zaterdag 23 augustus 2008

tijd voor een update

haha, iedereen is zooooo nieuwsgierig naar ons vakantieverhaal. Nou zo spectaculair is het helemaal niet! Maar goed, leuk dat jullie allemaal zo benieuwd zijn.
We zijn een midweekje naar Loohorst (CenterParcs) geweest. Het park vond ik wel een beetje tegenvallen (geen wonder dat er een goede aanbieding was!). Niet zo modern en gaaf als parken van CenterParcs die ik gewend ben. Zeker het zwembad viel een beetje tegen. Ik dacht me even lekker uit te gaan leven op alle glijbanen en wildwaterbanen! Maar nee, er was maar 1 glijbaan. Niet zo spectaculair dus. Maar goed, we gingen natuurlijk speciaal voor Max en Robin naar CenterParcs. Zij vonden het allemaal prima!
Je had ons moeten zien! 2 auto's stampol met babyzooi en onze eigen spullen. De papa's gingen op de motor. Die wilden lekker gaan touren wat helaas niet gelukt is vanwege het prachtige oerHollandse weer!
Wat moet je een berg meeslepen zeg! Campingbedje, wipstoel, maxi-cosi, wandelwagen, speelgoed etc. Pff, moeders onders ons herkennen dit meteen!
We hadden een vijf persoonshuisje. Dat was eigenlijk veel te klein voor alle spullen!
Ons huisje lag perfect! Aan het water, vlakbij het centrum+zwembad.
Tja, we hebben iedere dag lekker gezwommen met de kids. Wat heeft Max gespetterd zeg. Hij vond het heerlijk. Zeker in zijn bootje. Je hoefde niets te doen. Door zijn getrappel ging hij vanzelf vooruit!Verder zijn we een middagje wezen shoppen in Venlo. (Helaas tussen de buien door) Ook zijn we een middag naar Venray geweest. Daar hadden onze mannen bij de Action een vishengeltje gekocht voor 3 euro. Die hebben zich vermaakt! Als de kids sliepen, gingen zij gelijk naar het water om te vissen. En met succes!Hier nog even een foto van de vakantiegangers. Uiteraard heb ik de foto gemaakt dus sta ik er niet bij. Max had voor dit keer zijn bootje even uitgeleend aan zijn vriendinnetje.Max heeft het super gedaan deze vakantie. Hij sliep alleen al voor de 4e week op een rij, niet door 's nachts. Gelukkig slaapt hij nu weer bijna de klok rond! Kunnen papa en mama weer zonder wallen de straat op!
Donderdagavond zat het er voor Max en mij weer op. De auto weer volgeladen en naar huis. Ik moest vrijdag nl de hele dag werken. Eerst vergaderen en daarna personeelsuitje. Ik had het samen met collega geregeld. Een heerlijk high tea en daarna een creatieve opdracht op school. Een geslaagd teamuitje!

Inmiddels heb ik mijn eerste werkweek weer achter de rug. Het is wel weer even wennen al die nieuwe kids. Maar je rolt er ook altijd weer zo in. Na een week lijkt het al of het een eeuwigheid is geleden dat ik vakantie had.

Toen wij op vakantie waren is een vriendin van ons bevallen van haar 2e kindje. Dit keer een jongetje: Mika. Het is echt een lieverd!En deze week kregen we te horen dat er in onze vriendenkring WEER 2 ukkies bijkomen! In maart en in april. Tja, iedereen die één kindje had, is weer aan nummer 2 'begonnen'. Maarre wij niet hoor. Wij genieten nog even van onze vent. Die is inmiddels al weer een half jaar!

Nou volgens mij heb ik jullie weer een beetje bijgekletst!
Nog een laatste foto van Max en Robin...Fijn weekend allemaal en weer bedankt voor het bekijken van mijn blog. Zo lief al die reacties. Vooral al die complimenten over Max! Thanks!!!!!

xoxoxbtw de vossenjacht was erg leuk! Foto's volgen nog (denk ik, heb ze zelf nl nog niet gezien)....

6 opmerkingen:

Rianne*Z zei

Dat klinkt wel als een leuke vakantie! Wel balen van het weer!!! De foto's zijn in ieder geval geslaagd!!! Fijn weekend en werkse de komende week!

**SCRAP-GEK** zei

hoi iris, dat klinkt als een super leuke vakantie joh@! fijn dat jullie je zo vermaakt hebben, alleen wel jammer dat het park jullie tegeviel en het weer! tja...dat is holland he! leuke foto's hoor! fijn dat het werken je ook meegevallen is! ik nben beneiwud naar de foto's van de vossenjacht! LOL! fijne zondag! groejtes marije.

**SCRAP-GEK** zei

oeps...een paar rare woorden..te snel getypt! LOL! groetjes marije.

Jackie zei

Hahha, zie jullie al met die spullen slepen..
Nee herken het niet hoor, ik ben lui en makkelijk, en betaal dus lekker voor alles extra om het niet mee te hoeven zeulen...

Birgit zei

Heerlijk zo'n vakantie en met die kleintjes is Center Parcs toch wel ideaal!!

Miranda zei

Whahaha zo herkenbaar van de spullen! Maar wel lekker om je eigen dingen mee te nemen! Luxe toch?!
Jammer van het weer, maar klinkt toch als een gezellige vakantie! Wij zijn 3 jaar terug in dat park geweest en ons vile het ook wat tegen.....
Nu weer weken... Gaat snel he!
Geniet dan maar goed van je weekend!