woensdag 31 december 2008

Op de valreep nog een bericht in 2008

Jullie kennen het vast allemaal. Je hebt HET idee voor een layout. In je gedachten ziet ie er helemaal spetterend uit. Dan ga je aan de slag. Na veel draaien, embellishment neerleggen, nee er toch weer af, hier een titel, nee toch daar.... je krijgt hem niet op papier zoals je eigenlijk bedacht had.
Hij wordt toch niet zo leuk. Je legt de layout maar even weg om er op een later tijdstip nog een keertje naar de te kijken. Steeds kom je even terug bij je layout. Je probeert van alles te bedenken en probeert t een en ander uit. Maar nee, nog niets.
Tja zo ligt deze layout al bijna 2 maanden op mijn scraptafel en iedere keer kijk ik erna en probeer ik weer iets anders... Knoopjes langs de foto's, lintjes of toch wat verf?

Wie heeft voor mij een briljant idee zodat ik deze layout EINDELIJK af kan maken?

Ik ben er wel in geslaagd om wat andere layouts te maken. Ook over deze 2 ben ik niet helemaal tevreden maar ach... De 2e en 3e maand van Max. Nog 7 te gaan en dan loop ik bij. Hij is nu al 10 1/2 maand. Het gaat echt veel TE SNEL!

Over snel gaan gesproken. Ook mijn 2 weken vakantie vliegen voorbij. Natuurlijk hebben wij afgelopen week ook gezellig kerst gevierd met de familie. Gezellige maar drukke dagen. Het weekend ook nog 2 verjaardagen.
Maandag ben ik met vriendinnen lekker wezen uiteten en daarna naar de film Witlicht. Veel geven negatieve reacties hoorde ik via via, maarre ik vond de film heel goed!
Gisteren ben ik met mijn moeder naar Ciske de Rat geweest. Ik had er zoveel zin in. Eindelijk had ik de kans om Danny de Munk in het echt te zien. Ik was toen ik 6 was helemaal hotel de botel van hem en wilde met hem trouwen....
Maarrrrrrrrrr je voelt hem al aankomen.... Danny de Munk speelde niet!!!! Aaaaaaaaaaarrrgghhhhh. Tuurlijk weet je dat hij niet alle voorstelling speelt maar ik had nog ZO gehoopt.
De musical was toch wel gaaf hoor! Zo knap ook van die kleine Cis!

En vanavond weer een 'feestje'. Wij vieren oud & nieuw met een aantal vrienden samen. De kids gaan allemaal uit logeren dus wij kunnen lekker doorfeesten!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond en:Tot volgend jaar!

xoxox

11 opmerkingen:

sollie zei

Ik heb ook nog een LO liggen die echt niet af geraakt. Die van jou vind ik echt wel leuk hoor. Ik zou er niet te veel aan veranderen.
Veel plezier vanavond :-) en een schitterend 2009

Romy zei

Tja, dat probleem ken ik. Ik stond eergisteren op met een geweldig idee van een scrap met ribkarton, maar dat werd dus helemaal niets...

Misschien kun je op witte stukjes papier, een journaling schrijven en deze in zinsdelen uitknippen en opplakken? Ik vind hem wel al erg leuk worden!

Je andere lay-outs zijn ook erg mooi. Leuk idee om voor iedere maand een lootje te maken.

Alvast heel veel plezier vanavond! En een prachtig 2009 toegewenst, met veel creativiteit:)

Heidie zei

dat probleem ken ik. Kan je helaas niet helpen. De andere lo's zijn erg mooi.
Fijne jaarwisseling.
groetjes Heidie

**SCRAP-GEK** zei

je probleem van de LO komt me zoooo bekend voor! ik kan je helaas geen advies geven, want ik vond dit papier ook schitterend, maar kan er echt niet mee uit de voeten! de kleuren zijn me te zoet en het papier is super, maar veeeeeeel te druk! ik heb op een geven moment de achterkanten gebruikt! dus ik kan je alleen maar heel veel succes wensen! ;-) ik denk dat het papier gewoon niet meer zoveel nodig heef! foto's en een titel en that's it!

je andere LO's zijn ook helemaal toppie, maar tja met zo'n schattig ventje kan dat ook niet anders toch? LOL! hihihi! he is sooooo cute! :-)

ik wil je een hele fijne jaarwisseling wensen en een super goed 2009!!!!

liefs Marije.

M@risk@ zei

Je maand layouts zijn leuk met al de tekst erbij. Misschien dat je bij je eerste layout een kleurtje achter de foto kunt verwerken. Voor de rest lijkt ie mij wel OK. Het papier is al zo mooi. Verder wens is je en gezellige avond en fijne jaarwisseling.

Jackie zei

Gelukkig nieuwjaar voor jouw en je gezinnetje..

De laatste tijd scrap ik alleen maar zo, nooit echt het af gevoel..
Maar zo lang laten liggen lukt me niet..

Vind ze allemaal top (zeker de 1e)
en wat leuk elke maand even stilstaan bij die dingen

Rianne*Z zei

Wauw de tijd gaat inderdaad snel!!! Leuk idee die maandlo's! Je probleem ken ik, misschien echt even aan de kant schuiven totdat je het *ahaa* momentje krijgt? Ik heb 1 layout nog steeds zo liggen volgens mij, al meer dan 1 jaar haha...

En nog de beste wensen voor 2009!!

marije zei

dankt voor je lieve berichtje op m'n blog!
jij ook een scrapvol 2009!!
enneh ik ken dat met sassafras; ik vindt het papier zo vreselijk mooi dat ik er niet aan durf te beginnen. ik heb hier nog 2 complete sets liggen!hihihi
die andere lay-outs zijn helemaal toppie!!

anokas zei

so sweet layouts!!

happy new year iris!!

=)***

Miranda zei

Ook voor jou en je gezin nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!!!

Ik vind je lo's helemaal geweldig!! Maar ik herken het welhoor, heb hier zelfs een stapeltje liggen en elke keer komt er wel weer eentje af... Ineens zie je dan of heb je iets nieuws wat erbij past!

Ik zou denk ik een rand met donker verf maken om de lo, wel een stukje van de kant, zodat het wat breekt, maar weet het eigelijk ook niet zeker! Dus doe maar niets wat ik zeg want weet het ook niet! hahahaha dus: SUCCES! ;-)
( hetzelfde papier ligt hier ook nog, zo gaaaaaf maar best lastig.... )

Fijn weekend!

Annemiek zei

Ik zou de foto's heel groot matten net zoals je bij de LO van maand 2 hebt gedaan !
Dan "breek" je het drukke papier een beetje en daarmee haal je iets van de onrust weg ..
Misschien met het rood wat in het papier zit ???
Het is een schattig ventje , dus aan je foto's zal het niet liggen !
Groetjes van een toevallige blogpassant