zaterdag 19 april 2008

Eindelijk weer gescrapt

Het is me gelukt! Tussen het moederen door heb ik tijd vrij weten te maken om even lekker te scrappen. Ik had totaal geen inspiratie. Vandaar dat de lay-out 'zo lief' een beetje (veel) is afgekeken van een hele gave lo gemaakt door Cat
De layout 'Glimworm' is wel zelf bedacht. Max had hele schrale wangetjes. Die smeerde ik steeds in met Bepantène zalf. Dit keer was ik iets te royaal geweest met de zalf. Het was een zonnige dag dus het viel extra goed op met dat licht dat in de wagen scheen! Zoonlief bleef glimmen!




Max slaapt inmiddels al de hele week door! Hij wordt niet eerder dan 6.30 wakker. Zo fijn!
Het is echt genieten met zo'n klein ventje in huis. Helaas heb ik nog maar 3 weekjes verlof... 13 mei mag ik weer gaan werken. Dus tot die tijd nog even extra genieten!


(erg leuk die rammelaar, alleen heeft ie zelf geen flauw idee dat hij iets in zijn hand heeft...dat ook nog eens geluid maakt)


Max met zijn neefje Finn (bijna 1)

Fijn weekend allemaal. Morgen belooft een heeeeeeeeeele mooie, zonnige dag te worden! Lekker genieten dus van het zonnetje allemaal!

9 opmerkingen:

*~SCRAP-GEK~* zei

ooooh gave LO's joh! wat een heerlijk kereltje is het toch!!! zoooo lief! geniet er nog maar even lekker van, voordat je weer moet werken! groetjes marije.

R zei

Wat een leuke lo's!! En wat een gave foto's!!! Geniet nog van je verlof!

Anoniem zei

oei wat een super leuke lo's zeg !!! en jee wat gaat dat alweer snel zeg, 13 mei ! geniet nog lekker van je laatste daagjes !

M@risk@ zei

Wat een schattig ventje en fijn dat je tijd hebt gevonden om dit moois te scrappen. Geniet nog maar lekker van je laatste weken verlof.

Je@net zei

Wat goed dat je alweer aan de scrap bent gegaan Iris!! En met zoveel mooie foto's van Max moet dat ook wel lukken! Vind de lo's erg leuk geworden joh! De foto's zijn ook super, wat een schatje is het toch!!

sollie zei

Waw, die LO's zijn echt schitterend. Nog veel plezier tijdens je laatste weekjes verlof.
groetjes Isolde

Miranda zei

Heel gaaf gedaan zeg!!!! Leuk om dan je foto's te kunnen scrappen van je mannetje he?!
Geniet zeker nog even van de laatste weken, heerlijk nu met het mooie weer!!!

Scraps from a boy zei

Wat een superrrrr gave layouts zeg...! En wat is het toch een super lief ventje zeg... helemaal schattig!

Enne, geef maar een brul als je naar den bosch wilt he, ik kom je wel ophalen!!

XOXO Peter

Mireille zei

wauwie!!! wat is het ook een lekker jochie!!
Blij dat je weer aan het scrappen bent! .. geniet nog even van je laatste beetje verlof!