donderdag 27 september 2007

Eindelijk wat leuk nieuws

Na een paar droevige dagen eindelijk tijd voor wat leuker nieuws. Iedereen die gereageerd heeft op mijn vorige bericht, bedankt voor jullie medeleven!

Gisteren ben ik begonnen met een lo. Ik probeer hem morgen even af te maken. Ik heb nog een hoop nieuwe ideeën in mijn hoofd zitten. Hopelijk krijg ik die dit weekend nog uitgewerkt! Maarrrrr eerst het huis aan kant want dat is er de laatste dagen bij ingeschoten.

Toen ik vanmiddag uit mijn werk thuis kwam, lag de nieuwe Creatief met Foto's op de mat. Ik sta er weer in!!! Weer een heel artikel!
Er was me gevraagd of ik een mini album wilde maken met papier van Sirius. Tuurlijk! Al moet ik zeggen dat ik in het begin niets met het papier kon. Niet echt mijn ding. Gelukkig mocht het een gelijkenis worden van een album dat ik eerder gemaakt had. Uiteindelijk is het toch gelukt. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Jullie moeten alleen zelf kijken in de CmF want ik mag geen foto's op mijn blog plaatsen.

Verder komen we net terug uit het ziekenhuis. We hebben een echo gehad. Echt leuk om weer te zien. Ik ben nu 21 weken. Het wordt al wat! En het kindje is zooooo druk. Het rommelt flink in mijn buik. Op de echo was het ook goed te zien. Het was een hele klus om te kijken of alles er op en eraan zat omdat hij/zij steeds wegdook. (alles was goed :) )
Ik was wel ontzettend nieuwsgierig want ik HAD kunnen weten wat het is. Maar ja, mijn vriend wil het niet weten.... dus hebben we maar besloten om het een verrassing te laten.
We krijgen volgende week een nieuwe echo. De dvd die we meekregen is namelijk mislukt. Er staat niets op! En John kan dan waarschijnlijk niet mee. Als ik mijn nieuwsgierigheid maar kan bedwingen!

Fijn weekend alvast!

12 opmerkingen:

scrapgek!!!!!! zei

oooooh wat gaaf Iris! ga morgen eens even kijken in de winkel of ik de cmf kan vinden! ben erg benieuwd? enne wat fijn dat alles zo goed gaat met de baby! super joh! groetjes marije.

Miranda zei

Nou wat goed zeg! Ik ga dan toch ook maar eens kijken of ik de cmf kan vinden, ben nu wel eruuuug benieuwd!

En wat super dat alles goed is met jullie babytje! Spannend! En pas op he volgende week! Zo was ik ook, en ook een keer zonder vriend naar echo en hups: ik wist het! hihih en dan is het wel heel moeilijk om je mond te houden, maar wel heeel leuk om te weten! :D

Scraps~from~a~Boy zei

heeej super zeg.... heb gelijk ff in de CmF gekeken, gaaf minialbum weer!! Super joh!! enne... wat fijn dat alles goed gaat met de baby!

Mika zei

Congrats, always good as they published things. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

PJ zei

Ha Iris,
Zag dat je op miss p/m was geweest, en heb even een kijkje genomen op je blog. Leuk hoor, enne... gefeliciteerd met je zwangerschap.
Je wilde weten wie dat mannetje had getekend in de zwart/wit LO op miss p/m?? Mijn zoontje van 4.... het was z'n eerste poppetje, dus wel het inlijsten waard!
Groetejs,
PJ

Je@net zei

Wauw Iris, vind je boekje super!!! Hartstikke mooi gedaan, lekker vrolijk en die foto's...lachuh!!!!

En wat fijn dat alles goed is met beeb!! Geniet ervan!!

Mireille zei

joh... dat je je kan beheersen
=D
Knap hoor.. jammer dat de dvd mislukt is.. maar ook wel weer lekker dat het nog eens "in de herhaling" gaat...

judith zei

Ik zag gelijk jouw boekje in de cmf staan! Ik had nog niet jouw naam gelezen, maar zag het aan jouw stijl! hihi, is toch wel eens leuk om te horen! Gefeliciteerd, het werk zag er mooi uit!!! En proficiat dat alles goed is met de baby, geniet ervan! Is de RAK al aangekomen bij jou??

scrapgek!!!!!! zei

heb de CMF gezien! gaaf hoor je boekje!!! helemaal super! groetjes marije.

~Nancy~ zei

Wat leuk zeg dat je weer in de CMF staat!! (ik sta er als het goed is ook in.. helaas niet met mijn werk.. alleen met foto's van ons die gebruikt zijn). En wat leuk zeg dat het allemaal zo goed gaat met jullie kleintje.. je zult inmiddels ook wel een buikje beginnen te krijgen he.. superleuk!!!

*fauve* zei

So excited!Too bad i dont have the CMF!

Terese zei

Een erg mooi boekje stond in de CMF van jou.
Ook van mij stond er een foto in, geen eigen werk maar wel leuk als iemand je foto een keer gebruikt.