dinsdag 13 november 2007

Hier ben ik weer!!!

Allereerst wil ik ieder bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige bericht!
Het gaat inmiddels een stuk beter met manlief. Het is een ontzettend zware week geweest. Ik zat er een beetje doorheen. (ben gisteren en vandaag ook ziek thuis gebleven) Gelukkig is hij weer wat mobieler en kan hij steeds meer zelf.

Met de babykamer is ook weer bijna alles in orde. We hebben nieuw behang+lijm gekregen van de winkel. Mijn moeder komt donderdag het muurtje weer behangen. En over 2 weken komt er al weer een nieuw bedje! Ik kreeg van mijn oom en tante trouwens nog een 'kleinigheidje' voor de baby.De zwangerschap gaat nu echt hard. Ik ben deze week gewoon al 28 weken! Nog maar een week of 12 te gaan..... En nog maar 8 weken werken. Echt niet te geloven. Iedereen vertelde altijd al dat het zo snel gaat. Ik vond het wel meevallen. Totdat ik de 20 weken voorbij was.
Vrijdag hebben we een pretecho bij Babyview. Eigenlijk hadden we die vorige week al maar die moesten we toen afzeggen vanwege John. Nu is het nog even de vraag of we wel kunnen gaan. Hij moet in de auto en doet dat nog liever niet....

Nou ik zou ook nog een korte update geven over de vakantie. Die was in een woord geweldig! Een heerlijk hotel (echt een aanrader) met alles erop en eraan. Het weer was ook prima. Het enige nadeel was dat het water een beetje te koud was. Dat ligt er waarschijnlijk aan dat wij aan het einde van het seizoen gaan. Maar goed, we hebben ons uitstekend vermaakt. Er zat ook een heel welness centre in het hotel. Daar hebben we ons heerlijk laten verwennen in de Hammam!
Ik zal een paar foto's laten zien van de vakantie. We hebben weinig foto's gemaakt om eerlijk te zijn. (en dat voor een scrapper!)Het laatste wat ik jullie nog wil vertellen gaat over onze vriendinnendag. 3 november was het weer zover. Lonneke en Priscilla waren aan de beurt om een dagje uit te organiseren. Tot het laatste moment was het een grote verrassing. We zijn met zijn 13e met de trein naar Utrecht gegaan. ( daar waren veel mensen niet zo blij mee geloof ik) om vervolgens een cd'tje op te nemen!!!!! Waaaahhh dat was echt lachen joh. 13 meiden die absoluut NIET kunnen zingen. Kregen we ook nog eens een stik moeilijk nummer. 'All I want for Christmas" van Mariah Carey. Nou dat was echt lachen, gieren, brullen. Ik zal jullie het eindresultaat maar niet laten horen. Dat is echt te verschrikkelijk om aan te horen.
Vervolgens zijn we weer met de trein naar Tilburg gehad. Daar gingen we wijn proeven. Niet echt ideaal als je zwanger bent maar goed. Ik spuugde alles braaf uit zoals het ook eigenlijk hoort.
Tenslotte zijn we nog uit eten geweest en even een kroeg ingedoken. Een geslaagde meidendag dus weer!Nou dit was mijn uitgebreide update weer! Bedankt voor het bekijken van mijn blog, fijne dag nog.

9 opmerkingen:

sollie zei

Ik denk dat er een hele hoop ziektekiemen zijn want bij ons op school vallen er elke dag slachtoffertjes, haha. Ik ben er nog altijd van gespaard gebleven (heb wel een verkoudheid).
Leuke foto's van jullie uitstapje met de meiden en natuurlijk ook van jullie reis naar Turkije.
groetjes Isolde

SCRAP-GEK! zei

hey iris, fijn dat alles weer goed gaat! jammer dat je de afgelopen dagen ziek was joh! het heerst volgens mij hoor! fijn dat je vriend ook weer opkrabbeld het is toch niet niks! de tijd vliegt inderdaad voorbij en alweer 28 weken zwanger! ik vind het nog steeds super leuk voor je!!! je vakantie en vriendinnedagje klinken echt super en de foto's zijn helemaal toppie! fijn dat het met de babykamer ook weer op de rails zit.....is toch wel fijn als je alles op orde hebt! ben erg benieuwd naar het eind resultaat....leuke knuffel trouwens! LOL! groetjes marije.

Miranda zei

He wat goed om te lezen dat alles weer wat beter gaat! Gaat nu opschieten he? Had ik ook dat gevoel na de 20 weken! Wat een onwijs leuke foto's zeg! Ziet er super en gezellig uit!
En wat een geweldig 'kleinigheidje'!!!!
Rustig aan he, en luister goed naar je lichaam! Veel succes ook vrijdag! Spannend!

Je@net zei

Heee girlie, fijn dat je er weer bent!! En helemaal fijn om te horen dat alles goed gaat, zowel met manlief als met jou!!!
Wat een gave foto's joh en dat meidendagje lijkt me inderdaad super geslaagd! Die cd....wanneer horen we die op radio 538?! LOL

Jackie zei

Fijn dat je weer terug bent...
foto's van de vakantie zien er heerlijk uit..

En ow, je man lief, IEUW..
ook mijn vriendje is gek op motorrijden.. en ben altijd weer heel erg blij als hij gewoon weer thuis is..

en alweer 28 weken, lekker...
Nog ff en jullie hebben een klein mini mensje, Zucht lijkt hier alweer eeeuwen geleden...

Ice-Angel zei

Hihi, dat had ik wel willen zien, 13 meiden die Mariah Carey zingen whaha.
En wat schrikken zeg, van je hubbie :-( Gelukkig gaat alles weer wat beter!
Nu alweer 28 weken?? Tjonge, wat gaat dat snel hè. Hier ook alweer 16! De pretecho hebben we met 18 weken, want ik ben zo nieuwsgierig wat het word hihi. Weten jullie t al?
X T@M

M@risk@ zei

Fijn dat je er weer bent. Wat een leuk kado en goed om te horen dat het met je babykamer allemaal toch in orde komt. Je foto's van je vakantieadres zien er super uit en je vriendinnen uitstapje was volgens mij gezellig.
Denk om jezelf!

Mireille zei

lekker dat het weer een beetje loopt.. mooie foto's van de vakantie .. enne .. je meidendag ziet er super uit!

butterfly zei

Ik hoop dat je de laatste periode van je zwangerschap ook mag genieten. Je zult ws achteraf zeggen dat het allemal voorbij gevlogen is. Geniet van je buikje dat steedszwarder wordt.
Mooie kleuren van je behang. Ik weet nog hoe ik dezelfde kleur gebruikte in het babykamertje van onze oudste dochter Miranda (saffiertje)Alles komt terug.