dinsdag 25 november 2008

Basisschool Kameleon

jaja dat is de nieuwe naam van onze school. En zie hier het hele gave logo.Helaas past het voor geen meter bij de huidige kleuren die onze school heeft. Gelukkig krijgen we in 2013 EINDELIJK nieuwbouw. Onze school ziet er echt niet uit maar ja... het is even opgepimd met het nieuwe logo.
De dag van de nieuwe naam, vorige week woensdag, was gelukkig heel erg geslaagd! Alles verliep op rolletjes. De pers is op komen dagen, de gasten waren er op tijd en ook alle activiteiten waren goed gegaan. Iedereen was erg enthousiast dus dat is fijn!
En nee José, de speciale gast was niet Sinterklaas. Die komt volgende week pas op school. Nee, de burgemeester kwam en Rogier, de eigenaar van een terrariumspeciaalzaak (genaamd Kameleon). Rogier had allerlei reptielen en amfibieën meegenomen. Helaas geen kameleon maar daar heeft hij wel over verteld. De kinderen waren echt razend enthousiast. Ze kregen zoveel te zien en te horen. En ze mochten bijna alle beesten aanraken of vasthouden! Gelukkig had Rogier geen spinnen bij....
De naam is trouwens door kinderen bedacht. Iedereen mocht een naam verzinnen. Het team heeft de mooiste/beste namen eruit gepikt. Er bleven er een paar over. Uiteindelijk is het Kameleon geworden.

Gisteren ben ik lekker wezen klotteren (is dit een typisch Brabants woord?) met mijn schoonzusje. Nou de cadeaus zijn bijna allemaal binnen hoor. Wij vieren samen Sinterklaas. Voor Max hoeft het natuurlijk nog niet maar ja, Jesper snapt het allemaal wel dus moeten we toch wat cadeautjes inpakken voor ons boefje.
Ik was ook nog even gaan informeren voor een fotoprinter. Mijn verjaardag komt in zicht dus ik wil mijn cadeautje dan natuurlijk wel hebben. Helaas ben ik niet geslaagd. Bij Saturn (dé grootste winkel... bla bla bla) hadden ze zo weinig! 3 printers van Canon en 1 van HP. Nou niets wat ik wilde dus. Daarna nog wat winkels gehad. Sommige mensen weten er amper wat over te vertellen. Dus ik mail sommige van jullie misschien nog ff persoonlijk om wat vragen te stellen! Ik heb wel een leuk printertje in gedachten. Misschien dat ik hem maar via internet ga bestellen...

Verder heb ik nog steeds niet kunnen scrappen. Afgelopen dagen 4 feestjes gehad. Een etentje van een tante die 50 werd, 2 verjaardagen en een themafeest. Dit jaar was het thema Middeleeuwen.Intussen ook nog steeds druk met de Sint voorbereidingen op school. Morgen pepernoten bakken met de kids en donderdag Pietengym. Zo'n leuke tijd dit! Afgelopen vrijdag hebben we met de onderbouw de speelzaal ingericht als slaapzaal voor de pieten. Zij hadden een brief gestuurd naar ons omdat ze dachten dat de Heibloem (zo heette onze school eerst) niet meer bestond. Dan konden de pieten mooi komen logeren want t pietenhuis zit vol. Zo leuk! Een heleboel kindjes kwamen met luchtbedden, slaapzakken, dekens, kussentjes, knuffels etc naar school. Heerlijk!

Ondanks alle verkeershinder, ongelukken etc, heb ik toch genoten van het witte landschap dit weekend. Zo mooi als alles wit ziet! Max heeft ook even kennis gemaakt met de sneeuw. Hij vond het maar een beetje vreemd allemaal.
Ik hoop dat jullie er allemaal zonder kleerscheuren doorheen zijn gekomen!

Nou ik ga nog even verder met de schoonmaak!

Fijne week allemaal,

xoxox


8 opmerkingen:

**SCRAP-GEK** zei

hoi Iris, ik hoor het al, volgens mij is iedereen druk druk druk! hihihihi! ik vind deze tijd van het jaar ook zo leuk, vooral als je met kleine kinderen werkt! :-) jullie nieuwe naam is erg leuk joh, en gaaf logo hoor! jullie hadden er een leuk feestje van gemaakt zie ik! met reptielen enzo...scary! bbbrrr! je middeleeuwen feestje was ook geslaagd zie ik...leuke jurk hoor! en tja...ik blijf het zeggen ook op deze foto is max weer een cutie hoor! :-) veel plezier met pepernoten bakken en een slaapzaal maken voor de pieten!!! en succes met het uitzoeken van een fotoprintertje! als je nog vragen heb, kun je me altijd mailen hoor! groetjes marije.

Je@net zei

Ha meis, ja dit zijn drukke tijden op scholen en alle andere plekken met veel kinderen ;-)
Heb vandaag met onze kindjes (2 en 3 jarigen) pepernoten gebakken. Was echt lachuh joh (maar ook lekker smullen ;-)

Leuke naam is er bedacht voor de school! Fijn dat het een geslaagde dag was.

En succes met je printertje! Vond het zelf ook super moeilijk, maar ben nu helemaal blij met m'n keus!

Jackie zei

Hey,

Ik vind het logo ook helemaal leuk,
leuke naam, en super dat de dag verder leuk was...

Scraps from a boy zei

Nou nou, lekker druk allemaal zeg...! Maar wel erg gaaf! Dat logo en die naam zijn super voor de school zeg, heel mooi! Verder allemaal leuke dingen, maar wel druk!

Je boekje in de CmF is trouwens helemaal gaaf zeg... echt weer een Iris album!

XOXO Peter

sollie zei

Wat een leuke naam voor een school. Wij hebben sinds 2 jaar ook een nieuwe naam, nl. 't Nestkastje.

Mireille zei

waanzinnig mooie foto met die middeleeuwse kleding. Vond je project in de CMF fantastisch!! Geweldige foto van de kleine man ook =)

Miranda zei

Super leuke naam en logo!! Fijn dat alles helemaal goed is gegaan!
En wat een leuke actie voor de pieten! Heerlijk he die kids nu ( ook al zijn ze MEGA druk!;-) )
Fijn weekend nog!!

Scraps from a boy zei

Thanks... ik heb het zelf nog niet eens gezien :-( maar het zal wel gaaf zijn... ben heeel erg benieuwd!!!!

XOXO Peter