vrijdag 19 februari 2010

Opgelost?

Nou, bijna. Het bedje mag blijven staan totdat er een nieuwe binnen is. Die is inmiddels besteld. Enige nadeel is dat we dan zelf weer terug moeten naar die winkel met ons beschadigde bedje om het nieuwe op te halen. Vind eigenlijk dat zij daar maar voor moeten zorgen maar goed, ben in ieder geval blij dat we een nieuw bedje krijgen. Hoe lang het duurt, geen idee.
De kast wordt ook geregeld. Het deel dat gescheurd is, wordt als het goed is opnieuw geleverd. Dat duurt minstens 2 weken. Mochten ze de kast niet op voorraad hebben bij de leverancier, dan duurt het dus langer. Volgende week laten ze weten wat de duur zal zijn.
Intussen ga ik toch maar verder met het inrichten van Max zijn kamer. Dan loop ik nog wel even op en neer naar zijn oude kamertje voor zijn kleren.

De afgelopen week ben ik veel op zolder bezig geweest. Alles is nu uitgezocht en netjes opgeborgen achter de schotten die gemaakt zijn. Vandaag heb ik al mijn boeken weer uitgepakt en een plekje gegeven in de nieuwe boekenkasten. Morgen alles even netjes ordenen, bureau naar boven, pc aansluiten etc. en dan is het op de zolder echt zo goed als klaar!!!! YES!

Ik zal binnenkort écht foto's maken en hier laten zien. Iedere keer vergeet ik dat weer.
Ik heb nog wel wat foto's van carnaval. Kunnen jullie ons schattige indiaantje (zonder strepen) zien.Nog even een korte update over Max zijn 2e verjaardag. We hebben het afgelopen zondag gevierd voor de familie. Dinsdag, toen hij écht jarig was, vierden we het voor de vrienden. Jeetje wat een drukke dagen zeg! Pff... het moest wel in 2x want anders krijg ik het echt niet kwijt in huis. Volgend jaar gaan we er alleen iets anders op bedenken.
Max is ook dit jaar weer lekker verwend. Hij was door het dolle heen met al die pakjes die hij uit mocht pakken. Het hele huis ligt weer vol. En hij had al zoveel...
Op een gegeven moment had hij er wel genoeg van. Toen zei hij heel schattig; 'alle mensen huis!' tja, toen was het feest echt afgelopen.

ik ga mijn bedje maar eens opzoeken,
Fijn weekend allemaal!

xoxox

Iris

10 opmerkingen:

Miranda zei

Nou vind het idd een slechte service dat je het zelf moet halen,maar fijn dat het allemaal geregeld is! En nu maar hopen dat het snel binnenkomt!
Ik ben erg benieuwd naar de foto's van alles!
Die van de carnaval zijn super!!!
Fijn en rustig weekend!!;-)

Romy zei

Gelukkig is alles nu geregeld! Ik zal voor jullie duimen dat de spulletjes snel arriveren.
Hele leuke Carnavalfoto's! En ik ben benieuwd naar de foto's van de zolder.
Fijn weekend!

Jackie zei

Gelukkig dat het toch opgelost werd..
Ik kreeg net een brief over mijn matras, zijn 2 maanden geleden geleverd en blijkt iets niet goed te zijn, krijg gewoon een nieuwe, echt TOP !!!

En wat een schattig indiaantje (zonder strepen, hihi)

Fijn weekend..

Marit zei

Wat vervelend is dat zeg.. kapotte en beschadigde dingen "kopen" en dan er weer achteraan moeten. Mijn humeur daalt daar ook altijd flink van hoor! (of het nu kleren, meubels of iets anders is...) Ik hoop echt dat het snel allemaal "heel" in de kamer staat! Je indiaantje ziet er schattig uit, ook zonder strepen. UGH! Heb een fijn weekend Iris!

Je@net zei

Aaaah, wat een leuke carnavalsfoto's!
Hoop dat de meubeltjes nu snel komen en dat alles dan goed is!! Balen zeg al dat gedoe erom heen!

**SCRAP-GEK** zei

Hoi Iris, jeetje...jullie zijn opgeschoten lees ik! Maar wat balen van die meubels die kapot zijn joh...grrr! Gelukkig word het "opgelost"!!! Ik ben heel benieuwd hoe het worden gaat joh! En die foto's van Max...PRACHTIG!!! Groetjes Marije.

Viv zei

Gelukkig dat het allemaal geregeld is, maar het blijft balen zeg! Hopelijk komt het allemaal snel op z`n plek :)

Wat een leuke foto`s van Max, echt een schattig indiaantje is hij geweest!

Mika zei

Hoop dat alles snel binnenkomt. Erg leuke carnaval foto's Mika (www.mikascrap.typepad.com)

M@risk@ zei

Joh, wat ziet Max er stoer uit in zijn outfit. Ik hoop het met meubeltjes toch gauw in orde komt.

Marit zei

Is alles goed met je Iris????