woensdag 28 november 2007

Bezig Bijtje

Het is momenteel weer lekker druk hier. Deze week 2 middagen en avonden oudergesprekken. Maandag de eerste ronde gehad. Morgen de 2e en laatste ronde. Dan zit dat gedeelte er weer op!
Vrijdag lekker vrij. Ik ga met Peter even naar Scrap-I-do in Den Bosch. Ik ben heel benieuwd. Ik heb heel veel zin om te kopen dus dat komt wel goed denk ik!
Verder ga ik dit weekend nog op pad voor de laatste babyspulletjes en een surprise cadeautje. Heeft iemand een leuke tip?! Wij doen ieder jaar met vriendinnen surprise. Voor €20,- kopen we iets. We doen een gek dobbelspel en op die manier krijgt iedereen vanzelf een cadeautje. Het is me ieder jaar nog gelukt om iets origineels te kopen maar dit jaar weet ik het echt niet! Dus heb jij een briljant idee... laat even een berichtje achter!

Gisteren is trouwens het ledikantje geleverd. En jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, het is de goede dit keer! De babykamer is compleet. Zodra ik alles wat aan heb gekleed laat ik jullie de foto's zien.

De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met twee nieuwe opdrachten voor de Creatief met Foto's (februari). Bij deze wat sneaks.

Fijne avond nog!

11 opmerkingen:

judith zei

he Iris! Leuk om weer een berichtje van je te lezen! Een drukke tijd op school... Je werk ziet er weer mooi uit, ben erg benieuwd naar het geheel! en fijn dat het goede ledikantje geleverd is... hihi veel liefs!

Je@net zei

Oooh, je sneaks zien er weer gaaf uit!! Ben benieuwd naar het totaalplaatje!!
Wat fijn dat het goede ledikantje er nu is!! En niet te lang wachten met de foto hoor!!
Veel plezier vrijdag met shoppen....maar dat zal wel lukken!!! LOL

Rianne*Z zei

Fijn dat je nu het goede ledikantje hebt!!!! Je sneaks zien er goed uit, ben benieuwd!!!! Veel plezier morgen!!!

Scraps~from~a~Boy zei

heeeej Jaaaah ik heb ook super veel zin in morgen, dat wordt gezellig!!! Fijn dat je ledikant er nu is enne, dattie goed is!

Je sneakjes zijn spannend!!!

Miranda zei

Heerlijk dat alles nu helemaal compleet is in de kamer! Nu nog wat ik het leukste vond om te doen: inrichten!
Rustig aan en succes met shoppen ( sorry ben ook helemaal leeg qua ideetjes! ) en veel plezier met Peter! Doe hem de groetjes! ;-)

SCRAP-GEK! zei

oooooh.....nu maak je me wel heel nieuwsgierig naar de CMF!!! ik moet wachten tot die in de winkel ligt, want ik heb geen abbo! :-( spannend! enne een leuk suprisecadeautje...eeeuuuhhh..geen idee...heb zelf ook nog niks gekocht voor Sinterklaas! oeps! succes met shoppen! heel veel plezier vandaag....met scrapspulletjes kopen....ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt! LOL! en ik ben ook erg benieuwd naar de Babykamer, dus ik hou je blog in de gaten! fijn weekend alvast! groetjes marije.

anokas zei

Hello Iris. I'm fine and you? Yes, my work is published In a portuguese magazine! =))Thanks for your congratulations. I haven't been around since I have started my first year college, but i'm come back! kisses. Ana.

M@risk@ zei

Ik hoop dat je jezelf goed verwend hebt met shoppen. Prachtige sneakjes, benieuwd naar de hele layout. Fijn dat je kamertje nu compleet is.

Jackie zei

Waarom nou Sneaks, Ik weer MEER !!!


Super dat je nu wel het ledikantje hebt, en het goede (nog belangrijker)

rev zei

mmm die sneaks zien er goed uit!! Is het al te bewonderen in het echt?
grz

Mireille zei

ah meis.. de sneaks zijn super!!!