zondag 10 augustus 2008

Tijd voor een update!

Het is me deze week niet gelukt om minstens 2x wat van me te laten horen! Ik heb deze week nog even genoten van mijn vakantie. Hij zit er alweer bijna op! Wat vliegen die weken toch altijd voorbij zeg.
Deze week had ik lekker volgepland met van alles en nog wat. Weinig gescrapt dus kan jullie niets laten zien.
Ik ben gezellig bij collega's en vriendinnen op bezoek geweest. We hebben wat feestjes gehad en ik ben woensdag gezellig met oud-collega's/vriendinnen naar Utrecht gegaan. Eerst heerlijk aan de gracht gegeten bij een Italiaan. Lekker het vakantiegevoel gehad! Daarna zijn we naar the musical Dirty Dancing geweest.

Ik had er zoveel over gehoord. Voornamelijk van mensen die hem erg tegen vonden vallen. Ook wel een paar positieve reacties gelukkig. Maar goed, nu kan ik hem zelf beoordelen. Ik vond hem super! Ik ken de film niet uit mijn hoofd dus ik miste geen stukken. Ik kan me voorstellen dat als je de film 100x hebt gezien, de musical niet alles weergeeft (wat ook niet kan natuurlijk). Maar ik vond het een hele mooie musical. Wat kunnen die mensen dansen zeg! En die decorontwerpers hebben het echt briljant aangepakt. Zo gaaf bijvoorbeeld hoe ze de scene in het water deden. Echt goed! En de slotdans natuurlijk. Helemaal kippevel. Wij boften, want onze cast deed de lift wel! Het schijnt dat niet iedereen die doet.
Een heerlijk avondje uit was het dus.

Vrijdag weer een heerlijk dagje. Dit keer echt een relax dag! Ben met manlief naar Sanadome in Nijmegen geweest. Ik had hem getrakteerd op een verwenarrangement. We kregen verschillende massages en behandelingen. De rest van de dag hebben we heerlijk in de verschillende badjes gedobberd. Zo genoten en heerlijk bijgekomen. Max slaapt al een poosje slecht. Overdag wil hij nauwelijks slapen en 's nachts wordt ie ook steeds wakker. (gaat sinds gisteren weer beter gelukkig) Dus deze dag kwam voor ons precies op het goede moment.
Max mocht bij zijn grote neef Jesper gaan logeren. Nou die hebben een lol gehad samen! Er zijn leuke foto's gemaakt. Zodra ik ze heb, zet ik ze op mijn blog.

Intussen ben ik druk bezig met inpakken. Wij vertrekken morgen met vrienden voor een midweek naar Centerparcs. Ik kan helaas maar 4 dagen blijven. Ik rijd donderdagavond naar huis. Ik heb vrijdag namelijk vergadering en personeelsuitje (dat ik zelf heb geregeld). Morgenvroeg ook nog even de klas in. Even de laatste voorbereidingen treffen zodat we er weer tegenaan kunnen!

Dusssssssssssssss tot over een weekje of zo!

Doeiiiiiiiiiii


11 opmerkingen:

Karin zei

Ik vond Dirty dancing ook hartstikke leuk hoor Iris! Ook ik was omder de indruk van hoe ze het decor hadden gemaakt.
Heel veel plezier deze week nog. En ja, de vakantie gaat altijd veel te snel!
Groetjes en geniet er nog maar van.

Je@net zei

Fijne vakantie Iris!! Geniet er lekker van!!

marlies zei

he het klinkt echt heerlijk als vakantie zeg, heerlijk een dagje Sanadome. En Dirty Dancing ? Ik heb hem dus wel 100 keer gezien, de film en vond de musical helemaal geweldig !
Geniet lekker van je midweek !

Miranda zei

Oh gezellig zeg naar Dirty dancing, ik vond hem ook erg leuk!!! Getsie is je vakantie alweer bijna om.... Succes met de laatste voorbereidingen en geniet van je daagjes weg!!!

Michelle zei

Ja, geweldige musical he! :o) geniet van je vakantie! en prachtige layouts weer in de post eronder!

José zei

Fijne vakantie Iris! Vind Centerparcs helemaal geweldig! Daar moeten ze eens een scrapweekend houden! :D
...Enne Sanadrome, ik krijg m'n lover niet zover hoor! Jammer hoor!

Rianne*Z zei

Oeh die musical lijkt me erg leuk, ik ga zondag naar Tarzan, ben heeeel benieuwd!!!! Heel veel plezier deze week, geniet er nog even van!!!!

sollie zei

Ik moet herbeginnen op 1 september. Ben wel al wat bezig met de eerste dingen voor het nieuwe schooljaar. Begin eigenlijk al wat nerveus te worden.
Wanneer moet jij herbeginnen?
groetjes Isolde

M@risk@ zei

Gezellig even bijlezen op je blog. Super layouts zie ik voorbij komen en wat een leuk kereltje is je zoontje. Even samen genieten is ook heel belangrijk zeker als je net een kleintje hebt. Vakanties zijn idd veel te snel voorbij, de jongens waren 9 weken vrij en het is om gevlogen.

**SCRAP-GEK** zei

ooooh ik lees dit nu pas! oeps...druk dru druk! jammer he...dat de vkaantie er weer op zit! hier moet ik maandag ook weer beginnen! *zucht* maar vertel....hoe was je midweekje weg? ik hoop dsat je het super hebt gehad! :-) fijn weekend! en werkse maandag! groetjes marije.

Jackie zei

Nou hoe was je weekje vakantie...
Lekker toch al die gezellige daagjes..

Ik heb ook al 2 weken niet gescrapt ofzo..