vrijdag 5 februari 2010Zijn jullie er ook zo aan toe?
Heerlijk weer 2 dagen vrij.
Ik ben in een zeer goede stemming want het schiet hier zo mega op!!!
De zolder is ver klaar. Morgen komt er waarschijnlijk ook al een kleurtje op de muren van Max zijn nieuwe kamertje!
Ben deze week verf uit gaan zoeken. Het ziet er behoorlijk groen uit als je het emmertje tex open trekt maar dat komt zeker goed! Ik zal dit weekend weer eens wat foto's maken.

Verder een druk weekend voor de boeg. Petekindje moet morgen afzwemmen. Heeft gewoon in 1 week tijd zijn A en B diploma! Super knap!
Ook nog uiteten met de familie omdat opa jarig is én nog een feestje van jarig nichtje... tussendoor hopenlijk ook nog wat schoonmaken.
Gelukkig hoef ik nog maar 1 week te werken. Volgende week vrijdag barst het carnavalsfeest hier los en heb ik een weekje vrij. Aangezien ik het niet echt zie zitten om met een dikke buik te gaan feesten, heb ik tijd om te poetsen! En niet te vergeten 2 dagen feest vanwege Max zijn 2e verjaardag.
Kortom genoeg plannen de komende tijd! Maar allemaal leuke dingen. Jaja, ik heb zelfs zin om schoon te gaan maken en alles in te ruimen op zolder!

Hopelijk hebben jullie ook een hoop leuke plannen in het vooruitzicht!
Nog carnavallers onder mijn bloglezers?
Wij gaan natuurlijk nog wel even op pad met Max. Hij gaat dit jaar als indiaantje. Zo schattig!

Nou, allemaal een heel fijn weekend!

xoxox Iris

12 opmerkingen:

Angelique zei

Klinkt allemaal weer heel erg leuk. Voor ons geen carnaval. Ik ben dan wel getrouwd met een limburger, maar wel eentje die niet van carnaval houdt en hier in het westen hebben wij er heel weinig mee. Ik vind het wel altijd leuk om naar te kijken op tv. Ben dus heel benieuwd naar de foto's straks. Succes met alles en geniet straks van je weekje rust.

Groetjes Angelique

Lean zei

jeee party animal hihii .Hier wel carnaval maar ik doe niet mee hoor.
succes met de laaste klussen en een fijn verjaardag feest van jullie Max.
fijn weekend,Lean.

Romy zei

Goed om te horen dat de verbouwing steeds sneller gaat. Heerlijk, zo'n weekje vakantie. Voor ons duurt het nog even voor we weer vakantie hebben. Helaas vieren wij, hier in noord-Holland, geen Carnaval:(

Angèle zei

Klinkt goed Iris! Geniet ervan en een fijn weekend!

Viv zei

Bijna vakantie en alles schiet lekker op, heerlijk!
Voor mij geen carnaval (staat iedereen altijd van te kijken, een geboren Limburgse die geen carnaval gaat vieren) ik ga liever scrappen hihi ;)

Fijne zondag, groetjes Viv

Miranda zei

Oeps, helaas is het nu weer maandag maar hoop dat je je weekend goed bent doorgekomen! Ben erg benieuwd naar de foto's! Fijn dat het nu zo opschiet! Leuk hoor Max als indiaantje! Hier gaat Jop als piraatje en Lotte als heks en princes.... ( hoe kan het ook anders... ;) )
Nou veel succes met werken en schoonmaken en natuurlijk de voorbereingen op Max zijn verjaardag! 2 jaar alweer!

Doei doei

Anoniem zei

pfft, Dat was een een weekendje wel...
Ben er nog moe van. maar reuzetrots op onze kleine man! Mooi verfschilderij van Max, zag dat hij benoemd had wat hij geschilderd had. schattig!

Nou, als deze week voorbij is zal het er mmoi uitzien bij jullie boven. Kom snel kijken, zeker als de behanger geweest is zal het wow zijn. ben zelf ook zo blij dat hij zo snel kan komen. heb een toch een beetje een nieuwe slaapkamer. Nieuwe spulletjes erbij en klaar!
Slapen maar....zzzz

*Rianne* zei

Ik hoop dat je een fijn weekend hebt gehad Iris! Enne veel succes met klussen en poetsen!! En een fijne verjaardag voor Max!!

Jackie zei

Nope echt geen carnaval, vind het niet echt super leuk (wel ooit gedaan hoor bij mijn vriendin in Brabant, maar das echt mega lang geleden)


En jammer, weekend is alweer voorbij,

Marit zei

Yessss, weekend... maar wel een week later haha... nee, ik ga niet carnavallen. Als Zeeuwse verkleed onder de brabanders - no way! Geniet van je vakantie Iris, en veel plezier met de verjaardag van Max!

M@risk@ zei

Ja, daar kun je blij van worden als er schot in zit. Heel veel plezier als je met Max naar de het carnaval gaat en natuurlijk alvast van harte voor zijn verjaardag.

Mandy zei

Ik ben elke week toe aan het weekend ;)
Veel plezier met carnaval, hier boven de rivieren geen carnaval voor ons, dus ik ben benieuwd naar de foto's!
Liefs, Mandy