zondag 18 april 2010

3 dagen...

En een blaasontsteking!
Het gerommel en alle buikpijn van de afgelopen dagen waren helaas geen voorteken van onze kleine man. Nee, gisterenavond toch maar even de verloskundige gebeld. Mijn klachten leken verdacht veel op de symtomen van een blaasontsteking volgens haar. Die schijnen heel anders te zijn als je zwanger bent. Ik had geen seconde aan een blaasontsteking oid gedacht. Maar helaas, na een bezoekje aan de huisartsenpost bleek het dus toch deels een blaasontsteking te zijn. Waarschijnlijk in combinatie met wat voorweeën.
Ik heb nu een antibioticakuur gehad en ik merk gelukkig al dat het minder wordt.
Ik voel me weer ietsjes beter dus zie iets minder op tegen de laatste loodjes... Die gaan toch wat beter als je je fit voelt nietwaar?!
En vannacht weer eens een keertje behoorlijk geslapen. Dat doet ook wonderen!

Dussss dames, ik houd jullie nog even in spanning!

xoxox

Iris

6 opmerkingen:

Angèle zei

Ja, ik volg het hier op de voet!
Fijn dat het nu wat beter gaat Iris!

Groetjes, Angèle

marlies zei

jee Iris.... ook niet niks... succes meid met de laatste loodjes.... ben zo benieuwd hoe jullie nieuwe spruit gaat heten !

Romy zei

Jeetje, dat is vervelend...zeker zo in het laatste stadium van je zwangerschap. Veel beterschap!

Anoniem zei

Ha lieverd,

Goed om te lezen dat het alweer wat beter gaat..Junior wacht met komen totdat jij er helemaal klaar voor bent!! Dus doe maar rustig aan!

Dikke kuss
Natasja

Viv zei

Nog even volhouden, dit zijn echt de laatste loodjes! Ben blij te lezen dat je je weer wat beter voelt!

Liefs viv

Marit zei

't is nu dinsdag en een mooie zonnige dag dus misschien, misschien???? Hoop dat je fit aan de bevalling kunt beginnen Iris! Ik hou je blog in de gaten... SUCCES!