dinsdag 18 november 2008

poging 2

Gisteren een heel verhaal getypt, foto's erbij etc... slaat mijn computer vast (aaaarggghhhh). Ik had geen zin meer om alles opnieuw te doen. Nu Max in bed ligt, en de kust veilig is hier, kan ik even rustig mijn blog bijwerken. Niet dat ik nu zulk bijzonder nieuws te vertellen heb.

Om te beginnen bedankt voor al jullie lieve reacties. Ik ben uiteindelijk toch naar Kane gegaan donderdag. Mijn rug deed erg zeer maar ja, of ik nu thuis pijn heb of bij Dinand (*zucht*). Maar ja, ik stond niet echt prettig in de zaal.
Na een tijdje zijn we op t balkon gaan staan. Nou ja, vanaf die tijd heb ik de hele tijd op de grond gezeten. Dat was nog een beetje uit te houden... en tussen alle benen door zag ik Dinand (opnieuw *zucht*) af en toe voorbij komen. Ik heb er niet zo van genoten als normaal. Ze speelden weer helemaal super maar ja, niets voor mij om stil te staan (zitten).Tja in de tussentijd is mijn rugpijn over. En in de tussentijd ben ik nog steeds bezig met mijn zolder. Jullie zullen nu wel denken, jee wat een puinzooi daar als ze de hele week bezig is. Nou het is een zooi maar ja, er moeten tussendoor ook nog andere dingen gedaan worden zoals werken... en op Max letten natuurlijk.
Die kan ik echt geen seconde alleen laten want het is echt een VARKEN. Hij haalt nu al vanalles uit... dat belooft nog wat voor de toekomst.

Zondag zijn we natuurlijk even naar de intocht van de Sint geweest. Max keek niet eens op naar de pieten. Grote neef was mee en die vond het natuurlijk wel reuze spannend.

Morgen ook een spannende dag. Onze school is dit schooljaar gefuseerd en morgen wordt de nieuwe naam bekend gemaakt! Alleen de teamleden weten het. Morgen een heel officieel gedoe met de burgemeester, de pers etc. Spannend!
Ik heb deze dag namelijk moeten organiseren met een collega. Ik hoop dus dat de pers idd op komt dagen en dat alle activiteiten volgens plan verlopen. We krijgen ook nog een leuke gast (als t goed is...).
Dusss aangezien het duimen donderdag geholpen heeft, willen jullie nu weer voor me duimen dat alles goed gaat morgen?

Fijne avond nog,

xoxoxooh en nog een foto van ons witte PietjePS nog een tip voor degene die het nog niet weten. Bij de C1000 kun je de weken voor Sinterklaas altijd hele leuke Sint prentenboeken verzamelen. Je krijgt ze o.a. bij bepaalde producten van DE. Wij hebben geen C1000 in t dorp, dus moet altijd een stukje rijden maar de boeken zijn ieder jaar weer zo leuk! Dusssss misschien iets voor jullie?!

11 opmerkingen:

**SCRAP-GEK** zei

hoi Iris, allereerst heel veel succes en plezier vandaag op school, spannend hoor een nieuwe naam! wij als kinderdagverblijf krijgen met de nieuwbouw ook een nieuwe naam en die mogen we zelf bedenken...erg moeilijk, maar ook erg leuk! ik ben benieuwd naar jullie naam en duimen staan in turbostand dat alles vlekkeloos verloopt!!!

wat jammer dat je met het concert van kane nog zo'n last van je rug had! balen joh1 maar je bent in ieder geval geweest, dus je hebt het niet helemaal hoeven missen, maar het blijft balen!

en tja...ik blijf het zeggen...WAT IS MAX TOCH EEN SCHATJE!!! hihihi!

fijne dagen! groetjes marije.

José (It's a Dutch Girlsname!) zei

Helaas geen c1000 in de buurt, bij Mark wel, dus als ik nog zo'n boekje tegenkom, stuur ik je hem op!

Hopenlijk ging het goed vandaag met de onthulling! Spanennd hoor!
Enne... Leuke gast? Laat me raden: SINT! :D

Hoest nu met je rug? Al weer beter?
Gelukkig verzachte Dinand de pijn nog een klein beetje! :D

Je@net zei

Oh meis, wat balen van het concert! Gelukkig kon je er wel naar toe, maar jammer dat je er niet zo van kon genieten als anders!
En jaaaa, heb een nieuwe printer! Het is de HP A626 geworden, die foto's op 13-18, 10-15 en alles kleiner natuurlijk kan printen, maar ook panoramafoto's! Daarnaast kan hij op de foto's teksten, randjes etc printen. Ook leuk natuurlijk ;-)
En succes vandaag!!!

Jackie zei

Hey,

Ja zucht, dinand, hihi

Wat heb jij een leuk pietje (ook zucht !!)

En die boeken zijn leuk, wij hebben er ook een aantal

Miranda zei

Hey!
Gelukkig dat je alsnog gegaan bent, ookal was het niet zoals normaal maar heb je hem wel weer kunnen zien!
Gelukkig gaat het nu wat beter!
Veel succes vandaag! Spannend!!
En wat hebben jullie een lief pietje zeg!!!

Kijk eens op mijn blog! :D

Birgit zei

Gelukkig dat je rugpijn over is! Hoop dat je een super dag hebt gehad op school!
Je witte Pietje is om op te vreten en wat betreft die prentenboeken, ik heb ze allemaal van de afgelopen 2 jaar en nu ook al weer 2 nieuwe binnen. Ze zijn zooooo leuk!! :)

Hanneke zei

OOOHHH!! Ik had helemaal gemist dat je zo'n last van je rug hebt.... dat is knap vervelend, weet er alles van helaas....
Wel lekker (nou ja...) dat je toch naar Kane bent geweest, lijkt me gaaf!!

Och en wat een lief klein pietje zeg!!

XxX Hanneke

Rianne*Z zei

Hoe gaat het nu met je rug??? Wat een lief pietje heb jij zeg, komt hij ook in het hoge Noorden langs als ik het lief vraag ;-)!!

Ice-Angel zei

Ah wat is Max toch een cutie :D En wat een leuk zwarte pietje hihi.
balen dat je zo'n last van je rug had tydens t concert, gelukkig kon je wel gaan, maar zonder rugpyn is toch fyner!
Hoe is de dag op school verlopen?
X T@M

Mandy zei

Wat een schattige foto!!

Jammer dat je niet optimaal van het Kane concert hebt kunnen genieten. Maar gelukkig ben je toch geweest en heb je Dinand nog kunnen zien!!! hahaha :D

Groetjes Mandy

M@risk@ zei

Jammer dat je niet zo hebt kunnen genieten als anders, maar gelijk heb je dat je toch gegaan bent. Stoere plaatjes van Max, vooral die onder het dekbed vandaan. Fijne week.