vrijdag 7 september 2007

Het buikje begint te komen

Druk, druk, druk deze week. Helaas even geen tijd gehad voor een update. Vergaderingen, ouderavond etc. Tussendoor gelukkig wel een klein beetje tijd gehad om wat te scrappen. Ik heb weer wat foto's van onze reis naar Kenia verwerkt.
De eerste foto is erg flets van kleur. De 2e is erg blauw op de foto... toch maar eens leren hoe ik LO's in moet scannen...
Vorige week ben ik met mijn moeder op pad geweest voor positiekleding. Ik heb best wat leuke dingen kunnen kopen gelukkig! Ook het jurkje hieronder op de foto. En ja je ziet het, het buikje begint te komen!!! De kindjes op school viel het ook al op. Erg leuk.
Ik ben vandaag alweer 18 weken, bijna op de helft. Het gaat hard! We hebben vandaag een echo gehad en alles zag er weer prima uit. Het is een druk kindje. Van wie zou hij dat toch hebben? ;)

Fijn weekend,

5 opmerkingen:

scrappeter zei

heeej Iris.... wat een gave layouts zeg... vind ze helemaal te gek! Jaah je hebt al een buikje hoor, leuk joh!!!!! Fijn dat alles zo goed gaat!!!

scrapgek!!!!!! zei

je begint het buikje inderdaad al goed te zien! gaaf joh! en fijn dat alles goed was met het kindje! leuke lo's heb je gemaakt! en even antwoord op je vraag....dat bloemetje op mijn kaartjes is een pons! zo mooi kan ik ze niet knippen hoor! LOL! groetjes marije.

mirandaf zei

Super lo's weer!
En wat zie je er goed uit! Heerlijk zeg, zo'n buikje! Fijn dat alles weer goed was op de echo!
Rustig aan!

anokas zei

These Los are wonderful. I adore them. kisses. Ana.

Je@net zei

Wat een gave layouts Iris!
En jaaa, je buikje ziet er goed uit!! Fijn dat alles goed gaat!!
Leuke jurk trouwens!!