijdje met Max alleen en succes met je laatste tijdje op school.

Angelique zei

Wouw wat heb je een mooie scrapplek gekregen. Heel erg leuk.

Sterkte nog je laatste werkdagen en dan goed uitrusten.

Groetjes Angelique

Miranda zei

WHOW< wat een gave kamer heb je!!!! Wat een licht en wat een mooie ruimte zeg!!!! Jammer dat je van Max zijn kamer nog geen foto's hebt, ik ben natuurlijk reuze benieuwd!!!!
Gelukki gaat het slapen beter, en je zal zien straks staat hij je vrolijk uit te zwaaien bij de psz....Wel moeilijk weggaan zo he?!
Nou meid rustig aan doen, nog een paar daagjes uithouden en dan lekker genieten!!!!

Marit zei

Oooohhhh... wat een prachtige scrapkamer heb je daar! En zoveel licht!!! Ik ben nu vreselijk jaloers hoor, maar het is je van harte gegund! Geniet ervan! En fijn dat alles nu zo'n beetje klaar gemaakt kan worden voor de nieuwe baby... het is ook wel een hele verandering voor Max ook natuurlijk! Maar dat went allemaal vanzelf... Zet 'm op met werken, de laatste lootjes...

Marit zei

... ik bedoel natuurlijk looDjes met een D... ach, dat is natuurlijk een freudiaanse typfout...

Anoniem zei

Hé schoonzus! Lijkt wel een winkeltje zo op de foto's :-)

Mandy zei

Wow je zolder is mooi geworden!
Ik hoop dat Max het snel naar zijn zin heeft in zijn grote bed en op de crèche, maar dat komt vast helemaal goed! Succes met je laatste weekjes werken en daarna lekker genieten van je verlof!

Groetjes Mandy