maandag 19 november 2007

Eigenwijs

Afgelopen vrijdag zijn we naar Babyview geweest voor een pretecho. De vorige keer hadden we af moeten zeggen vanwege John zijn val, maar nu durfde hij het aan om in de auto te stappen. (niet dat ik zo'n slechte chauffeur ben hoor ;)).
We hadden er echt super veel zin in. We waren ontzettend nieuwsgierig. We zouden eindelijk een beetje kunnen zien hoe ons kindje eruit ziet..... althans dat dachten we. Jeetje hoe eigenwijs zo'n uk al kan zijn zeg! Niet te geloven.
Normaal duikelt hij de hele dag rond in mijn buik. Zo druk en bewegelijk. Maar nu! Hij had een lekker plekkie uitgekozen onderin mijn buik, met zijn gezicht tegen de placenta aan...
Tja daar lag ik dan. Na allerlei trucs uitgehaald te hebben, bleef ie daar maar liggen. Nou ja, hij bewoog wel. Met alles behalve met zijn hoofd. Op een gegeven moment werd eindelijk het gezichtje zichtbaar. Wat denk je?! Zitten er steeds een paar handjes/voetjes of zelfs een knietje voor.
Uiteindelijk ben ik naar de wc gegaan en heb even flink op en neer gesprongen. Nou toen lukte het na 45 min!
Er zaten niet super veel goede foto's tussen maar we hebben toch een klein beetje kunnen zien hoe ons ukkie eruit ziet. Lekker een plat neusje! haha, kijk maar op de foto's. Nu nog even afwachten of het een jongen of een meisje is. Ik was zo nieuwsgierig tijdens de echo, maar we hebben het niet gevraagd. Pfff en die vrouw had het al lang gezien!

Nog een weekje of 11 afwachten en dan weten wij het ook!
16 opmerkingen:

judith zei

wat geweldig deze beelden van je babietjd! geniet er maar van, ben erg benieuwd wat het wordt! hihi

judith zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

AAAAHHHHHHHHHHHH ik ben nu al helemaal verliefd op mijn kleine nichtje of neefje!

Ik kan bijna niet meer wachten totdat ik ze (of hij) vast kan houden en lekker mee kan knuffelen.. we moeten nog even geduld hebben ;-)

Het zijn mooie duidelijke foto's!

Dikke kus,
Natasja

Anoniem zei

Wat een mooie foto's van mijn nieuwe vriendje of vriendinnetje!
Nog even geduld en dan heb ik er een speelkamaraatje bij!

x van Finn

José zei

Prachtig!!

Wat ben ik blij dat ik in deze tijd een jonge vrouw ben (wat klinkt dat plechtig? haha) Mocht ik zwanger worden dan laat ik zeker zulke mooie foto's maken!

Veel succes nog de laatste weken!

M@risk@ zei

Wat een prachtige ervaring zal dit geweest zijn. Geniet van de tijd die jullie nu nog samen hebben en voor de laatste weken wens ik je alle goeds.

marlies zei

wow wat een prachtige echo's... vooral die onderste !

Je@net zei

Oooooooooooooooooooh, wat gaaf om te zien!!! Helemaal super!!
Wat wonderlijk toch hè!!

Scraps~from~a~Boy zei

Wat super gaaf om dat te zien Iris... oooh dat je het kunt volhouden, om niet te vragen wat het is zeg!!!

Rianne*Z zei

Geweldige foto's zeg!!!! Die onderste is heel duidelijk!! Gaaf!

sollie zei

Ooooooh, zo lief!!!! Ik ben ook heel nieuwsgierig of het een jongen of een meisje wordt.

SCRAP-GEK! zei

oooooooooh echt super gaaf en heel bijzonder om te zien joh! wat leuk dat je dit met ons wilt delen!!! wauw....ik ben sprakeloos....en dat gebeurd niet vaak! hihihi! LOL! groetjes marije.

Miranda zei

Oh super lief zeg!!!!!! Wat een mooie foto's! Zal je net zien dat hij/zij heerlijk een eigen plekje heef gevonden voor dat moment! Hihih zie je al springen in de wc!!

~Nancy~ zei

Oowww.. wat een schattige foto's!!!! Ik kan me voorstellen dat jullie nu helemaal niet kunnen wachten totdat hij/zij er is!! Zo spannend!!! Hoop in elk geval dat je je goed voelt!!

XX
Nancy

~Nancy~ zei

Oowww.. wat een schattige foto's!!!! Ik kan me voorstellen dat jullie nu helemaal niet kunnen wachten totdat hij/zij er is!! Zo spannend!!! Hoop in elk geval dat je je goed voelt!!

XX
Nancy

*Fauve* zei

Aweeeeee super!Je krijgt vast een jongen :D