maandag 15 februari 2010

De 1e ronde zit erop...Morgen ronde 2. Max verjaardag voor alle vriendjes en vriendinnetjes.
Nog een keer het hele huis op zijn kop en veel drukte.
Gisteren hebben we Max zijn verjaardag gevierd voor de familie. Max is uiteraard weer lekker verwend en heeft zich prima vermaakt.
Max mocht bij de bakker trouwens zelf uitkiezen wat hij op zijn taart wilde.
Zoveel keuze maar hij wilde persé Dora! Tja, vooruit dan maar hè.

Vandaag lekker samen bijkomen en na zijn middagdut gaan we nog heel even naar het kindercarnaval.
Tenminste als ik zijn pak weer aankrijg. Afgelopen zaterdag duurde het even voordat ik hem zover had om als indiaantje mee te gaan. Jeetje wat was hij boos zeg. Hij wilde zijn pak niet aan. En wij mochten onze verkleedkleren ook niet aan.... uiteindelijk is het gelukt en hebben we een hele gezellige middag gehad!Gisteren werd trouwens wel een beetje overschaduwd door een telefoontje van mijn broertje. Hij belde overstuur op dat hij niet naar t feest kon komen. Een goede vriend (22 jaar) was dood gevonden in een steegje...
Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk maar ik kan je wel vertellen dat ik er de hele dag en nacht aan heb gedacht. Misschien hebben de Brabanders onder mijn bloggers, er iets van gelezen in de krant of op Omroep Brabant gezien:

Doodsoorzaak van in brandgang aangetroffen Goirlenaar onduidelijk

GOIRLE - Het is nog onduidelijk hoe de 22-jarige Goirlenaar die zondagmiddag in een brandgang in zijn woonplaats werd aangetroffen, overleden is. Een sectie bij het Nederlands Forensisch Instituut moet dinsdag meer duidelijkheid daarover verschaffen.

Het lichaam van de Goirlenaar werd rond 14.15 uur in een brandgang achter de Eduard Douwes Dekkerdreef in de wijk Groote Akkers in Goirle aangetroffen door een groepje van vier jongeren uit de buurt. Zij sloegen meteen alarm. Politie en GGD waren snel ter plaatse. De identiteit van de Goirlenaar werd vastgesteld en de familie ingelicht.

Ploegen van de technische recherrche hebben enkele uren in en rond de brandgang naar sporen gezocht. Bij een lijkschouwing in Breda is de doodsoorzaak niet vastgesteld. Daarmee is een misdrijf niet volledig uitgesloten.Tja het is wat hè!
Goed, we gaan eens even een boterhammetje eten en dan kijken of zoonlief even wil slapen. Dan kan ik ondertussen weer even verder ruimen op zolder!

Fijne week allemaal!

xoxox Iris

8 opmerkingen:

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met Max' verjaardag! Wat wordt hij al groot. Veel plezier/succes nog met het kinderfeestje:) Dat indianenpakje is superschattig! Maar wat een vreselijk nieuws van die jongen. Echt te erg voor woorden...

Angelique zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Max. Altijd weer een bijzondere dag.

Wat een vervelend bericht. 22 jaar is veels te jong.

Gr. Angelique

Angèle zei

Van harte proficiat voor Max en voor de trotse ouders! Grappig te lezen dat hij niet verkleedt als indiaantje naar het kindercarnaval wilde en dat jullie je ook niet mochten verkleden!

En dan het tragische bericht...vreselijk Iris!

Viv zei

Wat een leuke foto van jullie tweetjes helemaal klaar voor het carnavals feest, en nog van harte proficiat met Max zijn verjaardag!

Veel sterkte toegewenst voor je broertje, wat een vreselijk nieuws!

Groetjes Viv

Lean zei

Gefeliciteerd nog en ja hier is het ook volop carnaval.
gr,Lean.

marlies zei

van harte gefeliciteerd met je mannetje.... hij straalt echt helemaal zeg ! Super mooi om te zien !

Jee wat een naar nieuws zeg ! Sterkte voor je broertje!

Hoe is het met jou ? en de kleine uk ?

Miranda zei

Jáááá Max is alweer 2!!!! Van harte gefeliciteerd!!!!! Zal een hele drukte zijn, maar ziet er op de foto's erg gezellig uit!! Wat een mooie taart zeg!!!
En een hele leuke carnavals foto! Hihihi Indiaantje onder dwang! ;)
Maar jeetje zeg wat een nieuws .... Vreselijk.... Ik hoop dat ze erachter komen hoe of wat... Heel veel sterke voor jullie!

Mika zei

Congrats with your lil boy!! Heb nu al zoveel zin in de 1e verjaardag van Puck! Wat een vreselijk nieuws zeg kan me voorstellen dat je daar een nachtje van wakker ligt. Mika (www.mikascrap.typepad.com)