maandag 8 december 2008

grote update

Jee ik zie dat het alweer 2 weken geleden is dat ik hier wat heb laten horen! Shame on me! Maar goed zoals ik in mijn vorige bericht al zei, druk druk druk. Feestjes, sinterklaas, rapportgesprekken etc.
Nu tijd om even bij te babbelen.
Om te beginnen ben ik eindelijk geslaagd voor een fotoprinter! Het is de HP Photosmart A626 geworden. Ik ben er super blij mee! Wat een fijn printertje is het zeg. Marije en Jeanet nog bedankt voor de antwoorden op mijn vragen.
Enne ik had nog geboft ook. De printer gaat eruit dus hij was 30 euro goedkoper. Ook het papier en de cardridge waren in de aanbieding! Dat was mooi! 's Avonds natuurlijk gelijk alle functies uitgeprobeerd en wat printjes gemaakt. Ik ben helemaal happy! (nu nog wat tijd om de foto's te scrappen...)

Vorige week maandag ging de bel. Stond daar toch opeens zwarte Piet aan de deur! Wat een gezellig bezoek. Max vond het maar wat interessant en graaide maar naar het hoofd van Piet. Tja, zwarte vingertjes.... Grote neef Jesper hadden we snel gebeld en die kwam ook gelijk.
Max kreeg naast een cadeautje ook een doosje krentjes van Piet. Nou hij was daarmee helemaal in zijn nopjes! Je had dat snuitje moeten zien. Heerlijk!

Natuurlijk hebben we ook afgelopen vrijdag sinterklaas gevierd. Overdag op school. Sommige kinderen stuiterden bijna tot aan het plafond. Ze vonden het zo spannend allemaal. Het was een hele gezellige en geslaagde dag! Gelukkig maar, want ook dit keer zat ik in de werkgroep....
's Avonds vierden we pakjesavond bij mijn schoonouders. Omdat Jesper ook kwam, hadden we voor Max ook wat cadeautjes gedaan. Hij snapt het toch nog niet en heeft nog zoveel dozen speelgoed op zolder staan waar hij nog niet mee kan spelen. Maar goed, toch maar een paar dingetjes gekocht. Hij vond alleen het inpakpapier leuk. Dat stopte hij gelijk in zijn mond. Een ding vond hij ook wel interessant. Een xylofoon. Rammen dat ie deed!

Intussen heeft Max ook zijn 'first haircut' gehad! Het is nu een beetje kort, beetje wennen maar goed, het was nodig. Hij vond het allemaal maar een beetje vreemd. De hele tijd draaide hij zijn hoofd om om te kijken wat de kapster deed... allebei zijn oren zitten er nog aan dus het valt mee!

Zondag feestje bij ons thuis. Morgen word ik alweer 29 jaartjes oud...

Tja en ik maar denken dat ik jullie nog zoveel te vertellen had. Ben alweer klaar! Geen idee wat ik nog meer heb uitgespookt afgelopen weken!

Fijne week allemaal en veel plezier met het optuigen van de kerstboom!
Wij slaan dit jaar over want ik ben bang dat de kerstboom na 5 minuten al om ligt.

xoxox

7 opmerkingen:

nannyke zei

Mooie foto's van Max, en veel plezier met de nieuwe printer!
Een hele fijne verjaardag gewenst!
groetjes
Nancy xxx

José (It's a Dutch Girlsname!) zei

Het korte haar van Max is leuk zeg! En wat geweldige foto van hem met zwarte piet, hij vond het geen moment eng (lijkt me zo :D)!

Jammer van de kerstboom, maar wel begrijpelijk, volgend jaar beter dan maar!

Fijne ouderjaarsdag gewenst! :)

Miranda zei

Heee gefeliciteerd!!!!!! Een hele fijne dag vandaag en geniet van zondag! Leuk!

Leuke foto's weer! Heerlijk he die snuitjes!
Hopelijk wordt het snel wat rustiger en zien we weer lo'tjes met foto's uit je eigen printer! Leuk, altijd makkelijk !

Fijne dag!

Jackie zei

Heerlijk die foto's van Max met zwarte piet..


En, van Harte gefeliciteerd, fijne verjaardag !!

Je@net zei

GEFELICITEERD!! En een heel fijne dag gewenst!
Fijn dat je geslaagd bent voor een fotoprinter. Zeker weten dat je er veel plezier aan gaat beleven!
En wat een super gave foto's van Max en zwarte Piet! Korte koppie staat 'm goed trouwens!
Nog een fijne avond!

Rianne*Z zei

Wat een mooie foto's van Max zeg!!! Fijn dat je een printer heb kunnen vinden! Enne beetje te laat; maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad!

M@risk@ zei

Schattige foto van Max en Zwarte Piet. En zo'n ondernemend ventje en de kerstboom is idd niet zo goede combinatie. Wens je wel alvast hele fijne dagen me alle drukte er om heen.