vrijdag 31 augustus 2007

Heerlijk geshopt!

Nou de cadeaubonnen zijn op! Heerlijk geshopt in Heesch. Helaas hadden ze bijna geen chipboard Thickers meer. Ik was van plan om een hele voorraad in te slaan. Maar goed wist mijn geld wel uit te geven aan andere dingen! ;)
Ik was alles al netjes op aan het ruimen toen ik bedacht dat ik er nog foto's van moest maken... even weer alles tevoorschijn gehaald dus.
Ik heb een aantal rub-ons gekocht van Hambly en BG, een aantal Thickers van American Crafts, grote bling bling brads, wat bloemen, tacky glue, paper glaze, wat pennen, 3 pakjes chipboard coasters van Urban Lily, CK, een vilten album van KI en wat papier.
Mijn scrapplek ben ik weer even aan het ordenen. Dat was hard nodig!








Gisteren heb ik nog even snel een LO afgemaakt waar ik een tijdje geleden aan begonnen was. Deze gaat ook over onze vakantie in Kenia.
Hopelijk heb ik dit weekend nog wat tijd om te scrappen. Maar morgen eerst even naar de stad. Mijn kleren zitten nu echt te strak!

9 opmerkingen:

Familie Kubben zei

WOW WOW WOW wat een prachtige spullen!! En dat album van KI staat ook nog op mijn verlanglijstje :) Je LO van Kenia is prachtig, maak je een album van je reis naar Kenia? Ik ben namelijk op zoek naar inspiratie en ideetjes voor mijn vakantie foto's en jouw LO's spreken me erg aan ;) dus als je nog tips hebt...

*~SCRAP-GEK~* zei

gave spullen heb je gekocht Iris! veel plezier ermee! en je lo is ook prachtig! enne shopse voor vandaag!leuk hoor op zoek naar positiekleding! :-) groetjes marije.

anokas zei

wow!! what cool stuf! =D And beautiful Layout! kisses. Ana =)

Je@net zei

Wow, jij hebt lekker geshopt joh!! Heerlijk als je een paar bonnen op zak hebt hè! En je had het verdiend, vond je Kenia album super!!
Gave lo heb je trouwens weer gemaakt!

Fauve Design zei

Oew yummy spullen meid!!

scrappeter zei

heeej wat een geweldige spullen heb je weer gekocht Iris!! En die layout helemaal te gek!!!

Anoniem zei

Wow heb jij even lekker geshopt of wat zeg!! Wat een gave spullen heb je gekocht!
Moet toch ook maar eens gaan kijken in Heesch!

Unknown zei

Ben je nu failliet? hihi. Leuk dat je me hebt gevonden, zet je gelijk bij mijn bloggers en gefeliciteerd met je zwangerschap.

Emine_Pala_Art_22 zei

Prachtig meid.. En wat veel spullen YUMMY...
Ik ga binnenkort ook naar heesch. wie weet wat ik allemaal insla hahaha... was je daar zomaar of had je een afspraak.. hihi hoop de laatste ;)

xoxo
Emine