woensdag 3 oktober 2007

Druk, druk, druk de afgelopen dagen maar nu eindelijk tijd voor een update.

Gisteren kreeg ik met de post een grote doos van Akkefietje. Daarin zaten al mijn spullen die ik daar in de loop der jaren achter had gelaten. Nu ik gestopt ben met het designteam heb ik alle spullen teruggekregen. Jeetje ik stond er echt versteld van wat ik allemaal gemaakt heb! Wat een stapel lay-outs.Sommige dingen was ik al lang vergeten! Vooral de kleine projecten en mini albums... Zo vond ik in de doos ook een albumpje wat ik ooit gemaakt heb over mijn schoenentik. Ik had toen 52 paar schoenen. Inmiddels zijn er weer wat paren bijgekomen......
Ik moet dus binnenkort echt even alles uitsorteren, in hoezen stoppen en netjes opbergen in een album.
Het is wel fijn om al mijn spullen weer terug te hebben. Nu kan ik sommige albums weer compleet maken.

Afgelopen weekend heb ik mijn lo nog afgemaakt. Ik ben er nog niet helemaal tevreden over. Ik mis iets maar weet niet wat. Dus mocht je een tip hebben!En last but not least moet ik nog even wat vertellen over de RAK die ik afgelopen week van Judith kreeg. Ik maak er binnenkort even foto's van> Het is buiten inmiddels te donker geworden om fatsoenlijke foto's te maken. Die houden jullie nog te goed. Maar er zaten in ieder geval erg leuke spulletjes in! Nogmaals bedankt Judith.

Hieronder leg ik even (heb geen Nederlandse versie) uit wat de bedoeling is van deze Paying it forward RAK. Wil je meedoen, laat dan even een reactie achter!
"I will send a gift (something handmade or something bought) to 3 random people who leave a comment on my blog!! The only thing you have to do in return is "pay it forward" by making the same promise on your blog. So, if you like this idea and a bit of 'happy mail', please leave a comment on my blog!!! I will anounce the lucky winners in a week. Good luck!"

Kennen jullie trouwens de film "Pay it forward"? Een van mijn favo films. Zo'n mooie film. Leg wel je tissues klaar!

Fijne avond nog,

10 opmerkingen:

Je@net zei

Jeetje wat een stapel lootjes!! Leuk om al je werk dan weer eens door te kijken lijkt me! En dat schoenenboekje...GAAAAF!! Heb een paar jaar in een schoenenzaak gewerkt tijdens m'n studie, dus héél herkenbaar ;-)
Gave lo heb je gemaakt "just thinking", mooie foto's! Geen idee wat je mist, vind 'm mooi!
Leuk dat je meedoet met Pay It Forward! Heb er nu ook twee lopen! Succes ermee!

judith zei

Geweldig al die LO's Iris! Ben blij om te horen dat je de RAK leuk vond!! Mooie LO hoor van just thinking, ik vind hem perfect!! En leuk voor je kindje om later ook te lezen... Ik wil wel een gokje wagen in je RAK, hihi als dat mag :)

Scraps~from~a~Boy zei

heej gaaf zeg, zo'n stapel layouts... toen ik mijn layouts terug kreeg had ik ook een berg... heb gelijk 2 nieuwe mappen erbij moeten kopen!!!

Ennei die layout is helemaal toppie joh!

scrap-lady zei

Hoi Iris.

Het is iderdaad een hele stapel layouts.Je boekjes zijn ook leuk om naar te kijken.Ik zal als ik jou was niks meer aan je layout doen hij is nu al heel erg mooi.En ik wil best ook wel een gokje wagen in je rak.

Groetjes Miriam.

~Nancy~ zei

wowie... je hebt zeker veel gemaakt zeg al die tijd voor Akkefietje!! Leuk om dan toch even terug te kunnen kijken wat je allemaal hebt gedaan he!!!

Mireille zei

crisis meis wat een hoop layouts.. ik vind je schoenenboek geweldig! Enne.. pay it forward ken ik.. waanzinnige film! Ik lig alleen nogal achter met mijn blog.. dus uhmm. hmm..

Eminepala zei

Nou fijn dat je de layouts heb teruggekregen. Ik zit nog op de mijne te wachten...
En ja, ik heb je gezien in de CMF... Leuk joh... Gefeliciteerd meid ;)

Nog gecondoleerd met je oma... Ik wist het niet...

xoxo
Emine

Rianne*Z zei

Wow! Dat is echt een hele stapel!!!
Dat miniboekje is echt gaaf, had ik maar zoveel schoenen!! (heb nogal een moeilijke maat ;))

Ik vind je layout gaaf geworden!

Fijne zondag!

saffiertje zei

Leuk al die lo's! Enneh... jij oojk al zo'n geweldige RAK!!!!
Ik was ook al zo'n boffert!
rak is altijd leuk om te krijgen. Ik heb zelf weer een rak klaar liggen voor de mooiste lo gemaakt met mijn sketch. Interesse? kijk dan even op mijn blog!
groetjes Miranda
saffiertje.blogspot.com

Anneli zei

Hoi hoi Iris,

Jij een berichtje op mijn blog, ik op de jouwe...hahaha! Leuk hoor dat je mijn blog gevonden had!

En euh, die Rak lijkt me lachen...vooral om te kijken wat je er mee kan. Is toch altijd weer een soort uitdaging.

Ik zet je tussen mijn favo's!

Oh, ja die Lo...daar moet je niks meer aan doen hoor!!

Groetjes Anneli